Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Eternity » pon lis 15, 2010 8:34 pm

Tir: ale já nestávkuju - stávkuje Morf. vsadili jsme se o vaření večeře a já vyhrála. jenže se mu nechce makat a tvrdí, že to nebylo o vaření, ale o večeři. než bych byla o hladu, tak jsem souhlasila.
vánoce? klidně. ano, s vašimi drahoušky počítáme. a další lidi se určitě ještě objeví. mimochodem, doma na tebe čeká už pár týdnů Andy. trochu jsem ho zaměstnala, ale stejně se tě nemůže dočkat.

Bärbel: slečno, já si dám to koleno. a buchtičky taky zvládneme - jako zákusek. já kance nechci!

yohi: čím dál tím stejně... normálně. taky tě moc ráda vidím. to víš, moc práce. ne každý má na těžkou práci vojsko... já musím dokopat tyhle. ukáže tak všeobecně na Morfa a Tir.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Morfeus » pon lis 15, 2010 8:37 pm

Et: jak kance nechceš? urazí se. chvíli se s Et šeptem dohaduje. co, jak nejsem...? to chceš jako říct, že nejsem dost...? no to bys mě naštavala! co? jo.. jo? fakt? ne, nevím. asi jo... tak hřebec? no dobře.

yohi: je to hrozný! nutěj mě vařit a taď ani nevím, jestli jsem nebo nejsem kanec - ani nevím, co je horší - být, čí nebýt - to je oč tu běží! pokouší se ji dojmout. nebo aspoň pobavit. ;)
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Obsluha » pon lis 15, 2010 9:12 pm

+ještě to Et odkývala a odběhla, z kuchyně se ozve rána a Bärbel si vykráčí a donese jim grogy+ ták, prosím. Všechno je zařízeno. Chviličku počkejte, prý už na tom pracuje. +usměje se na ně, opře se o bar a jako by se ani neměla k odchodu se uculuje na Morfea+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » úte lis 16, 2010 1:33 am

Et: tak kdybys potřebovala, nějakýho vojáka ti na těžkou práci půjčííme +uculí se

Morf: vařit? nehorááznost! já vařím jedině když mám dobrou náladu +pokývá hlavou+ a to pracuju v hospodě...kaned? +začne se smát+ tak to vám jáá nepovím, to musí vědět jiní!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » úte lis 16, 2010 1:50 am

+Zaparkuje pred Mýtinkou a hneď mu do oka padne Bein zdemolovaný Hummer, ktorý tam neďaleko stojí. To mu na pokoji jednoznačne nepridá. Zapne si kabát, aby zakryl, že má zbraň....predsa len ide medzi ľudí a vojde dnu. Pozorne sa rozhliadne, len čo si jeho oči privyknú na matné šero, ktoré v miestnosti vládne. Pri pulte zbadá yohannku, tak sa hneď vydá za ňou.+ Dobrý deň, môžem vás na chvíľu vyrušiť?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Eternity » úte lis 16, 2010 9:45 am

:) prohlíží si vojáky a má tendence jim kontrolovat zuby.
yohi: fajn, beru tě za slovo. je tu nějakej, co by byl na domácí práce a vydržel by se mnou chodit po nákupech? a hlavně neměl ke všemu poznámky?

Morf: to záleží, jak se nastaví kritéria, miláčku. nech už kance na pokoji. teda spíš na talíři.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » úte lis 16, 2010 9:55 am

yohi: konečně trocha pochopení. to á vařím, když je měsíc v první čtvrti a vane příznivý vítr... nebo když se mi chce. skoukne vojáky. ale je vidět, že máte ty zvířecí skolny... tedy starat se o zvířátka. a rozumíte i společenství mravenců, že? tihle jsou taky z kukel, nebo je klonujete? výkonnost sama! ale dělat bych to nechtěl...

Et: ale no tak! nech už ta jídla. byla tu řeč o buchtičkách a já taky taktně mlčím. raději si zavoláme ke stolu Tir a sepíšeme seznamy - kolik tun rozinek a mandlí budeme letos potřebovat na vánoce. víš, že bez mých vánoček to nejsou žádné svátky.

yohi: a někdy i peču vánočky - je to větší výzkumná práce, než pokusy v NASA!
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Tirage » úte lis 16, 2010 10:08 am

culí se, jak se Et a Mofr spolu špičkujou. už je dlouho neviděla a chybělo jí to.

Morf: no, vzhledem k tomu, že i Molly naznačila, že bue něco vytvářet z cukroví, tak to letos bude na vagóny. když ještě vezmu, kolik toho se Samem sežerete pod rukama...

Et: fajn. hned to Nidollete napíšu. a zeptám se, jestli má něco, co by nutně potřeboval u nás...

yohi: tiše jí řekne. hehe, to oni hrajou jen takový divadýlko. jakmile by se někdo vetřel mezi ně, tak se vymrští a kousnou. dejte si pozor na Barbušku (Bärbel), Morf jí padá do výstřihu, Et by ji mohla uhranout, že bude nosit roláky :D . a nakrmí žáby předpovídající počasí, nasype něco havranům a dá lišce a kočičákům, psům a ledním medvědům - a co tam vlastně zrovna je. a taky opráší vycpaniny. pak se jde posadit k Et a Morfovi a plánují vánocční nákupy.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » úte lis 16, 2010 10:53 am

Kris: Dobrý den +otočí se. koukne na něho a usměje se+ samozřejmě, vy vždycky, copak máte na srdci?

Et: +zuby by jim zkontrolovala jenom jednou a pak bysme jí zašívali ukouslou ruku možná+ nooo... to bysme to museli dát nějakýmu místo trestu... a musel by mít ještě dohled +zamyšleně+ aby něco neprovedl. Takže domácí práce bych neriskovala. Na nákupy, bych musela s vááma +jako ten dohled+

Morf: my klonovat nemusíme. Máme jich tajnou zásobárnu +vojáků+ když se dostanou sem, to je za odměnu. Mmmmm vááánočky! tak ty neumím, to nechávám odborníkům!

Tir: Já myslím... že to uhranutí by se nepodařilo +že má barbel tak malej mozeček, že než by si uvědomil, co se stalo... bylo by zítra+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte lis 16, 2010 10:56 am

(to je děs! tady člověku nic nedopřejou... ta mýtina je rezistentní až rigidní! :lol: :lol: )
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince