od Jean-Claude » úte říj 12, 2010 1:54 pm
*věnuje se očistě svých prstů, když dorazí drak...i když patrona už viděl, stejně se mu oči v stříbrné záři malinko rozšíří, tím víc, když drak promluví...*no vida...*řekne si spíš pro sebe a první chumel upírků doběhne do baru, mezi nimi i Robert, o něco bledší než je obvyklé, a na místě se zaseknou u vchodu, jak vidí unaveně se svíjejícího Aubreyho, který spíš vypadá jako flák masa s nohama, než upír, jak se koupe ve vlastní krvi.* Odneste ho dolů a zavřete...*z podlahy se ozve zmučené zachrčení, tak dodá trochu unaveně* bez kříže...prozatím*zadívá se na zem* a mon dieu, ukliďte někdo ten svinčík....*Aubreyho si dál nevšímá, odlepí se od baru a po cestě se zastaví u Beccy* nebudu se k tomu už víckrát vracet...jestli ještě jednou objevím v tvé mysli proti mě vzdor, budu to brát jako výzvu. Nejsi sice upír naší rasy, ale pořád jsi můj zaměstnanec v mém sídle. Nezapomínej na to, Beccy. Docela jsem si tě oblíbil a nerad bych zkoušel, jestli ti krev tvé přímé linie bude stačit na samotného soudre de sang. Dnes jsi rozčílená a chápu to. *dodá jemným hlasem a lehce ji stiskne paži* Příště ale už nemusím. *dořekne a pustí ji...pak se ještě zarazí* nebudu tě čekat na tvých směnách, dokud se tvůj člověk plně nezotaví...*pousměje se na ni a je to opět starý milý J-C, jako by se nic z toho předtím nestalo.*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."