Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod mollyz » čtv lis 11, 2010 11:02 pm

(Moll se náhodou nejdřív prala, pak škrábala a až potom nastavovala zadeček :P :Love )

Tir: Jasně, že varianty existujou..+motá svoje šaty zase do balíku a přemýšlí, kde se jich účinně zbavit.+ Ovšem musím nerada přiznat, že pocházím z takové společenské vrstvy- to zní příšerně...stydím se - kde se sňatky běžně domlouvají. A blb to byl a já pak utekla. Konec, tečka! Doufám, že ho už nikdy neuvidim ani o něm neuslyšim!
Et a Morfa obdivuju, jsou pro sebe stvořeni. Morf je bezvěký, že? Zvláštní , víš...že už nás kolem něj muselo projít...a on a Et...líbí se mi to. A líbí se mi Sam..+to si ovšem řekne jen sama pro sebe.+

Nicol: Vyhodíme je, co s nimi. Leda, kdyby jsi pro ně našla nějaké udání, kdo by se v nich chtěl ještě vdát...A Tir rozhodně vyfotit musíme!

Tir: Jsi nádherná! Vážbě úplně pro tebe...+obdivně si ji prohlíží. A taky se nakrucuje v těch červených šatech.+ To by vážně vidět měl..a ten můj zadek by k nim pěkně ladil.+ Představí si, co by asi tomu modelu říkal Sam a usmívá se.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Nicolette » čtv lis 11, 2010 11:19 pm

Tir: +Odněkud vykouzlí foťák a fotí Tirage jako na módní přehlídce.+ Ani Honoré je neuvidí! Ten by z toho byl vedle sebe. Stejně byl hrozně zklamaný, že tě tady nezastihne. A na Moll se taky hrozně těšil. ..+zasní se a zasteskne se jí. A tak radši odloží foťák a začne hrabat další šatičky.+

Moll: Poptám se ve vsi. Antonia bude vdávat dceru, třeba se jí to bude hodit...+vezme od ní balík a hodí ho zpátky do skříně, kde celá leta byl.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » čtv lis 11, 2010 11:27 pm

(mazlila, drbala za uchem a pak teprve nastavovala? to jo.)

Molly: Morf je Věčný. je to dost složité na hlavu, když mi to jednou vysvětloval, myslím, že jsem to pobrala, ale tak napůl ve snu. myslím, že v tom měl prsty... a Et, ta řekla, že jsou chvíle, kdy i složité věci jsou jednoduché. Morf má svou MINULOST. a asi i budoucnost bez Et. i na to jsem se ho ptala. co bude dělat, až Et nebude. a on na to, že Eternity je trvanlivá a teď že je s ní. pak bude bez ní. musela bys ho vidět... a Et to slyšela a jenom mu odsekla "moc se netěš, mě se jen tak nezbavíš". a smáli se. zamyšleně vypráví a obě se na sebe dívají v zrcadle, jak tam stojí bok po boku. a Moll to neřekne až tak tiše. jo. máš to napsaný na čele.

Nicol: zapózuje. a pak dodá. měla byste vyfotit i Molly. ale bez modřin na zadku, ty ať nejsou vidět. Honorého bych ráda poznala. ale třeba k nám přijedete spolu třeba na vánoce.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tirage » čtv lis 11, 2010 11:41 pm

Nicol: no, ale tyhle byste si mohla zkusit vy.jsou moc krásné a elegantní - ty budou z poslední doby, ne? netrhejte partu a oblečte je. a my vyfotíme vás. taky bychom se měly blejsknout společně, ne? strká Nicol ramínko s oblečkem a bere z ruky foťák.

Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » pát lis 12, 2010 9:33 am

Tir: +Vezme od ní šaty a je na rozpacích.+ No, máš pravdu. Koupila jsem si je předloni, ale pak jsem si do nich připadala tak nějak rozsáhlá...+ale když vidí, jak si Molly šteluje foťák a ví, že je to jen holčičí jízda, přece jen se do nich nasouká.+

Moll: Ale foť mě jenom z profilu, aby ti nepraskla čočka! +zaěkemrá.+

Tir: Tedy musím říct, že po všem tom vyprávění o tvojí rodině, bych ji poznala opravdu ráda. Kdybych přivezla cukroví a víno...a třeba vánočky, moc ráda bych se s nimi o vánocích na chvíli setkala. Koneckonců, jestli to správně chápu, Fabien u vás už skoro bydlí a ty Moll +mrkne na ni+ už úplně. A Honoré už bude doma, bylo by hezké se sejít pospolu všichni.+ A dělá pózy a nechá se s Tir fotit a pak taky s Molly a nakonec si spostěj samospoušť a upíjejí víno a je veselo.+
Nicolette

Příspěvekod mollyz » pát lis 12, 2010 9:42 am

Tir: Už se na Et a Morfa moc těším. Mají pochopení pro všechno...stejně jako Nicol +otočí se na ní+...viď...

+Pak fotí, nechá se fotit a dokonce i s modřinama.+

Nicol: Víš co mě napadlo? Neměla jsi tady někde tašku s plavkama, šátkama a taky kde je ta krabice s kloboukama? A musíš Tir ukázat všechny ty botičky.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 11:48 am

Nicol: no, to bylo nadnesené hodnocení - rozsáhlá! jsou vám akorát! pózujou na fotky. pak poskakuje jak jojo a šmidlá dlaněmi o sebe, jak malá holčička, když chce koupit pejska. určitě! určitě přijdte na vánoce! to bude skvělý! já to domluvím. Et bude taky ráda!

Molly: šklebí se na ni a nedá jí to a jedním prstíčkem jí sáhne průzkumně na modřinu po zubech, která vykukuje. a šklebí se fakt poťouchle - Moll to ještě netuší, ale Tir si chystá sugestivní dotazy na Sama :lol: . boty? jeké boty? a klobouky? začne se zase vysvlékat ze šatů ve vidině dalších oblečků a doplňků.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát lis 12, 2010 1:09 pm

(Jestli se Tir bude vyptávat nevhodně, Sam už to nikdy neudělá :cry: !)

Tir: +Chvíli štrachá ve skříni a nakonec vytáhne několik krabic.+ Klobouky po babičce, viď Nicol? Jako dítě jsem si je pořád zkoušela.+ Nepostřehne Tiraginu škodolibost, takže když hledá klobouky, ještě na ní ten svůj zadek vystrčí.+

Nicol: Jestli přijedete na Miracles, budou to nejhezčí vánoce. Lepší si ani neumí představit!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Nicolette » pát lis 12, 2010 1:19 pm

+Prohlíží se v zrcadle a zkoumá, kde jí přetékají jaké partie a v duchu se jí rozlévá ta správná vánoční atmosféra.+ Přijedu moc ráda, holky...Taky budu po letech s Fabienem a bude nás hodně. To jsem vždycky měla ráda...velkou rodinu, spoustu jídla a hodně povídání a hraje u vás někdo bridž? +Vytáhne nějaký klobouk a prozkouší ho.+ No, nejsou skvělé?

Obrázek
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 1:30 pm

Nicol: myslím, že Morfeus. jé, to je krása... obdivuje klobouk.

(jestli se bude Tir moc vyptávat, Sam ji doporučí, ať se stará o sebe a o králíka. tohle si vyřídí s Molly.)
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette