Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Robert » čtv říj 21, 2010 5:44 pm

Arwen: *kývne* dobře..určitě se ozvěte, kdybyste se měla začít nudit...a vůbec..jaké téma by vás zaujalo? *zeptá se zdvořile*

Mys: *jen pozvedne obočí, pomyslí si svoje, ale navenek nedá znát nic*

(btw. Robertovu radu bych si vzala k srdci. Tady jsi na jejich území, takže jakékoliv odchylky /kterých tady je požehnaně - včetně předchozích pokousaných atp./ ti nepomůžou. Žádnýma jizvama po kousancích jakéhokoliv původu tady nikoho nepřekvapíš ani neoslníš. Phillip by mohl vyprávět. Opravdu starším a mocným podlehneš. Bez šance. Takže pozor na to.)
Robert
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv říj 21, 2010 6:20 pm

(jasan... :) )

jako kdyby si vzpomněla, jaké to bylo posledně, usměje se na Roberta. Musíte mne omluvit, abych řekla pravdu, mám už něco vypito a asi se nechovám zrovna společensky. je teď jako vyměněná. Co kdybychom si šli třeba zatančit?

(jo, Arwi, jsem zvyklá, že si mě lidi pletou s Memory, ale zrovna u tebe bych to nečekala. :D )
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » čtv říj 21, 2010 7:54 pm

(jé promiň já si toho vůbec nevšimla :-) už je to opraveno)

Robert: zapřemýšlí se nad jeho otázkou Tak třeba nesmrtelnost, jelikož jsem její součástí, určitě bych věděla jak na toto téma konverzovat...řekne jistě, ale stále ještě nad tím přemýšlí

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Robert » čtv říj 21, 2010 8:05 pm

Mys: *sjede si ji pohledem a pak kývne, že bere na vědomí, dál to neřeší a naopak se chytne její otázky* sice nejsme apriori taneční klub, alespoň prozatím, co jsem slyšel..*dodá trochu tajemně a pak to zamluví* ale dalo by se to zařídit...

Arwen: to je zajímavé téma...*prohlédne si její jemnou tvář lépe, skoro jako by ji pohledem chtěl po jemné pleti pohladit* jistě, že patříte...že mě to nenapadlo...*zamyslí se* pak jestli se nepletu, vám byla nesmrtelnost dána od narození..?*zeptá se trochu zvědavě* pokud to není příliš osobní otázka, ale..všichni tady jsme bývali, a někteří tedy pořád jsou, smrtelníky..
Robert
Upír

Příspěvekod Arwen » čtv říj 21, 2010 8:35 pm

Robert: jeho pohled mu oplatí úsměvem Víte, já jsem vlastně půlelfka, a tak jsem měla na výběr zda se připojím k lidem nebo k elfům, ale vybrala jsem si elfy. Mám k tomu trochu se zamyslí jistý vztah, kdybych to tam měla říci. Celá moje rodina jsou elfové a tak jsem měla možnost sledovat oba světy zároveň, než nadešel čas a já se rozhodla pro svou rodinu....a elfy svýma čokoládovýma očima přejede po místnosti až se nakonec setkají s očima Roberta Když už jsme se dostali k tomuto tématu...řekněte mi také něco o sobě se zvědavým pohledem natěšeně čeká co se o něm dozví, dá si nohu přes nohu a napije se ze svojí skleničky

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv říj 21, 2010 10:10 pm

Prozatím? je jedno ucho, ale přistoupí na jeho hru. Vy byste nám to dokázal zařídit? Skvěle, Mem, počítám, že se přidáš. zamrká na ni.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » čtv říj 21, 2010 10:21 pm

(Mys: Tak nás dve si ľudia pletú? To teda zíram ;) )

Robert: Nenápadne si ho prezrie od hlavy až k päte. Robert vyzerá rovnako famózne, ako ostatní obyvatelia Slastí. Jednoznačne sa na vystupovanie v tomto podniku hodí. To však nahlas nepovie, len sa záhadne usmeje.

Počúva ich rozhovor a keď sa začne hovoriť o tancovaní, oči jej veselo zasvietia. Zdá sa, že by sa mala s tým alkoholom začať krotiť. Takže si objedná miesto ďalšej whisky pohár vody.

Mys: "Sľúbiť ti to nemôžem, ale som si istá, že keď sa tu niečo rozprúdi, brániť sa nebudem." zasmeje sa a musí sa chytiť pultu, čo sa jej tak zatočí hlava. "Prepáčte." opäť sa zasmeje. "Tuším by som mala zmierniť tempo."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Robert » čtv říj 21, 2010 10:37 pm

Arwen: *pozorně si ji vyslechne* chápu vaši volbu...každý musí v určitém okamžiku svého života zvolit...já měl štěstí, že jsem měl tuhle možnost*klepne se lehce do rtů*...jinak by byl už v minulém století po smrti..sice ze své původní rodiny jsem tak přišel už o všechny...ale mám tady teď svou vlastní..linii krve...stejnou jako má náš šéf..a jeho temoin*zarazí se* jeho pravá ruka, dalo by se říct... v podstatě jsem celou dobu dělal Jean-Claudeovi společnost..což má své výhody.*připustí a dopije*

Mys: prozatím. víc nemůžu říct..*zvedne v obraně ruce* ale myslím, že to uvidíte již brzy...*nakloní se k ní* takže se vyplatí nás stále navštěvovat...*pak se narovná* jistě, jsem tady přece manager..a každý dobrý klub má i slušnou aparaturu..pokud vám nebude vadit, že nebudeme mít celý parket..*pokrčí rameny*

Mem: *obrátí pohled na ni* přidáte se, že...a pokud potřebujete rozproudit, jsem k dispozici..*blýskne mu v očích a kývne na jednoho ze zaměstnanců, aby jim pustil něco tanečního* posuneme se kousek dál?*ukáže podél baru na jeho konec, kde je trochu víc místa bez stolků a tak, aby se tam v klidu vešlo pár tancechtivých návštěvníků*
Robert
Upír

Příspěvekod Arwen » čtv říj 21, 2010 10:55 pm

Robert: Tak to jste měl opravdu štěstí kývne hlavou To mne mrzí, že už nemáte rodinu řekne a položí mu ruku na rameno já ji sice mám, ale každým rokem přicházím o svoje přátele, což také není zrovna radostné, ale s tím musí každý počítat, že bude přicházet o své nejbližší, když si zvolí nesmrtelnost nemám pravdu? tázavě A jste s tímto životem spokojený? pokud se mohu zeptat...jen tak ze zvědavosti, nechce být vlezlá.....

Mys: Dobrý nápad, jen co dopiju, ráda si půjdu zatancovat, nemůžeme tady přece celý večer jen sedět, ne? trochu se k ní nakloní Pokud ovšem nechceš celý večer tancovat jen s Robertem zašeptá jí do ucha, mrkne na ni a pracuje na dopití své skleničky

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Robert » sob říj 23, 2010 1:05 pm

Arwen: Má rodina je teď tady...*přejede pohledem *klub, nepatrným pohledem střelí k její ruce na jeho rameni, ale neucukne* všechno má svou odvrácenou stránku...a nemůžu si moc stěžovat...tady jsem zajištěný, v obležení krásných dam...*usměje se na ně a čeká, až se tedy rozhodnou přesunout*
Robert
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti