Ložnice

Moderátor: Styx

Re: Ložnice

Příspěvekod Styx » stř říj 20, 2010 8:30 pm

+začíná si vzpomínat, co se stalo a úsměv jí zmizí z tváře+ Jak jsi mě našel? Kde je Assassin? Jak jsem se sem dostala?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř říj 20, 2010 8:37 pm

+snaží se ji uklidnit+ Teď na to nemysli a odpočívej +mluví s trochu ztaženým hrdlem+ Za chvilku přijde lékařka, která tě dá do pořádku. A pak se o tebe postarám. Nejlíp, jak jen budu umět +usměje se, ale ztěžka přemáhá emoce, které s ním lomcují. Neodolá, nakloní se ke Styx a obejme ji kolem krku. Chtěl by jí říct, jak je šťastný, že to přežila, jak je rád, že je s ní, ale mlčí, jen položí hlavu vedle ní na polštář a pozoruje její profil a probírá se jejími vlasy+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » stř říj 20, 2010 8:44 pm

+otočí hlavu k němu a usměje se+ Děkuji, žes mě zachránil. Vím, žes to byl ty. Nedal bys mě smrti +pohladí ho po tváři a políbí ho vděčně na rty+ Jsem hodně slabá a není mi dobře +přizná mu, sice nerada, ale je jí opravdu mizerně+ Chce se mi spát +přivře oči+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř říj 20, 2010 10:16 pm

+přemístila se s Mem před sídlo, naštěstí netrvalo dlouho a hned se objevim nějaký skřítek, který je zavedl za Styx a Tonym+ Tak jsme tady. +vypadne z ní, hned jak vstoupí+ Jak jí je? +ptá se anižby se pořádně zorientovala a ustoupí stranou, aby se Mem nepletla+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř říj 20, 2010 10:23 pm

+rychle vyskočí ze Styxiny postele, když skřítek uvede návštěvu a postaví se, uhlazuje si kalhoty, protože košili si ještě žádnou nestihl obléknout od té doby, co půjčil Styx tu svoji+ Myslím, že je opět v bezvědomí. Říkala, že jí není dobře a že se jí chce spát. Od té doby nekomunikuje +ve tváři má zkroušený výraz. Ustoupí, aby Mem mohla ke Styx a rychle si jen tak přes ramena hodí jakousi košili, kterou najde ve Styxině šatně. Památka na časy, když ještě byli spolu+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Lanevra » stř říj 20, 2010 10:23 pm

°Vrátí se od Assassína, téměř nepozorovaně se protáhne dveřmi, podél zdi se proplíží do nějakéhou temnějšího koutečky, tan se postaví a bedlivě pozoruje co se v místnosti děje. Hold není na hysterické scény ani na společné lamentování nad Styxiným stavem°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř říj 20, 2010 10:27 pm

Vojde s obavami do izby a keď tam vidí Styx celú od krvi a bielu ako stena, unikne jej: "A do prdele." Pár krokmi príde, skôr pribehne ku posteli. "Ako dlho je v takomto stave?" opýta sa Tonyho bez toho, aby sa k nemu otočila. Nahmatá jej pulz. Je veľmi slabý, ale je tam. Rýchlo prezrie rany a usúdi, že okrem tej na ramene, nemá vážnejšie poranenie. No aj tak je to dosť vážne. Okamžite vyloví z tašky kanylu a začne Styx na ruke hľadať žilu. Musí jej zaviesť krvotvorný elixír priamo do žili, inak hrozí, že Styx upadne do šoku.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř říj 20, 2010 10:32 pm

+Tonyho vyděsí Memořin výraz+ Od chvíle, co jsem ji našel v tomto stavu, uběhlo asi... dvacet minut. Ale... +nervózně pobíhá sem a tam+ jak dlouho už se trápí s tím hlubokým zranením, to nedokážu odhadnout. Myslím, že to bude možná i pár hodin +přistoupí k Mem+ Je to vážné? +zeptá se s obavou. Po aroganci a povýšenosti, kterou k ní projevoval před časem, když Mem léčila jeho, není ani památky, naopak, před Mem teď stojí zlomený muž+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Memory » stř říj 20, 2010 10:48 pm

Konečne nájde dostatočne výraznú žilu, do ktorej môže pichnúť ihlu. Hneď jej cez hadičku zavedie elixír a až keď sa presvedčí, že poriadne odkvapkáva, ešte raz skontroluje ranu a až potom pozrie na Tonyho. Vidí, že ho to dosť zasiahlo a posledné, čo potrebuje je, aby sa jej tam Tony zložil. "Tony, prosím vás, teraz nesmiete strácať hlavu. Styx vás potrebuje a ja tiež." začne z tašky vyberať nejaké obväzy a ďalšie fľaštičky s elixírmi. "Dala som jej krvotvorný elixír, len čo začne pôsobiť, opäť sa z rany pustí krvácanie. Môžem ju zatvoriť, ale je dosť poničená, takže ju naskôr bude treba vyčistiť." Do rany vloží z každej strany obväz. "Potrebujem, aby ste to držali a zastavili krvácanie, než budem hotová. Zvládnete to?" pozrie naňho vážnym pohľadom.

(chirurgovia by asi z takéhoto postupu nemali radosť, ale čo už ;) )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř říj 20, 2010 11:00 pm

(Smrtijed Tony aby se složil?:D)

+kouká střídavě z Mem na Styx a čeká, jestli se situace zlepší. Sleduje vše, co Mem dělá, ne že by jí nevěřil, to by ji nevolal, ale zajímá ho, jestli tahle první pomoc pomůže Styx+ Neztrácím hlavu, madam +řekne trochu dotčeně+ Jediný strach, který cítím, je ten o Styx. Samozřejmě, že to zvládnu. Viděl jsem více krve a smrti, než vy - paní doktorko +trochu si rýpne, když ho tak podceňuje+ Jsem vám plně k dispozici a pomůžu se vším, co je potřeba. Třeba i poskytnu vlastní krev. Máme se Styx stejnou krevní skupinu +nabídne se a dělá vše podle jejích pokynů+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx