Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Arwen » ned říj 24, 2010 9:29 pm

nechá se od něj přitáhnout a jemně se houpe v bocích, v jeho blízkosti to vůbec není nepříjemné To si ještě počkáte mrkne na něj a jak tancuje tak se ať chtěně nebo ne k němu přisouvá pořád blíž a blíž, zadívá se do jeho očí ale po chvíli uhne jinam

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Robert » ned říj 24, 2010 9:50 pm

Arwen: *přitáhne si ji blíž k sobě v jedné otočce* nezlobte mě, nesmrtelná...*zavrčí temně, ale nemračí se* i upír má jen jedny nervy...*a trošku je po tom parketu rozpohybuje, přidrží si ji u sebe, takže nemůže ztratit rovnováhu, ale na druhou stranu..v jednom okamžiku se zdá, že už ji nepustí, nakonec stisk přece povolí a nechá ji vydechnout*
Robert
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned říj 24, 2010 10:02 pm

dřepne si na barovou stoličku a vypije na ex celou sklenici. Ty jsi vážně kamarádka. řekne směrem k Memory s úsměvem. Pak ale nasadí vážnou tvář a nakloní se k ní velmi blízko. Jestli to ale chceš slyšet, musíme někam jinam. hodí na stůl nějaké zlato, čapne Mem za ruku a přemístí se s ní pryč.

(Mem: dál u mě doma, Knihovna a červený salonek.
Rob + Arw: hezky se tu spolu bavte. ;) )
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » ned říj 24, 2010 10:08 pm

Aspoň trošku zlobit můžu ne? zašeptá mu do ouška a udělá na něj psí oči, okamžik jako byl tento čekala, takže měla trochu dechu v záloze, když jí ale pustí, přece jenom se jí trochu uleví. chytne se ho kolem krku a udělá pomalý sklouz dolu, u toho mu sjede rukama po těle, potom se trochu odtáhne aby ho moc nepokoušela. otočí se směrem k baru a všimne si, že holky zmizely Vypadá to že jsme tu zůstali sami mrkne na něj Jestli chcete, můžeme si jít zase sednout a napít se tázavě

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Robert » ned říj 24, 2010 10:18 pm

*pozoruje ji* to není zlobení..to je váš hazard..mi tím, že se mi budete dívat do očí nic neuděláte...*pokrčí rameny, že jemu to je jedno, on nebude ten, kdo bude zbavený vůle, pokud by toho zneužil a zhypnotizoval ji..zálibně si ji prohlídne, jak sjede dolů a pak mrkne k baru* můžeme...nebudeme ostatním dělat soukromé představení...*nabídne ji ruku a dojdou zpátky k baru*
Robert
Upír

Příspěvekod Arwen » ned říj 24, 2010 10:28 pm

chytne se ho a odejde s ním k baru, objedná si sklenici neperlivé vody, protože jí z toho tancování pěkně vyschlo v krku, pak si objedná sklenici vína a trochu se vydýchává

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Robert » ned říj 24, 2010 11:22 pm

*nechá si donést specialitku od Amona, aby tam nestále jen tak s prázdnýma rukama a opře se zády o bar* ale že se nějak vytratily? *nadhodí po chvíli mlčení*
Robert
Upír

Příspěvekod Arwen » pon říj 25, 2010 4:15 pm

když dopije objedná si další No jo, všimla jsem si, jak znám Mys, tak určitě řeší něco strašně důležitého poslední slovo zdůrazní a trochu jí to rozesměje

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Robert » pon říj 25, 2010 7:39 pm

*mírně pozvedne obočí* teď? přímo z rozjeté akce..po několika sklenkách? to musí být nějaká jobovka...*usměje se*
Robert
Upír

Příspěvekod Arwen » pon říj 25, 2010 7:54 pm

trochu se zamyslí Ale je pravda, že když odešla zrovna teď, muselo to být něco opravdu důležitého, jen tak by Mys z akce nikdy neodešla trochu se zamračí zajímalo by mne, co se stalo, takhle jí neznám začíná mít trochu obavy....hodí do sebe zbytek skleničky a stoupne si Velice vám děkuji za příjemný večer mile se usměje ale už bych asi měla jít zaplatí a potřese mu rukou doufám, že se ještě někdy uvidíme, skvěle jsem se dnes bavila mrkne na něj a hodí přes sebe kabát Ještě jednou děkuji otočí se k východu, zamává mu na pozdrav a odejde

Arwen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti