Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod lucca vialli » ned lis 14, 2010 9:12 pm

Tirage: +Kouká na ní trochu vyjeveně, co říká, protože se ptal na něco úplně jiného, ale pak nad tím mávne rukou, pomyslí si něco o mdlém duchu :lol: slečnině a rozhodne se, že se s problémem obrátí na Yohannku.+ Rozhodně budu pátrat i osobně, ale rád bych využil služeb profesionála. Nebo se možná obrátím na ministerstvo.
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Tirage » ned lis 14, 2010 9:20 pm

Lucca: asi se přeslechla. když jí to trošku dochází a dává smysl, tak zareaguje. záleží, koho hledáte a jak moc je to diskrétní záležitost. tady jste v hospodě - to znamená, že se sem leccos donese. pokud to není tajemství - ptejte se. a pokud je to neveřejná záležitost, je tu jedna Detektivní kancelář. vybere vizitku mírně zaprášenou z letáčků, co mají na baru a podá mu ji.
viewforum.php?f=52
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod lucca vialli » ned lis 14, 2010 9:25 pm

Tirage: +Pihlédne na vizitku a spokojeně se usměje.+ Ano, to by mohlo být to pravé. Rozhodně nehodlám svůj problém řešit na veřejném místě, ač jak správně říkáte, v hospodě člověk přijde k mnoha cwenným informacím. Raději se obrátím...+převrací kartičku v ruce+...ale to počká. Řekněte - ptal jsem se již vaší půvabné kolegyně...kde se tady člověk dobře pobaví? Kam chodíváte po pracovní době?
lucca vialli

Příspěvekod yohannka » ned lis 14, 2010 9:27 pm

Lucca: noo, můžete si vyrazit do kavárničky.. čajovny, nebo na nákupy! +pokývá hlavou+ a.. co tu ještě tak máme... Kino! +vzpomene si+
Mhm, je pravda, že se sem ledacos donese.. ale tak.. Detektivní kancelář bude určitě lepší +kývne k tirage jak mu dává vizitku+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » ned lis 14, 2010 9:40 pm

yohi: nenápadně na ni mrká dělá xichty, když je jí divné, co host říká.

Lucca: taky je tu útulek pro zvířátka, pokud hledáte takovou společnost. a stritýzový kabaret, ale to je upírský podnik . takže pokud vám to nevadí... pár hotelů s bary - tam občas bývají koncerty nebo podobná vystoupení. a když se akreditujete mezi zdejší VIP, pak samozřejmě soukromé společenské akce - to je neutuchající zdroj zábavy. vykládá a předkládá další a další letáky od podniků i konkurence. taky přihodí Pentagram, Věštec a Revui. já osobně po práci trávím čas se svým přítelem. často v nemocnici. ale to bych vám - tu nemocnici - jako rekreační centrum nedoporučovala. my tam chodíme zadním vchodem, pro zaměstnance.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod lucca vialli » ned lis 14, 2010 9:45 pm

Yohannka: Čajovna? Nákupy? Spíše dámské záležitosti...ovšem v kině jsem nebyl již řadu let. Až selžou profesionálové, rád popřeji sluchu zdejší šeptandě...+usměje se mile.+ A dámy? Nedáte si se mnou skleničku? Jste přirozeně mými hosty!

Tirage: +Prospekty mu začínají padaz zruky a tak je vysype na bar.+ Koncery a hotely s bary! Skvělé! Upíří klub? To je ovšem rarita! To bych rád poznal! Není to nebezpečné? +Zasměje se její poznámce o nemocnici.+ Trochu jste mě vylekala, Tirage. Nerad bych zdejší nemocnici navštívil jako pacient. Váš přítel tam pracuje? To je skvělé!
lucca vialli

Příspěvekod yohannka » pon lis 15, 2010 1:00 am

no my si skleničku dáme rááády, že +drbne loktem do Tirage+ když nás zvete... co si vůbec dáte?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 15, 2010 7:08 pm

yohi: jistě. usměje se mile. a velice tiše, tak že to hrabě nemůže slyšet yohannce zašeptá. odmítnout skleničku od hosta v pracovní době nám zakazuje pracovní řád! s ohledem na tržby! nenápadně si chystá pod barem nějaký obrkorbel na nabízené pití, ale pak se pod pohledem yohannky uklidní a vezme normální velikost sklenek pro všechny. že by kalvádos? máme dodávku z Francie... nadhodí směrem k hraběti.

Lucca: byla jsem v tom upířím podniku jen jednou. bylo to... určitě zajímavé... zavzpomíná a nehodlá to rozmazávat. pokud dodržíte pár zásad, není čeho se bát. někdy si ani neuvědomujete možnost nebezpečí a ... z ničeho nic vás přejede autobus třeba. tady je člověk aspoň varován předem.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » pon lis 15, 2010 7:21 pm

ozve se hlasité smrkání a pak do lokálu vejde Morf a vede si Eternity. dobrý večer všem! usměje se pod zarudlým nosem a schovává kapesník. á! máme štěstí - je tu ta milá slečna yohannka. a naše malá. já myslím, že nám dají najíst. vede Et k baru a mrká na holky za barem.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » pon lis 15, 2010 7:33 pm

přijde spolu s Morfeem. dobrý večer, ahoj, yohannko, Tir. fajn, že tu máte teplo, venku je tak... no hnusně. vlhko, šedivo a zima. jen tak periferně si prohlídne hosta a zase se obrátí na yohannku. co máte dobrýho? u nás se stávkuje a nevaří. tak se chceme navečeřet u vás.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince