Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod lucca vialli » pát lis 12, 2010 1:25 pm

Tirage: +Usměje se, jak ta mladá dívenka vtipná a suší si vlasy a kalhoty.+ Dobrý Bože! Lyžovat? Můj oblíbený sport! Ovšem radši dávám přednost divokým sjezdům před běžkováním. Není to tak - jak bych to řekl - vzrušující. Též sportujete, slečno...?
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod yohannka » pát lis 12, 2010 1:33 pm

Lucca: no.. z jakého vína byste si ho přál? +kývne k lístku ať si vybere a jde do krbu přihodit pár polínek+

+a lištička, když ju má Tir za krkem, jí okusuje vlásky a kouká zvrchu na koťata a směje se jim+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod lucca vialli » pát lis 12, 2010 1:41 pm

Yohannka: +Vybere si druh Cabernetu a ukáže ho slečně.+ Velice laskava. Mohu se zeptat? Z vývěsky jsem doufám správně pochopil, že zde poskytuje ubytování i na delší dobu, že? Nejsem si sice jist, jak se zdržím, ale pokud napadne sníh...možná bych zauvažoval o malé dovolené. Tedy, pokud máte volné pokoje. +Usmívá se na slečnu a spokojeně sleduje, kterak mu dotyčná připravuje horké pití.+
lucca vialli

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 2:27 pm

Lucca: mrkne na yohannku. a udělá za jeho zády neslyšně: kdo to je?
a hostovi neznámému odvětí vznešeně. jenom z donucení, pane. chce dodat, že jí to nejvíc vzrušující připadá doma v posteli, když nic nemusí, hlavně ne vstávat, ale obává se, že by si to okolí mohlo divně vysvětlit.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod yohannka » pát lis 12, 2010 2:40 pm

Lucca: dobrá volba +usměje se a de udělat svařáček a sype do něho kořeníčko+ samozřejmě, to není problém +jak bude víc času, založím mu témátko v soukromých pokojích+ a.. nooo to si buďte jist, že napadne sníh. počítám že za týden dva... budem kopat sněhem tunely. +uculí se+

Tir: +jenom krčí ramínkama+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod lucca vialli » pát lis 12, 2010 3:16 pm

Tir: Zvláštní...jste vyloženě sportovní typ. Tedy promiňte, pokud jsem se vás nějak dotknul. A máte roztomilé zviřátko. + Usměje se, když vidí, jak lišče zlobí.+

Yohannka: Velice vám děkuji, slečno. Rád využiji pohostinství tohoto mimořádného podniku. Ovšem domnívám se, že by bylo vhodné, abych se nejprve představil. Hrabě Gianlucca Vialli. Pro přátele Lucca Vialli.+ Skloní před Yohannkou hlavu v mírné pokloně.+ Vážně tu děláte tunely ve sněhu? To by ovšem nejspíše vysvětlovalo přítomnost armády. Všiml jsem si většího množství vojáků v okolí. Mohu se jen domnívat, že jsou připraveni zachraňovat hosty zasypané lavinou?
lucca vialli

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 3:23 pm

(no jo! ti tam nejsou, aby měla yohi a Beuš z čeho vybírat! ale kvůli lavně! že mě to hned nenapadlo!!! :lol: :shocked1* )

Lucca: nic se nestalo, pane hrabě. taky předvede - napůl ironicky, napůl vážně - úklonu. občas jsem nucena se pohnout. culí se. a zviřátko je skutečně roztomilé, (na lišku ani nepáchne :lol: ) a patří ve skutečnosti zde neméně roztomilé slečně kolegyni! ukáže na yohannku. a co vám ještě mohu přinést? jídelní lístek? nebo rovnou řízek či svíčkovou? jmenuje Mýtinkové evergreeny a speciality v jednom.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod lucca vialli » pát lis 12, 2010 3:41 pm

(Kdo mohl tušit, že je to harém a ne obrana vlasti! :shoced2* )

Tirage: Ve skutečnosti bych si dal nějakou zvěřinu. Něco pernatého byste v jídelním lístku neměli? Bažanta nebo koroptev? V jakékoli úpravě? +Je potěšen, že je o něj tak dobře postaráno.+ Jak se zdá, vaše okouzlující slečna kolegyně má vkus. Liška coby mazlíček domácí je opravdu originální. A vy slečno? Promiňte - mohl bych znát vaše jméno? Je mi velmi nepříjemné vás oslovovat takto anonymně. Nehledejte v tom žádný vedlejší úmysl..
lucca vialli

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 4:09 pm

Lucca: Tirage. představí se. aha. tak zrovna koroptve v lístku nemáme. ale já se vám zeptám v kuchyni. myslím, že nepřeháním, když řeknu, že náš kuchař je schopen všeho! odběhne do kuchyně optat se na pernatce.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » pát lis 12, 2010 4:21 pm

Tir: (jo jinak jsem zapoměla, ale tu pitevnu bych brala! A pak hned ten pivovar...)

Lucca: +podá mu horkej svařáček+ tak pan hrabě +pozvedne obočí+ vy jste ital? No, to víte, když napadne dvaapůl metr sněhu... to se pak tuneluje jedna radost. A stateční záchranci jsou vždy potřeba +kývne k vojákům, usměje se a zapíše si ho+ pokoj máte nachystaný +i témátko... a nachystá mu klíčky+ tohle mi podepište a potřebovala bych od vás nějakou záálohu +usměje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince