Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 9:03 pm

(jistěže bude....já jsem znavena cestou kolem světa, nutno mi připomínat - díky!)

Fata: +Prohlíží si ji.+ Krásná se furt. To nevylepšíš....Hele, co kdybych si nechal vytetovat Tiragino jméno někam...třena sem...+ukazuje na hruď+...to by se jí mohlo líbit, ne? Máte tady někde nějakej tattoo salon? +Pak se zarazí.+ A s kym spíš? Znám ho? Co je to za chlápka? Je na tebe hodnej? +Jak je v ráži naštvanej na doktora, rád by urovnal vztahy všem na Miraclu.+
Andy

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 9:12 pm

Andy: salón máme. dost si ho chválí... myslíš nápis na hrudník? no, nevím... mohlo by to udělat dojem. přemýšlí. koukne na něj. říkám, že s ním spím, ne chodím. to neřeš. neznáš ho. aspoň myslím, že ne. vrátí se k jeho nápadu. no, se jmény je vždycky trochu potíž. ale jestli jseš si jistej... budou kolem nápisu šlehat plameny? pojď určitě se do salonu můžeme mrknout, je to tady blízko.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 9:15 pm

Andy: +Rád by se poškrábal na hlavě, ale má strach o účes.+ Plameny? to asi ne? Tir je taková křehká jako kytka...možná sedmikrásky nebo kopretiny, nemyslíš? +Nechá se vést směr salón a velkoměstské dobrodružství.+
Andy

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 9:22 pm

tak na recepci do Salonu Andělské krásy!
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » pon lis 08, 2010 8:09 pm

+Poflakuje se obývákem a vyhlíží, zda se přece jen nezjeví Tirage, aby jí vylákal na večeři a tam se vyjevil ze svých citů a požádal jí oficiálně o ruku.+
Andy

Příspěvekod Tirage » pon lis 08, 2010 9:01 pm

přijde docela utahaná z šichty na Mýtince. hodí tašku do rohu a jde se napít a vyčůrat. má takovou otrávenou náladu - v práci fajn, ale bylo toho dost, je utahaná. a Fabien má nějakou dlouhou službu v nemocnici, tak ho uvidí na chvilku až zítra ráno a to ještě kdo ví jestli. se sklenicí vody uloví na lince štrádující kotě černé a jde si s ním do křesla hodit nohy nahoru a pustit telku. Andyho si zatím nevšimne.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Andy » pon lis 08, 2010 10:24 pm

Tir: +Je zaměstnán zrovna nacpáváním se koláčem, co tu neopatrně nechala položený na stole Et. Uslyší dusot a šramot a zvedne hlavu od pochutiny. Málem mu zaskočí, když spatří dívku svých snů. Prudce se zvedne a málem převrhne židli.+ Tirage! Lásko mého života!
Andy

Příspěvekod Tirage » pon lis 08, 2010 10:33 pm

Andy: překvapeně si ho prohlídne, ale zase nijak zvlášť ji to nepřekvapuje ani nedojímá. čau. proč řveš? a co tu děláš vlastně? sedne si i s kočkou na druhou stranu gauče a stočí si nohy pod sebe. pozoruje, že koláč jí už sežral :) .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » pon lis 08, 2010 10:52 pm

Tir: +Je zaskočen její poněkud chladnou reakcí, ale nedá se odradit. Přesune se k ní a vlepí jí pusu do vlasů.+ Byl jsem se Samem na výpravě a pak jsem tady na tebe počkal, abych tě mohl vidět, po takový době. Ty jsi čím dál hezčí, holka! Povídej, jak se máš!
Andy

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 11:22 am

Andy: jeho polibek jí připadá hloupě dětský. nevšímavě ho přejde a hraje si s kotětem. ale jo. dobrý. občas nějaká práce, jinak jsem upíchnutá tady v jedné hospůdce. a teď krásná dovolená ve Francii, na statku, příroda, králíci a tak. pokrčí ramny a zvedne oči od kočky k Andymu. a co ty? jak se máš? otázka je hlavně zdvořilostní - spíš než zvědavá. Tir bere Andyho jako kus nábytku. je to starý kamarád z dětství, svým způsobem jí na něm záleží a má ho ráda, ale poslední dobou ji štve tím, jak lpí na představě, že by spolu něco měli mít.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles