Kuchyňa s jedálňou a hornou terasou

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Kuchyňa s jedálňou a hornou terasou

Příspěvekod Memory » pon srp 09, 2010 8:27 pm

Miesto prípravy pokrmov a posedávania pri dobrom jedle
Obrázek

Terasa s výhľadom na jazero
Obrázek
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Re: Kuchyňa s jedálňou a hornou terasou

Příspěvekod Memory » čtv srp 12, 2010 4:18 pm

Darček od Jarli umiestni na terasu pod striešku, aby naň nepršalo. Na spodné poličky dá nejaké nenáročné zelené rastliny. Teraz to tam na terase vyzerá pekne živo.
Obrázek
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř srp 18, 2010 8:58 pm

Pripraví si raňajky a keďže je pekné počasie, vynesie si ich na terasu, vyloží nohy na zábradlie a popri odkusovaniu z chleba si číta DV.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned říj 24, 2010 11:17 pm

+Chvíľu trvá, než sa mu potme podarí nájsť kuchyňu. Schválne nezasvetcuje, aby Mer nezobudil. Rozhliadne sa a znalecky pokýva hlavou, že to celkom ujde. Pozrie do chladničky, pri nej však musí havou nesúhlasne pokrútiť.+ Jedáva to dievča, vôbec? +povie si sám pre seba, keď naňho z poloprázdnej chladničky smutne pozerá nejaký džem, kúsok masla a pravdepodobne už staré mlieko. Postupne pootvára skrinky a zásuvky. Takto sa mu podarí nájsť ešte aspoň nejaký kus chleba, na ktorom sa zatiaľ neusadila pleseň. Urobí si kávu, chleba strčí do hriankovača, sadne si za stôl a začíta sa do akýchsi starých novín, čo tam našiel.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » pon říj 25, 2010 1:19 pm

Okolo ôsmej ju vytiahne z postele príjemná vôňa kávy, keďže kuchyňa je cez chodbu naproti jej izbe. Zívajúc sa došuchce do miestnosti, no len čo zbadá Kristiána a tanier s teplými hriankami, žiarivo sa usmeje. "Že som ťa sem nedotiahla skôr." zasmeje sa, posadí sa oproti nemu, naleje si do hrnčeka kávu a pustí sa do raňajok.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pon říj 25, 2010 5:25 pm

+Akurát číta poslednú stranu DV, tak len čo Mer vojde do kuchyňe, poskladá noviny a zahľadí sa na ňu.+ Tá vaša denná tlač je veľmi zaujímavá. +uškrnie sa. Len čo sa však Mer usadí k stolu, zamračí sa.+ Keby som sem neprišiel, umrela by si hladom. +pokrúti nad ňou rezignovane hlavou, ale keď vidí, ako sa tými hriankami napcháva usmeje sa.+ Čo máš dnes v pláne? +Rozhodne sa deň začať nejakou ľahkou konverzačnou témou.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » pon říj 25, 2010 10:13 pm

"Tie noviny by si vlastne nemal čítať." povie s plnými ústami. "Už som myslela, že si niekoho najmem, ale keďže si prišiel..." doberá si ho. "No, myslím, že by som ti mohla poukazovať dom a..." viac nestihne povedať, lebo práve priletí sova a v zobáku nesie dnešné číslo DV. Rozprestrie ho na stole a len čo si prezrie prvú stranu, usmeje sa od ucha k uchu. "Čo by si povedal na tanečný večer?" pozrie naňho s veselými plamienkami v očiach. "Dnes otvárajú v Distrikte nový tanečný klub."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pon říj 25, 2010 10:21 pm

+Len sa zamračí, keď si ho sestra tak doberá, no nestihne nič povedať, lebo prílet sovy ho na chvíľu prekvapí.+ Na toto si tuším nikdy nezvyknem. +Poznamená namrzene.+ Asi by si mi mala povedať, čo je to ten Distrikt? A druhá vec, veľmi dobre vieš, že ja netancujem.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » pon říj 25, 2010 10:46 pm

"Kris." zavrtí hlavou, chce mu povedať, aby začal konečne žiť, ale veľmi dobre vie, že by to len vyprovokovalo hádku, preto si radšej zakusne do jazyka. "Districkt je územie upírov. Než začneš niečo namietať, aspoň si ma vypočuj." povie okamžite, keď vidí, ako sa Kris zamračí. "Tunajší upíry sú veľmi civilizovaní. Jean-Claude, vládca mesta, dnes otvára DANSE MACABRE." ukáže mu titulnú stranu. "Je to veľká udalosť a isto tam príde veľa ľudí. Rada by som ťa predstavila svojim priateľom." nevinne naňho zamrká.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pon říj 25, 2010 10:50 pm

Vieš, že tento pohľad na mňa neúčinkuje. +Povie chladne. Nemôže si pomôcť, ale Memorine aktivity sa mu pozdávajú čím ďalej, tým menej. Pohliadne jej do tváre prenikavým pohľadom.+ Predpokladám, že ak ti poviem, aby si tam nechodila, neposlúchneš ma.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Další

Zpět na Loch house