Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Robert » pon říj 25, 2010 7:58 pm

*vidí na ní její obavy a tak jí nezdržuje* taky mě těšilo...přijďte si zase někdy zatančit...*rozloučí se s ní a když odejde, jde zase něco dělat*
Robert
Upír

Příspěvekod Darkness deStination » stř říj 27, 2010 7:39 pm

*odněkud ze tmy se najednou objeví, zahalená do dlouhého pláště, kterým ji zahalil symbiont a usedne na barovou stoličku*
I cíl vaší cesty se skrývá v temnotách
Darkness deStination
NEaktivní

Příspěvekod Robert » stř říj 27, 2010 9:49 pm

*barman ji nalije* nechcete se jít podívat dolů na otevření klubu?*navrhne, když jsou všichni ted dole v DM*
Robert
Upír

Příspěvekod Darkness deStination » ned lis 14, 2010 7:07 pm

*přijme drink* Díky. Jestli vám to nevadí, ráda bych byla spíš tu.
I cíl vaší cesty se skrývá v temnotách
Darkness deStination
NEaktivní

Příspěvekod Ares » pon lis 22, 2010 6:23 pm

Jelikož už nebyl v práci nějakou tu chvíli, objeví se před Slastmi, vejde dovnitř, aby vystřídal barmana (konečně).
Ares
Bůh

Příspěvekod lucca vialli » stř lis 24, 2010 7:39 pm

Manori: +V její příjemné společnosti pokračuje od šatny k baru, kde kývnutím hlavy pozdraví obsluhu.+ Máte nějaký oblíbený stolek, madasm Manori? +zeptá se půvabné dámy po svém boku.+
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Manori » stř lis 24, 2010 7:47 pm

*taky mávne barmanovi, který trochu koukne, s kým to je* pojďme sem...*rozhodne se pro jednu pohovku stranou, ale s dobrým výhledem po baru až k balkonu a jevišti, kde je tedy prázdno, jen tu a tam sedí lidi v sále* to odevzdání zbraní je novější, než samotný zákaz nošení svatých předmětů a svěcenky, ale na druhou stranu je to pochopitelné..stříbrnými kulkami uděláte stejně nepořádek a vždycky můžete trefit i někoho lidského...na druhou stranu to může být znepokojivé, sedět tady mezi upíry neozbrojen..*odmlčí se, když příjde číšník pro objednávku, trochu bledší, než je u člověka běžné, ale jinak nevypadá moc mrtvolně, nebude nemrtvý dlouho* jak se vám tady vůbec líbí?*rozhlídne se po okolí a zadívá se na něj se zájmem, když se číšník vzdálí*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » stř lis 24, 2010 7:52 pm

Manori: +Hledí za číšníkem značně zaujatě.+ Vážně nevypadá moc živě...+utrousí.+ No, tedy musím říct, že je to krajně pozoruhodné místo. Já mám z Itálie spíše zkušenosti s úkazy spojenými se světci a jejich zjeveními a následných pohrom kolem toho. Připouštím, že být v podniku jako je tento je znepokojivé - příjemně znepokojivé. Vlastně do značné míry vzrušující. Adrenalin...chápete? Ale vy patrně ano. Proto sem tak často chodíte, že? Nebo vás sem táhne ještě něco víc? +Hledí na Manori s obdivem ve tváři, ovšem distinguovaně a s úctou.+
lucca vialli

Příspěvekod Manori » stř lis 24, 2010 8:04 pm

hm..ne, to není...*souhlasí a pak se usměje* právě jste to popsal naprosto přesně.. i když někteří sem chodí především kvůli vystoupením...to celá atmosféra ještě značně zhoustne...já má ty představení moc ráda...táhnou mě sem..ale to není to jediné...*zadívá se na něj, pak odpoví po pravdě* taky mě sem táhne jejich tvůrce a majitel toho všeho *mávne rukou kolem*...a jeho temoin, pravá ruka*vysvětlí tiše* proto jsem tady tak často...*přizná* takže adrenalinu mám někdy až příliš...*poznamená po chvíli s úsměvem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » stř lis 24, 2010 8:27 pm

Manori: +Povytáhne levé obočí a usměje se na ní vesele.+ Pak tedy chápu pana manžela, že je poněkud - abych tak řekl - nervózní. Madam, jsem okouzlen! +Mírně se jí ukloní.+ Každou minutu, kterou s vámi trávím, mě překvapujete. A ten majitel a ten druhý - ti jsou též...nemrtví? Kdybych se vyjadřoval nepřesně, odpusťte mi to, prosím. Stále ještě mám co poznávat. A ta vystoupení? Jakého jsou charakteru?
lucca vialli

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti