Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Nicolette » pon lis 01, 2010 11:05 pm

Fab: Výborný nápad. Já bych ti dopletla ten svetr a ty by jsi zase mohl číst? Nebo dneska někdo jiný?

Isamun: Co vy Isamune? Předčítal byste nám večer? Máme tady takový pěkný zvyk, že muži večer čtou a ženy naslouchají..
Nicolette

Příspěvekod mollyz » pon lis 01, 2010 11:09 pm

Sam: +Položí si nohy přes ty jeho, odhrne mu vlasy a šeptá.+ Zvládnu...ale tady ne! Tak dobře...můžeš mě ještě zbožňovat...ale musíme zabalit batoh...a jak to tak vypadá, budeme se muset společensky angažovat. Ty budeš číst a já upeču na cestu...třeba buchty?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 11:14 pm

(chacha, Fab říká, že S a M jsou jako králíci? :lol: to je ten pravej! :lol: :lol: :lol: )

Nicol: naštěstí se trochu umravnil a zaregistruje její žádost. stejně je poněkud zaskočen. zvyk? ženy naslouchají? no ale z historického hlediska to kdysi bývaly spíš ženy, kdo dovedl číst a psát... ale pokud si přejete. souhlasně a zároveň trochu bezmocně pokrčí rameny. a co by to mělo být? noviny asi ne, předpokládám?

Molly: ty taky chceš, abych četl? a co králík domácí (Fab)? ten se bude ulejvat a dovádět s Tirage. ožije. buchty? takže půjdeme do světa... tak jo. zabalit ti pomůžu.

Tir: a ty se moc nesměj. chce jí pohrozit, ale kdyý vidí všechny holky tak spokojené, nemůže jim kazit radost. z Molly je úplně naměkko a s Tir malinko nervózní, že už je vážně dospělá ženská.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon lis 01, 2010 11:24 pm

Nicol: Jé, to je skvělý nápad. Upeču buchty. A co čteme? Teda, co četl Fabien?

Sam: Neboj, s Fabem se určitě vystřídáte! Přece by to nenechali jenom na nás! Slyšel jsi Tir...+domlouvá mu a docela se na to těší.+ S čím budeš ty buchty chtít? +úplatky :lol: + A navíc to bude hezký! Zatím jsem ti vždycky předčítala jenom já...+prosebné oči.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 11:26 pm

Molly: no dobř, když tak škemráš... aspoň poznáš, jak krásně moduluji...dělá ještě vlnky, ale už ho trio dam ukecalo. hlavně ta jeho.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » pon lis 01, 2010 11:30 pm

Sam: Milý Isamune, ženy v této domácnosti umějí naslouchat nejen mužským přáním. A to už do rodiny počítám i tady Tirage. Fabien nám převčírem četl Malé ženy, ale ty už jsme dočetli, takže já bych volila něco veselejšího, když už je nás tu tolik. Poradím se s děvčaty a večer vás překvapíme, co říkáte?

Molly: Jako za starých časů, Molly. Ovšem jsem moc ráda, že budeš péct buchty a ne míchat lektvary. Vždycky pak smrděla celá kuchyň a kulturní zážitek byl poněkud znehodnocen.+ Směje se a sleduje její hrátky se Samem se stejným uspokojením jako ty Fabienovy.+
Nicolette

Příspěvekod mollyz » pon lis 01, 2010 11:33 pm

Nicol: To není pravda. Smradlavý lektvary míchal vždycky Fab. Já míchala voňavé směsi! +Tváří se nevinně.+

Sam: +Šťastně ho obejme.+ Miluju tě! Díky! +A políbí ho opravdu velmi..velmi krásně a hluboce.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 11:37 pm

Nicol: dobře. jak ráčí paní domu. kývne a vypadá, že je se situací celkem spokojen.

Tir: to jsem netušil, že jsi takový rodinný typ. teda že sis už od malička omotala kolem prstu všechny u nás, to vím, ale s věkem to vypadalo, že z tebe bude spíš asociál... tiše ucedí směrem k Tir.

Molly: po polibku je ochoten číst i její recepty lektvarů - cokoliv.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon lis 01, 2010 11:42 pm

Sam: +Ulehčeně si oddechne, že to dneska padlo na jinou oběť.+ Díky, kámo! Máš to u mě! +Zazubí se na Sama.+

Tir: Miláčku! Tak to mám večer volno, to bych si mohl u té Isamunovy četby rovnat svoji sbírku chroustů!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » pon lis 01, 2010 11:47 pm

Sam: Jsem báječný, Isamune! To Fabien se nechal přemlouvat mnohem dýl. Ale kdyby vás to večer přestalo bavit, vystřídáte se spolu, ano?

Molly: Vařili jste oba dva smradlavý lektvary a ničili mi hrnce a nemohu nevzpomenout, jak vám jednou vybuchl můj nový papiňák a žabí střívka jsem sundavala ze stropu ještě další léto!
Nicolette

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette