Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 7:54 pm

Morf: Potřebuju kafe a najít Tirage...Mám dojem, že už ví, že jsem tady, ne?

Et: +Hned, jak mu nabídne exkurzi v lednici, vrhne se k ní a vykutává všechny možné dobroty, jakoby týden nejedl.+ Trochu v tom domku na stromě fouká, někde je tam díra ve zdi, či co. Měl bych to spravit, aby Tir nenastydla, kdyby si tam třeba v noci četla...

Fata: Jé, ahoj krásko! Tebe jsem neviděl sto let. +Strčí ji hrnek s kafem.+ Jak se máš, holka?
Andy

Příspěvekod Morfeus » sob říj 02, 2010 8:00 pm

Andy: kafe si dejte. oba. tady jsou potoky, moře kafe... nejvyšší koncentrace kofeinu vůbec, co znám.
Tirage - no, asi o tobě ví, havrani lítaj furt pryč. ale je pořád ještě ve Francii.

fata: dej na něj pozor, sice je dlouhej, jak tejden bez peněz, ale pořád stejnej poděs, ako vždycky. my mizíme...
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 8:04 pm

Morfeus: +Vytřeští na něj oči.+ Ve Francii? Snad ne s tím doktorem? +volá za Morfeem, který už mizí ve dveřích. Tak se zmateně podívá na Fatu, jestli je jeho domněnka správná.+
Andy

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 8:06 pm

Andy: no nazdar hodiny! co ty tady? já tebe neviděla asi dvěstě let. dík! vezme si kafe. nevěřím, že by na tak velkýho kluka bylo potřeba dávat pozor. zaklání hlavu, aby na něj viděla. no, na čelo tě dneska už nepolíbím. leda bys si sednul. obejme ho. kdy se budeš ženit? máš nějakou holku? neodpustí si dotěrnou otázku.

Et a Morf: hmm, no dobrý, no. vás si teda člověk užije. tak se mějte. jasně, Et, zítra se svoláme. zatím.

Andy: cože co? co doktor ve Francii?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 8:19 pm

Fata: +Schýbne se k ní, aby ho mohla líbnout, přičemž spokojeně pro sebe zkonstatuje, že od té doby, co ji neviděl, Fatě narostla uspokojivá ňadra.+ No, já byl se Samem zařizovat nějakej vopruz kolem čůzy - pamatuješ na ní? Ta blonska, co ji Isamun kdysi šukal a vrátil jsem se s ním, abych viděl Tirage...teda vás všechny taky...+sedne si trochu zdrceně s kafetem ke stolu.+ A vona jela s nějakym doktorem, co vypadá, že zapomněl vyrůst, někam do Francie....Ach jo!+ vzdychne.+ Kdes byla ty, krásko? A co máš v plánu?
Andy

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 8:28 pm

(pozor, fata je asi o dost starší, než on, je na tom trochu podobně, jako Mofreus, není tak docela člověčí. - tak nevím, co jí kdy a kde vyrostlo :lol: )

Andy: ale. něco pracovního... spousta papírů a knih, záznamy, matriky, .. naštěstí v Itálii - bazén, nápoje a galatní zaměstnavatel. bohužel poněkud staršího data... jinak bych se asi ještě zdržela. sedne si k němu a oba cucají kafe.

jo, čůza tu chvíli dělala dusno. ale už to je snad v pohodě, ne, aspoň se to tak ke mně doneslo.

no, naše malá Tir je zamilovaná! vypadá to vážně. a myslím, že mohla dopadnout hůř. on je sice menší, ale ona se tváří, že rozhodně ne všude. tuhle mi kladla tak sugestivní dotazy, že bych se červenela, kdybych byla ten typ. tebe to s ní ještě nepřešlo?

ani nevím... plány... asi bych někam vypadla ven, když mi Et dala tak velkoryse chvíli volna. co ty? jdeme někam do víru velkoměsta? máš čas?
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 8:36 pm

Fata: to máš teda kliku...takovou fešáckou prácičku. to já se moc nebavil. Úděsně nafučená čůza a Sam, co vytrvale vypadal, jako když ho bolej zuby. No děs. Docela to vylepšila včera ta jeho nová kočka, že navařila.
+Málem mu zaskočí kafe v krku.+ Chceš mi říct, že Tirage je zamilovaná do toho přízemního trpajzlíka?...A že s ním taky...? +málem se zkácí pod stůl.+ Tak to teda vážně budu muset zapít. Vír velkoměsta bude na tuhle informaci asi dobrej. Třeba přitom vymyslim, jak se toho mrňavýho blbečka zbavit. A kam chceš vyrazit?
Andy

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 8:44 pm

Andy: hm, takže nepřešlo. no, nevím - někam, kde bude zábava, něco k pití... hele, ty si pro malou budeš připravovat nějakej důkaz věrné lásky? nebo chceš prcka prostě jenom převálcovat? kluci - Sam s tím jejím doktorem - se už porvali. kvůli čůze a Samově nový holce. a Tir pak šla doktorovi foukat bolístky...
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 8:49 pm

Fata: +Ušklíbne se.+ To, že zbavim Tir toho skrčka bude docela dobrej důkaz lásky, ne? Jak je možný, že ho Sam nezabil, když už se s ním rval? Dyť by mu na to stačila jedna rána, ne?+ zamyslí se, až mu z toho vyskáče pot na čele.+ Jasně, že ho Tir oprašoval, protože si asi myslela, že už se nevrátím...Jdeme někam na panáka!!!+zavellí.+ A co ty? Ty s někým chodíš?
Andy

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 8:54 pm

Andy: panáka beru! vstane a když vstane i on, zavěsí se do něj. mám se převlíkat? zamyslí se a zkontroluje se v nějakém skle nebo zrcadle. nebo jsem dost krásná? hm, asi dost. jdeme! pokrčí rameny. no, abych byla přesná, tak občas s někým spím.

(nebude jméno ověnčené sedmikráskami?)
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles