Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Isamun » pon říj 18, 2010 11:12 pm

Molly: ale Samík se přeci už dávno napil kávy a aplikuje kofeinopolibky, ty truhličko. tááák. lehce, ale důsledně masírujeme... olíbává jí boky zespoda šikmo nahoru směr bradavky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon říj 18, 2010 11:19 pm

(Tak se mi zase vloudila nějaká chybka... :oops: :oops: . Mrznou mi prsty ku klávesnici a to jsem, prosím, i zatopila)

Sam: +Kofeinopolibky mají extatický účitek, protože Moll zapomene kontrolovat, kdeže všude modřiny má a spokojeně nechá Sama, aby si trasu léšebné kůry zvolil sám.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte říj 19, 2010 6:09 am

Molly: není to tak zlé s modřinami, ale Sam opravdu důkladně líbá a masíruje. mazlí se tváří s jejími ňadry a olíbává jí bradavky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 20, 2010 6:39 pm

Sam: +Jakožto léčitelka musí konstatovat, že Samova terapie je skutečně léčebná - tedy pro ni ano.+ Ještě chvilku...+škemrá, když to vypadá, že by toho už Sam chtěl nechat.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř říj 20, 2010 8:41 pm

Molly: nooo, to nevím... ještě chvilku? líbá a hladí ji boky. no tak dobře... pokračuje ještě se sáním a jemným okusováním.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 20, 2010 8:51 pm

Sam: Hmmm....+přede+ Vlastně - napadá mě...ještě jsem neochutnala tu omeletu nebo co to je za dobrotu...+nechá se rozmazlovat.+ Co vlastně dneska podnikneme? Výlet...třeba?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř říj 20, 2010 8:55 pm

Molly: neochutnala? vždyť jsi měla furt něco v puse... jasně, klidně na výlet. teda když to nebude moc na sluníčku. vzhlédne od líbání a hraní a přemýšlí, jak ji teď napadl výlet.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 20, 2010 9:03 pm

Sam: +Směje se.+ Dobrá...výlet až po západu slunce, abys nepřišel k úhoně. Tetování by stejně na sluníčko moc přijít nemělo, ne?+ Přitáhne si ho zpátky k sobě.+ Většinu času jsem měla v puse tvůj jazyk, Same! Takhle...+názorně předvede a přitom ještě pohladí čerstvě vyléčený Samův zadek. A jak tak předvádí, myšlenka na výlet ji zvolna opouští.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř říj 20, 2010 9:08 pm

(furt s tím tetováním :roll: ... copak je mladistvý delikvent s tetováním z polepšovny, nebo blbeček podléhající módě? Samík má jenom obtisky ze žvejkaček... :roll: )

Molly: můj jazyk? a kdo teda tohle všechno ohlodal? ukazuje na okousané rohy a misky opatlané zbytky pudinku. pak je olíbáván a ohlazen apřijde na jiné myšlenky. večer? nějaká bojovka? noční prohlídka vinice?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 20, 2010 9:15 pm

(dobře dobře... :D ...já jen, že se už o něm mluvilo... ;) - žvejdy berem - dneska měl Mates krásný tetování s vorlem :P )

Sam: Mravenci..+utrousí, když jedním okem mrkne na zbytky hostiny.+ Noční bojovka - jistě! Můžeš chodit vinicí po fáborkách z mýho spodního prádla. Když to zvládneš, dostaneš medaili...+slibuje, směje se a mazlí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette