Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod lucca vialli » úte lis 09, 2010 11:23 am

kuk, tak jsem tady! :lol:
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Andy » úte lis 09, 2010 11:28 am

Tir: Jo, o dovolený sem slyšel. Užila sis? Hele a hospůdka? Nechceš někam zajít na jídlo a na šláftruňk? Já sem tak rád, že tě vidim...si čím dál hezčí...+nějak mu nedochází, že Tir je trošku zpruzlá a dělá dobrou náladu za každou cenu.+
Andy

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 11:43 am

Andy: užila. usměje se hezky při vzpomínce. už se těším, až pojedu zase. do hospody k nám nejdu - teď jsem přišla. ale něco k jídlu... zvedne se a zkontroluje lednici. ...hm, musíme ven, tady je vyžráno. to ty? asi bysme měli i nakoupit, ať ostatní neřvou. zabouchne dvířka a otevře si jogurt a jí ho a dává olízat prsty koťeti, které se snaží spadnout jí do kelímku. Satanášku! bude tě bolet bříšlo! nejez to tak studený! ohlídne se po Andym - jeho ofina přes oko ji znervózňuje. nevadí ti, že ti to leze do očí? automaticky mu vlasy odhrne z očí.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Andy » úte lis 09, 2010 1:34 pm

Tir: +Usměje se spokojeně, že už se ho Tir i dotýká a že tedy vše je na nejlepší cestě.+ Nééééééé, to jsem nevyžral všechno já..byli tu Et s Morfeem a taky mraky těch koťat tu brousily...A kam chceš jít? Nedávno jsem byl s Fatou v takovym docela dobrym baru ,ale nevim, jestli tam i vařej. Pro kus masa bych položil život!+ A pak si ji ještě jednou prohlédne.+ Jsi hrozně hubená, zlato. Krmili tě v tý Francii? Nebo jsi byla pod stanem a vařila na kotlíku? +trochu se rejpne, jakože doktor nedokáže zajistit slušnou dovolenou.+
Andy

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 1:57 pm

Andy: Nicolette moc dobře vaří. a taky jsem něco dělala já a Molly. jídla spousty. a tos nezažil jak dobrýho. mají výborný sejry. a třeba i vajíčka jsou naprosto delikátní - slepice ožírají bylinky, no. rozplývá se. ne, pod stanem ne. říkala jsem na statku. i ty peřiny voněly slumcem a levandulí. jenom komárů a králíků bylo zbytečně moc.
s Fatou? to muselo být v Rivalu. ale tam i vaří. je tam toho víc - barů, restaurací... je to docela velkej hote. tam by se dalo zajít - teda jestli máš prachy. a něco slušnýho na sebe. není protivná, jenom věcná. a Andy je od přirození podobný vagabund jako Fab. má na ně asi štěstí :) to Samík je elgance sama i v trenclích - i bez nich :mrgreen:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » úte lis 09, 2010 2:02 pm

(správně!!! pěkně se to naučila ;) Samík je elegance sama :hop* )

Tir: Jo, no jo, Rival se to menovalo...Prachy nějaký mám. Et mi dala vejplatu za tu šichtu se Samem - to teda byl vopruz, to ti řeknu. A tenhle vohoz nestačí? +Mrkne nejdřív na svoje apartné pumpky a pak na Tir.+ ¨Tak peřiny voňavý vod levandule, jo? A molly je ta Samova, že jo? A Nicol je taky nějaká kočka?...+zkusí si vyčistit slinou flek z tička.+
Andy

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 2:19 pm

(jo. Samík jo!)

Andy: když pominu, že ty hadry nejsou moc společenský, tak nejsou ani čistý. a vůbec - jestli s tebou mám někam jít, dej si aspoň sprchu! chudák, aby se nám mylně nedomníval, že je to ne dobré cestě k sexu, když chce, aby se vykoupal :D. jo, Molly je ta Samova. A Nicollete je Fabienova - matka. zvedne oči k nebi, krdž si Andy slintá na tiko a pronese něco jako "prase" :D .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » úte lis 09, 2010 9:40 pm

:pii

Tir: +Vyprskne.+ Tys byla u matky toho...toho doktora? To je jako ...no, je to divný, že tě přivedl k matce. Jako vážný, ne?+ Ještě zkoumá bláto na kalhotech.+ Hele, ale já tu nic jinýho nemám. Musíš mi půjčit něco vod Sama. Do toho bych se mohl vejít...hele, ale hlavně ať to nemá kytičky...+zašklebí se.+ Fajn, dám si u tebe sprchu, jo? + A hrne se k Tir do pokoje.+
Andy

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 9:53 pm

Andy: jo. vážný. kývne. a když požaduje oblečky Samovi - ještě že má elegán nekonečné zásoby :lol: a taky na tu charitu Tir nepřišel :lol: :lol: -zase protočí oči. proč u mě? jdi si k Samovi! a tady dole je taky koupelna! volá za ním, ale to už on je u ní a kašle na křik, vleze do jejího pokoje.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » úte lis 09, 2010 10:02 pm

(Molly doufá, že žádný z pánů, co si od Samíka půjčuje oblečky, nemá žádný obtížný hmyz na těle :mrgreen: )

Tir: +Vleze k ní do pokoje, nasaje její neopakovatelnou vůni, ale zaznamená i jinou, evidentně mužskou a i když je nezkušený ucho, vůně některých mužských sekretů pozná i on :twisted: . Schválně nechá povalovat svoje špinavé oblečky na Tiragině oblíbeném křesle a rochňá se v její vaně jako lachtan. Jenom v ručníku pak sleze zpátky dolů a pátrá, zda mu Tir už připravila něco ze ¨Samovy garderóby.+
Andy

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles