Jasonovo útočiště

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Jasonovo útočiště

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 01, 2010 8:59 pm

Nepřestává ho lechtat, ale pravda, v tý rychlosti, jak se tak po sobě válí, to nemá tu správnou "výhmatnost". Zničehonic ztuhne na místě, ruce na jeho bocí a hlavu tak nějak na stranu. Zespodu na něj koukne. Jau. Ležíš mi na vlasech, vlčku. Mroukne, koutky jí stále cukají smíchy. Debilní vlasy. Kurva, jauvajs! Vrčí a snaží se pokud možno co nejcitlivěji vytahat své vlasy zpod něj. Jestli budu kvůli tobě plešetá, tak uvidíš. Pohrozí mu jen tak naooko.

(heh tak jsem možnááá našla:) pošlu do PM;)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát říj 01, 2010 9:17 pm

*taky ztuhne, překvapeně dvakrát mrkne a pak se musí kousnout, aby se nechechtal na celé kolo* néé..nebudeš plešatá..úplně....*trochu se nadzvedne, aby se mohla zpod něj "vybrat" a snaží se nesmát, ale moc mu to nejde...*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 01, 2010 11:18 pm

Vysvobodí si vlasy zpod jeho těla a zamračí se. No to je fakt k popukání. Ale pak se taky začne culit a nakonec se rozesměje. Ach bože, mám dojem, že mi asi praskne bránice, případně vypadne huba z pantů. Plácne sebou do polštářů a culí se na něj. Tedy, nevím jak tobě, ale jsem z těch aktivit nějaká vyprahlá. Zamrká na něj a blýskne zoubkama, aby ho trochu pozlobila. Dělám si srandu, tebe svačit nehodlám. Ale kámošem Jackem bych nepohrdla. Zatváří se mlsně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » sob říj 02, 2010 5:34 pm

já ti ji když tak nahodím zpátky...*nabídne se skoro bezelstně* jo vyprahlááá..*překulí se z postele dolů, jak zahlídne zuby, jen to dole dusne* uh..do prdele..zem..*zahučí a pak vykoukne přes okraj postele na ni* uff...tak kámoše Jacka...mám ti jednoho donýst do postele?*zazubí se na ni* myslím, že se nějaký číšník jménem Jack najde...*vyculí se víc ale to už bere raději roha*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob říj 02, 2010 9:16 pm

(takže tímto rozjíždíme akci "A"? :P Jestli chceš nejdřív udělat "den" a dojet to ve vedlejším pokoji:)) tak klíďo:)) )

Eh...co tam hledáš? Koukne dolů, jak se tam válí a směje se mu. Joo, tak to bys byl moc hodnej, fakt, že bys mi ji nahodil zpátky. Zaxichtí se na něj. Zase se natáhne, ruce si dá za hlavu a culí se. Hned si samozřejmě představí, jak jí tam nese nějakýho číšníka Jacka a zakucká se smíchy. Zmiz už prosím tě. Mrskne po něm polštář, který už jen narazí do zdi a pobaveně kroutí hlavou.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » sob říj 02, 2010 10:48 pm

(no asi bych to dojela...nebudem tady kazit veselou náladku...a taky potřebujem, aby byl J-C a Asher mimo hru, nejlíp tuzí přes den...to bude mít větší ehm...grády...muheh:D)

já jsem dycky...hodneej* ozve se z vedlejší místnosti...chvíli je ticho, pak něco zacinká, je slyšet něco šplouchnout* hm..dobrej je...byl..*uculí se, když se zase objeví v ložnici a v jedné ruce drží prázdnou sklenku, opře se o futra za zatváří se provinile, jako psík, který zežvýkal botu od Prady*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob říj 02, 2010 11:44 pm

(okáá:) No to jo, to bude mít gráády:P lach, botu od Prady:D to jsou zase hlody:D)

Zvědavě se zaposlouchá, co tam vyvádí a když zůstane stát mezi dveřma s tragickým výrazem, neovládne se a vyprskne smíchy. Co´s tam prosím tě vyváděl? Překulí se na břicho a pobaveně ho pozoruje.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » sob říj 02, 2010 11:51 pm

no...šel jsem ti pro toho Jacka...ale velkej Jack prchnul..*začne to vykládat jako story a de teda blíž* tak jsem vzal za vděk malým..*zatřese sklenkou* ale po cestě jsem ti dostal takovou neovladatelnou žíízeň...chápeš, ne..žízeň*zaxichtí se a dřepne si u postele* no...tak..*převrátí sklenku dnem vzhůru* prázdná..bohužel..*a jak na potvoru tam trochu zůstalo, tak mu to hezky teče do po ruce* jéj, tak ne..honem rychle..*vyculí se a nabídne ji paži, po který teče pár kapek Jacka*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned říj 03, 2010 12:08 am

Zaujatě poslouchá jeho vyprávění a snaží se udržet vážnou tvář, ale koutky jí cukají. NO jo, žízeň je potvora, co si budem povídat. Jéé, no vidíš! Nadšeně ho lapne za packu a špičkou jazýčka pomalu kapičky olízne, své tmavě hnědé oči upřené do jeho světle modrých.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » ned říj 03, 2010 12:37 am

*skoro ani nedýchá, jak ji pozoruje, oči mírně rozšířené, když toho tak hezky využije a zbytek Jacka z něj slízne, tak do dusna najednou něco skleněně cinkne o zem, až sebou Jason trhne* sakra..*koukne dolů a vyculí se* dobrý, je celý...*a vyloví z koberce láhev, kterou měl schovanou v druhé ruce, a kterou jaksi pozapomněl na chvíli držet*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku