Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod Memory » sob říj 30, 2010 3:19 pm

(180? to by bolo pre mňa tak akurát :roll: )

Nesmrtelný: Neprekvapí ju, že Slovensko nepozná. "Je to taká malá krajina uprostred Európy. Možno poznáte skôr Československo." pozrie naňho spýtavo, zľahka sa pretočí v ďalšej otočke. "Alebo Rakúsko-Uhorsko?" podvihne obočie. "Veľkomoravská ríša?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Asher » sob říj 30, 2010 3:42 pm

S úsměvem přikývne. A právě takové mám nejradši... Neujde mu, jak se mu zadívala na rty a pousměje se víc. Hmm..tak to nevím... Zamyslí se nad tím poctivě. Ale můžeš to zkusit. Překvap mě, lištičko. Mroukne kousek od jejích rtů, pohled stále upřený do jejích očí.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod yohannka » sob říj 30, 2010 3:44 pm

Aubrey: +jooo to asi zahlídne a je nadmíru spokojenááá... nicméně se usměje a vycupitá ze slastí aby se přemístila k mýtince. Tam z mražáků pobere pár věcí, přemístí se zase zpátky, vejde zase na parket a doufááá, že jí upír zatím nezdrhl+
Taaak.. jsem nevěděla co vybrat, tak.. si to zatím můžete dát k baru na led +mrkne na něho+ tohle je mix.. a.. ty ledňáky jsou béčka.. ty budouurčitě lepší než ááčka (joo yohannka se dopoledne evidentně nudila při pečení rolády.. co bych pro upíra neudělala, že). A je to něčím speciálním slazený, takže vám to neublíží. lepší než kostkovej cukr do hrnku krve +usmívá se předá mu balíček a čeká zvědavě co on na to+ (a doporučuju si všimnout těch obrázků mrožů, jaký mají megazubiska, jsem si říkala, že to tam úplně sedí, když jsem to viděla na netu)

Obrázek
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob říj 30, 2010 3:51 pm

(lach! tak mroži sou dokonalííí!)

Kris: Tak bych vám dala hlavu na špalek...+pootevře rtíky a už už chce ochutnat jeho rty, ale najednou se odtáhne+ Krisi..já..+trochu se to s ní zamotá, takže využije toho že ji drží a ještě se ho přichytne+ já...sněkýmteďjsem! +vychrlí a rači ustoupí sama o krok dozadu, aby ju tam nehodil na zem. má v očích skoro slzy, ani neví proč a tváří se hrozně provinile. Opatrně na něho koukne a tak nějak podvědomě čeká snad i pár facek..no možná by se jí ulevilo.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob říj 30, 2010 4:11 pm

Bea: +Nedrží ju veľmi pevne, takže pre ňu nie je problém sa odtiahnuť. Stále ju však drží, aby nespadla, keďže sa s ňou svet viditeľne točí.+
+Úsmev mu razom zmizne z tváre, chvíľkový zarazený pohľad vystrieda zamračený, no ten je tiež hneď preč. Na tvári sa mu usadí neutrálny výraz, ktorý nevypovedá absolútne nič o tom, čo si myslí.+ No...hmm....chápem. +povie po chvíli.+ Chcete si ísť sadnúť? +opýta sa vzápätí neutrálnym hlasom. Keď Bea ustúpila o krok, pustil ju, no jednu ruku jej stále drží.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob říj 30, 2010 4:20 pm

Kris: +hryzne se do rtu skoro až do krve, aby mu tam nebrečela, ale stejně jí steče slzička po tváři, tak si ju hned na protest setře a snaží se tvářit hrozně normálně, nicméně ještě trošku a ta hromada neštěstí se tam rozsype+ Nechápete...+zavrtí hlavou+ To nejde chápat. +zase zavrtí hlavou+ Měla bych vám rači zmizet z očí...+najde pohledem tak nějak východ+ Zvládnu to sama...+že ju nemusí doprovázet+ Omlouvám se...+pípne a nejistě udělá krok, aniž by se ho pustila, takže se trošku zarazí a kouká na jeho ruku, když ju pustí tak zmizne aaa..no do další párty bude mít kris klid+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob říj 30, 2010 4:24 pm

Asher: *zatváří se přistiženě, ale neodtáhne se, spíš naopak, ale udržuje malinký odstup* tak překvapit by upírek chtěl...to mi ale nakládáš...tebe překvapit...*sjede si ho pohledem hezky odshora dolů* tak co bych ti mohla...*přimhouří oči přemýšlivě a jak na ni tak kouká zblízka, tak jí měknou kolena a mozek, polkne a natáhne se k němu, rty přejede těsně nad čelistí, takže může cítit její horký dech na kůži* už tě někdy nějaká unesla přímo z parketu uprostřed tance? Vládci pod nosem? *šeptne mu měkce do ucha a v očích jí blýskají malé jiskřičky*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Kristián » sob říj 30, 2010 4:31 pm

Bea: (Nie tak rýchlo). +Samozrejme ju nenechá len tak sa vypariť a ruku jej nepustí, naopak, nekompromisne si ju pritiahne a chytí okolo pása.+ Ani nápad. Ešte náhodou spadnete, ublížite si a ja si to potom budem vyčítať. +usmeje sa, čím sa jeho tvár opäť rozjasní.+ Váš priateľ je šťastný muž. +Povie jej do ucha, keď ju odvádza k sedačkám, kde pred tým sedeli. Posadí ju tam a na chrbát ruky, ktorú jej stále drží, jej vtisne bozk.+ Nechám vás trochu vydýchnuť, každopádne dúfam, že sa čoskoro opäť stretneme. +mierne sa ukloní. Venuje jej ešte jeden úsmev a odíde k baru.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Aubrey » sob říj 30, 2010 4:36 pm

(hustýý...zubatá zmrzlina:D)

yohi: *zvedavě se za ní dívá a když se za chvilku vrátí a skutečně něco nese, tak chvíli kouká naprosto ohromeně...o to víc, když mu podá zmrzku i s výkladem o skupinách(lach, i s nápisy, hezký...)* no to tedy...*vypadne z něj a není úplně jisté, jestli myslí to, jak rychle to zvládla nebo zmrzlinu..kouká na to trochu jako výr* vy se mi normálně zdáte...*dostane ze sebe, když se trocha vzpamatuje...část balíčku podá někomu ze zaměstnanců, at to dá mrazit, se svým typickým úsměvem dodá, at ho ani nenapadne do toho strčit špičák, a zkoumavě jukne dovnitř pudélka s mixem* nevadí vám..*zvedne k ní oči, dokonce se zapomněl a přestal si hrát na zlobivého mocného upírka, tak jsou to jen oči (cha, yohi může zneužít beztrestně příležitosti:D) a nasaje vůni mražené bloody*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Beatrix » sob říj 30, 2010 4:43 pm

Kris: (Tak kdyby se jí chtěl zbavit rychle, tak ho nebudu brzdit, že...) Nebyla by to vaše vina...+pípne+ No to nevím...+s tím štěstím to až tak žhavý nebude+ Děkuju...+koukne na něho vděčně, že je na ni tak hodnej a kouká za ním. potom posmrkne, zezobne pár pilulek, a když vidí, že yohannka se baví, tak se vypaří ven, řekne kellermanovi, aby čekal na yohannku a přemístí se dom+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre