Sklípek

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Sklípek

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon říj 18, 2010 7:05 pm

Nef - se zájmem: Vy máte draka? Tedy teď nemyslím nějakého toho domácího potvora. Ale toho velkého - Dracus nobilis... není to náhodou zakázáno Ministerstvem? I když teď mě napadá obrátí se na Creagana vy také máte draky, že? Nu, pak je to jistě v pořádku zakloní se v křesle a upije víno
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Creagan Elat » úte říj 19, 2010 8:23 am

Lucius: Ano, naše sídlo hostí několik draků. Ale nedá se říct, že bychom je vlastnili. Když se rozhodnout, tak prostě zmizí a vrátí se, až když se chce jim. Proto mě překvapuje, že Nef říká, že u ní zůstal. přizná U nás zůstává jen Frundor, který má s Eillen určité pouto, které si vytvořili v Aldormě.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod golux » úte říj 19, 2010 6:06 pm

Ano, je to zvláštní, jak jsou draci oddaní. Jakmile si vyberou toho "svého" člověka, mohou i zahynout, když zahyne on. Je to pravda? upije ze sklenice
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Eillen » stř říj 20, 2010 8:17 am

Záleží na tom, jak hluboké mezi nimi je pouto. Například Frundor po mé smrti v Aldormě nadále žil, cítil se povinný starat se o ty, které jsem milovala. A pak přišel na to, že ve svém světě stále žiji. Nevím jak, to mi odmítá říct. Teď je ale se mnou spoutaný mnohem víc, než dřív. Kdybych ho chtěla přivolat, hned by se objevil u mě. Sice jako malé dráče, ale kdyby mi něco hrozilo, hned se promění v plně dospělého draka.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř říj 20, 2010 8:55 pm

Hm, to je opravdu zvláštní. Oni se dokážou pohybovat i v čase? To mě docela zajímá. Dá se s nimi nějak komunikovat? Pokud ano, rád bych si o tom s některým z nich promluvil.
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Creagan Elat » stř říj 20, 2010 9:00 pm

Poté, co Lucius pronese své přání, kývne na Eillen. Ta na chvíli zavře oči a po pár vteřinách se v místnosti na stole objeví malý modrký drak. Ten se otočí k Luciusovi. Chvíli na něj kouká, nevydá však jedinou hlásku. Najednou se však v Luciusově hlavě rozezní zvučný hlas
*Přál jste si promluvit s drakem. Vaše přání se vám právě plní. Nyní se můžete tázat.*
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř říj 20, 2010 9:25 pm

vyvalí oči a je docela konsternován náhlým objevením draka, ale okamžitě se vzpamatuje a pomyslí si
* Mám jednoduchou otázku, ale bude na ni asi složitá odpověď: Jak se dokážete pohybovat v čase? A mohl by se to naučit i člověk? Respektive čaroděj?*
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » stř říj 20, 2010 9:27 pm

kouká na Luciuse, který vypadá, jako když tlačí, a musí si zakrýt pusu rukama, aby se nerozesmála
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » stř říj 20, 2010 9:32 pm

*Nezačínáte jednoduchým dotazem. Pro mne je pohybování časoprostorem věcí jednoduchou, nad kterou nemusím přemýšlet. U člověka je to složitější. Pokud má magické jádro, je možnost se tomuto cestování naučit. Ale podmínkou je, že cesta je i do jiného vesmíru. Nikdy se vám nepodaří cestovat v čase v jediném světě. Proto mohla Eillen žít v tomto světě, ač umřela v mém. Tehdy její magické jádro zareagovalo na podnět dračí magie. Avšak ona netušila, co se s ní stalo. Takové je první cestování. Neuvědomíte si, že proběhlo.* dá se drak do vysvětlování a je mu jedno, jestli to bude znít složitě nebo ne.

Creagan: Dolije všem víno, poté se otočí na golux a šeptem se jí zeptá Tušíš, na co se ptá? mluví potichu, aby nerušil Luciuse, ale ostatní ho musí zřetelně slyšet
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » stř říj 20, 2010 9:39 pm

+nějak se ztratila v rozhovoru o dracích a ani se nestačí zorientovat, když se před nimi jeden zjeví, jen vyvalí očka, napije se a zaujatě ho pozoruje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran