Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod yohannka » pon lis 01, 2010 5:25 pm

no tak to je jasný, to je od amona. Tak ten alkohol v tom je Todeskuss, na to vsadím moje krásný nový botky +uculí se+ Je to.. takovej docela.. docela hodně silnej alkohol a tuhle bloody tudeskussovou směs na mýtince právě taky máme. Namíchanou v různých poměrech +usmívá se+ možná v tom je i něco dalšího, ale nevím přesně co +zamyšleně, bude to muset zjistit od amona+ ale určitě by tam šly dávat nějaký příchutě.. hmmmm +dumáá+
můžu se zeptat, co se vám stane, když.. v tom pití.. bude něco co.. nesmíte? +zeptá se zvědavě a usměje se+ no tak.. takový rozehřátí zmrzlé slečny.. to zní jako slib! +zašermuje prstíkem a směje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » pon lis 01, 2010 8:53 pm

*poslouchá ji a mezitím dožer..ehm..dopapká zmrzlinu* možná ani lepší nevědět...*poznamená* no...když tam bude něco..nevhodného...to nám asi neudělá moc dobře...*zavrtí hlavou* někteří měli i takové humánní choutky živit se zvířecí...*zavrtí hlavou, jako kde to mohlo pobrat takové moooresy* a pak tak trochu...vyhnili zevnitř..trochu víc.*nakrčí nos* hmm..možná...*hbitě ji lapne prstík, aniž by mrkla* a to jste slyšela? podá prst a příjde o celou ruku...*bleskově přehmátne, takže jí drží za packu, nijak silně, ale přesto pevně, takže by se mu asi nevykroutila*
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » pon lis 01, 2010 9:54 pm

+lach jistě, aubrey nežere on papká!+
+poslouchá ho zaujatě+ zvířecí? eeee +zašklebí se a pak nakrčí nosík+ ježiš.. vyhnili.. tak to není dobrýýý. A.. dorostli pak? +chce se napít, ale jak jí chytne prstík a pak packu, tak se docela lekne a skleničku pustí nazem, takže se rozbije, ale to je to poslední čemu by věnovala pozornost.. a asi nevědomky se mu podívá vylekaně nachvililínku do očí.. reflex noo+ alee.. aleee +zrak zase rychle sklopila a nááájednou jí je hezky hic+ přece byste mě nepřipravil o ručku? +mroukne mile+ víte, já ji za barem moc potřebuju, a.. a.. je to náhodou moc pěkná ručka.. pěstěná.. nalakovaná, té by bylo škodaa +zamrká a doufá, že jí ju neurve+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » pon lis 01, 2010 10:22 pm

*no jo..zmrzlinku papká, lidi žere:D* taky tomu nerozumím..*přizná a pak zavrtí hlavou* no..ono nebylo moc co uzdravovat.. ke konci spíš vypadali jako balonek neplněný tekutinou...*sklenku vůbec neřeší, možná kopne největší střepy někam pod pohovku, mrkne, když se jejich pohledy střetnou, ale jsou to jen oči, jen ji mlčky poslouchá, pak sklopí oči k ruce, kterou jí drží, trochu si ji zvedne k očím, aby si ji prohlédnul líp,jako by musel* hm...hezká ručička...*dýchne jí na kůži, skloněný nad zápěstím, chvíli poslouchá, jak mu pod prsty běží její tep..pak k ní zvedne tvář* ne, nepřipravil...*zapřede s malým úsměvem, těsně nad kůží její tlapky olíbne vzduch, ale rty se jí nedotkne a povolí sevření prstů, aby ji mohla zase stáhnout..a nechá si ji proklouznout mezi prsty*
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » pon lis 01, 2010 11:16 pm

+to ona sklenku taky neřeší asi ani kdyby na těch střepech stála bosa. Zhluboka se nadechne a je jak müška, ani nedutá, jenom je taková napjatá jak čeká co udělá. Ale jak je Aubrey skloněný nad jejím zápěstím a olíbne ten vzduch, tak tichounce až sténavě zamrouká, jak úplně čekala jeho rty.. nebo zuby? na své kůži+ mmhm.... ta vaše.. taky není špatná (ještě aby byla, když je nová, že) +zašeptá a jak ji pustí, tak ručku hned nestáhne, ale pohladí ho prstíkama lehounce přes dlaň, sjede s nima přes zápěstí trochu po předloktí a pak ručku hnedle stáhne.. aby ho moc neotlapkávala+ asi.. mi utekla sklenička +pousměje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 7:53 am

Neferet píše:+otevře oči, trošku hlavu odtáhne a zakloní jí+ Ne? +očividně tomu moc nevěří+ Tak proč si tak vyletěl? +zeptá se docela měkce a snaží se ho nešlápnout, což se jí prozatím úspěšně daří, za tu dobu co tu je se naučila spoustu tanců, ale někdy se jí přeci jen povede tanečníka šlápnout+

+Dlouze vydechne+ Prostě jen teď hodně myslí na... minulost +svraští obočí+ Ale to je jedno +pomyslně nad tím mávne rukou. Přitáhne si jí ještě o kousíček blíž, takže nějaké "pubertální" ploužák kdy jsou od sebe metr daleko nehrozí+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 8:42 am

Neřekla bych, že je to jedno. +zamumlá a zase si o něj opře hlavu+ Víš, že kdybys cokoliv potřeboval, jsem tady. +řekne z ničeho nic, kdo ví, co přesně tím myslí nebo co by měl Angel potřebovat, opět přivře oči a užívá si jeho blízkost+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 9:12 am

+Pravdu otom na co v poslední době hodně myslí se hned tak nedoví. Zejména protože jsou to dvě zásadní věci. Zavře oči a opře si obličej o vršek její hlavy. Vzhledem k tomu že je hodně visoký musí se trochu nehrbit, ale nevadí mu to protože jí má rád v náručí+ Je to věc kterou ti nesmím říct a jedna co... nechceš slyšet jinak by ses mě štítila +řekne najednou, vlastně ani neví proč otom začíná+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 11:31 am

+chvilku nad tím přemýšlí zatímco mu lehce přejíždí dlaní po zádech+ Nesmíš říct, protože nesmíš nebo protože se bojíš, že bych se zlobila? +zajímá se+ Štítila? Nevím, co bys musel udělat tak hrozného, abych se tě začala štítit. +zakroutí hlavou lehoučce hlavou, když má o ni Angel opřenou tvář, nechce jí moc hýbat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 11:47 am

+V duchu se fackuje že otom vůbec začínal, měl držet pusu, jenež to mu v přítomnosti neferet nějak nejde+ Nemáš důvod se zlobit, protože se tě to vůbec netýká a říct to nesmím, protože se to netýká jen mě +vysvětlí obšírně. Nad druhou otázkou se tiše, hořce zasměje+ Já jsem Angelus +řekne důrazným hlasem+ Za posledních pět století nebylo krvalačnějšího a strašlivějšího upíra než jsem byl já. Je spousta věcí kterých by ses měla štítit +semkne rty, namluvil toho už odst a dost, ale má jisté neblahé tušení že ještě nemluvil dost na to aby upokojil Neferetinu zvědavost+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre