Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » stř lis 10, 2010 1:50 pm

chrochtááá no to bude roztomilý! to se sem bude hodit! A co vůbec jinak, jak se máš?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř lis 10, 2010 7:01 pm

yohi: dobře. dovolená krásná - byli jsme u Fabienovi maminky. je moc fajn. bála jsem se toho, řešily jsme to tady s Nef. ale Nicollete je skvělá ženská. a docel jsme si i padly do noty. pořád ještě děkuju všem andělům, co nademnou mávali křídly! znáš to - tchýně...
a co ty? nějakcí noví ctitelé a lásky? vojenské pluky? noví mazlíci zvířecí kromě tady Wendy? ňuňá lištičku.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod yohannka » stř lis 10, 2010 9:58 pm

jéé, takže mátinka dobrá, jo? Tak to je supr... ale aleee už tchýně? +pozvedne obočí+ neplááánujete čirou náhodou s Faboušem něco? svatbu nebo tak... hmm? +vyzvídá+

áále +mávne rukou+ jo, vojenský pluky.. mám tu toho tolik +kývne k vojákům+ že je nestíhám střídat! +směje se a lištička ňafne Tirage do nosíka.. jenom tak nebolestivě+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv lis 11, 2010 8:00 pm

(Fabouš! :lol: :lol: :lol: )

yohi: no tak skoro tchýně. je prostě fajn. ale na svatbu nemyslím. je na to brzo a nechci to zkazit, je to teď s Fabienem pěkný.
okřikne lišče.ty mrško! a taky ji malinko rafne, aby si prcek nemyslel :D no, hlavně že máš dost z čeho vybírat... poznamená na yohannčiny vojáky.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod lucca vialli » pát lis 12, 2010 9:52 am

+Přemístí se před Mýtinku a octne se uprostřed hrozné průtrže mračen. Potichu zakleje a rychle stiskne kliku dveří. Vejde a rozhlíží se po lokále. Spatří dívky, které si hrají s liščetem a okamžitě si podnik oblíbí.+
Dobrého odpoledne přeji, dámy! +zahlaholí zpěvným tenorem, když si svléká promočený plášť.+
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 11:50 am

Lucca: dobrý den. co vám můžeme nabídnout? něco k pití? teplého? venku prší? chcete nejdřív ručník? kouká na něj, zmoklého... slepi... slavíka :) .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » pát lis 12, 2010 12:35 pm

(no kamarádka má želvu Fabiáána.. a říkáme mu Fabouši.. tak je pro mě i fabien Fabouš, to jinak ani nejdeee)

Tir: tak toje faajn, jenom si to užívejte +usměje se a začne se smát jak vidí lišku+ ale aleee.. +a lištička se zatváří nadšeně, že si s ní tirage takhle hraje, tak se na ni vrhne a začne "lovit" její ručku... ale tak něžně bez zoubků+

Lucca: +otočí se+ dobré, dobré. Venku je hnusně, co. to si určitě dáte náš vynikající svařáček
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 12:44 pm

( :lol: to jo! Fabien je rád. Tir žalovala a Fab chce pozvat yohannku na exkurz - a teď těžko říct kam, s našimi překlepy - buď do pivovaru, nebo na pitevnu :lol: :lol: :lol: )

yohi: souhlasně kývne, že je to fajn. a blbne a loví se navzájem s liščetem. i s ní se zvedne a jde hledat něco pro zahřátí a usušení zmoklému hostu. ale aby se sušil teplučkou a chumdelatou lištičkou - tu mu nepůjčí! napadne jí, jestli by host nebyl podobý tomu hrošíkovi v maxiakvárku :). aspoň tím, že by oba byli mokří.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod lucca vialli » pát lis 12, 2010 12:58 pm

+Vysouká se z mokrého oblečení a sedne si pro dámám na bar.+

Yohannka: Nabízíte svařák? Tomu se nedá odolat...Z jakého vína ho vaříte? +Prohlíží nápojový lístek se zájmem a zjevnou znalostí dobrých značek.+

Tirage: Ručník bych asi ocenil. Mám pocit jakoby by na mě někdo zvrh vědro vody. Takový nečas už jsem dlouho nezažil. Míváte to tu často - takové počasí.+ A záviistivě kouká po chlupáčovi, který má zjevně dost výhřevný potenciál.+
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 1:06 pm

Lucca: né. tady je většinou krásně. i v zimě. lidi jezdí na lyže a opalovat se. nonšalantně si přehodí lišku kolem krku jako límec kožešinový a přinese mu ručník.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince