Sklípek

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Sklípek

Příspěvekod Neferet » pon říj 04, 2010 8:57 am

Neznám ho, takže budu muset věřit, že bych neměla šanci přežít. +pokývá nakonec hlavou+ Neomlouvej se. +zakroutí hlavou+ Nevěděla jsi to. +upije vína+ Měla jsem vám to dát vědět už dřív. +zamumlá nakonec kajícně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pon říj 04, 2010 9:04 am

Trošku se pousměje. Je ráda, že se na ni Nef nezlobí. A protože ji nechce dál trápit, rychle stočí téma. Určitě se tu přihodilo hodně dalších věcí. Je to spousta nových lidí, které neznáme. Připadala jsem si na Mýtince divně. Skoro nikoho jsem neznala

V místnosti se objeví tácy s připraveným občerstvením.

Obrázek

Obrázek
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pon říj 04, 2010 9:08 am

Ano, hodně se toho přihodilo. +přikývne+ Popravdě nepamatuju si ani kdo všechno je nový od tý doby co jste odjeli. +zamyslí se+ Tak třeba Memory a Mystick. Ty tu jsou určitě "nové". A pak ještě Angel se Spikem. +u těch dvou se tak zvláštně pousměje+ A jsou tu nové obchody. V Districktu si Manori s Beccou otevřeli obchod se zbraněma a ... "potřebama pro upíry". +zamyslí se co ještě nového a zatím si uzovně občerstvení+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pon říj 04, 2010 9:17 am

Všimne si úsměvu, ale nic neříká. Se zbraněma? Není tu už tak dost nebezpečí? Já jen, že upíři, vlkodlak, kouzelníci. Na co ještě potřebujeme zbraně? kroutí nevěřícně hlavou.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pon říj 04, 2010 10:26 am

Možná proto, abychom se měli jak bránit? +navrhne s úsměvem+ Ale řekla bych, že většina lidí má zbraně spíš jako koníček. +pokrčí lehce rameny+ Ale taky tu máme Salon andělské krásy. Poskytujou služby od tetování, přes manikůru a pedikůru až po kadeřnictví. Ten si otevřela Styx s Memory. Už jsem tam byla a musím říct, že poskytují velice kvalitní služby. +usměje se+ Myslím, že je dokonce otevřen sklípek, ale ještě jsem tam nebyla. +upije vína+ Taky přibylo třeba kino. +přemýšlí jestli na něco nezapoměla+ A pak Styx otevřela ještě sexshop. +při tomto zdělení trošku zrudne, hlavně když si vzpomene na svoji první a doufá, že na dlouho poslední návštěvu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pon říj 04, 2010 10:49 am

Kino? Tak to tu chybělo. Tam určitě musíme zajít. otočí se na Creagana s úsměvem No a ten sexshop. Ehm, nějak mě nepřekvapuje, kdo ho otevřel směje se.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » pon říj 04, 2010 10:51 am

Musí se jen usmát, jak je Eillen nadšená z kina. Určitě tam zajdeme, miláčku. A teď mi na pár minut omluvte, musím něco zařídit. zvedne se a nenápadně mrkne na Eillen.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pon říj 04, 2010 3:10 pm

+neubrání se úsměvu při pohledu na ty dva+ Jistě, jen jdi. +usměje se na Creagna+ Tak přemýšlím jestli jsem na něco nezapoměla. Stalo se toho tolik, že si opravdu nejsem jistá, že jsem si vzpoměla na všechny nové obchody. +zamyslí se+ A co vy? Jak jste se měli?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » úte říj 05, 2010 8:09 am

No, nejdřív samé povinnosti, ale pak už se to uklidnilo. Michael byl nadšený, protože má sestřenku. Když jsme se rozhodli, že se vrátíme, tak protestoval. Nakonec nám Creaganova sestra slíbila, že se o něj postará.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » úte říj 05, 2010 11:41 am

Jsem si říkala, kde asi je, když ho tady nevidim nikde pobíhat. +usměje se+ Předpokládám, že se sestřenkou si hodně rozumí, když nechtěl odjet. +zobne jednohubky+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran