Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Chris Devon » pát lis 26, 2010 9:28 pm

+Vrátí se v nelibé náladě a zase jenom prosviští lokálem nahoru. Nad schodama se ale zastaví, přece jen se vrátí, vyžádá si dvě flašky absinthu a zmizne k sobě.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Tirage » pát lis 26, 2010 10:12 pm

Chris: předá mu láhve zelené tekutiny a přidá pár mýtinkových čokoládek na dobrou noc vylapšených žábami. a dál leští sklenice a barpult. dobrou noc, pane!
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod yohannka » sob lis 27, 2010 5:55 pm

+před mýtinkou zatloukají vojáci varovný cedule+

Obrázek
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 28, 2010 7:18 pm

Manori píše:*uculí se* no tak ne..tak nebudu, no..*uchichtne se a dopije druhý svařák* sto let..hm..ty ne, ale já bych mohla...*napadne ji, pak se ošije* možná..i když to bude asi stejně houbeles platné...*koukne na ni* hm..Aubrey...tak snad ano...teď o něm ani není ve Slastech moc slyšet, asi mu to stačilo..*ale je ráda, že ho teda moc nepotkává*...ale toho asi těžko budeš teď případně korigovat, když by vystrkoval...*chce říct růžky, pak si to rozmyslí* špičáčky...a co vůbec Adam? jak mu je?*napadne ji*

No já doufám, že nic vystrkovat nebude. Ušklíbne se. Nee, to je dobrý. Usměje se na ni vděčně. Nic mu neříkej navíc...nevím jak dlouho tam ještě budu pracovat. V té mojí palici mi totiž raší takový...náápad. Zajiskří ji v očích. Tak uvidíme, jestli se k tomu rozhoupu. Mrkne na ni. Adamovi je už líp, ale...odmítl se se mnou vrátit do Slastí. Chápu to, ale... Odmlčí se a pak potřese hlavou. Už mi prostě nevěří, že bych ho dokázala ochránit. Dodá tiše a kouká do skleničky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned lis 28, 2010 7:35 pm

*pokrčí rameny, jak tedy chce a pak vykulí oči* chceš skončit ve Slastech?*čučí* jo nááápad...*zvědavě se na ni zadívá* hm..spíš bych řekla, že se prostě nechce vracet na místo činu...já bych asi taky nechtěla být někde, kde mi někdo málem ukous hlavu...i kdybych měla s sebou ochranku...*ušklíbne se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 28, 2010 8:28 pm

Zatváří se tajemně. No zatím si to rozmýšlím, uvidíme. Ve Slastech jsem spokojená, ale jak vidíš, mám evidentní problém s autoritami. Uculí se nevinně. Navíc tehdy proběhlo ještě něco, co se mi zatím povedlo utajit. Ovšem na jak dlouho netuším. Nevím vlastně ani co to je, ale každopádně mě to děsí. Bylo to, jakobych to tam nebyla já, jakoby se skrz mě pokusila vrátit Akasha. Ztiší hlas a polkne. Ovládám oheň stejně jako ona. Vím, že kdyby se tu objevil nějaký upír mojí linie, poznám ho. A co víc, jediným mávnutím ruky bych ho mohla změnit v prach. Tuhle schopnost měla jediná Akasha, nikdy se to na nikoho její linie nepřeneslo. Zakroutí hlavou, pořád moc nechápe, co se tenkrát stalo. Mám strach, co by se mohlo stát, kdyby se ta egyptská mrcha rozhodla vrátit v tom nejnevhodnějším okamžiku.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned lis 28, 2010 8:38 pm

no, tak to jsem zvědavá....*uculí se a pak zvážní* o..nemyslím, že je to problém s autoritami...ale spíš problém mlčenlivosti...*podotkne a poslouchá ji, trochu se mračí* no....a není to tím vypětím? někdy si prostě člověk sáhne na dno a někdy se asi může i divit, co tam najde...netušenou schopnost, nebo tak....hm, tak to aby se tady upíři tvé linie moc neproducírovali..nebo budeme mít poněkud prašno...*zamyslí se* proč myslíš, že ji máš zrovna ty? je to tou krví? i když...Lestat nic takového neuměl, nebo ano? *zkouší si na něj vzpomenout* vrátit...a jak by se mohla vrátit? *trochu se zmateně na ni podívá* měla jsem za to, že je...*přejede si prstem po krku*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 28, 2010 11:35 pm

Jo, co se týče posledního kopance, tak tam byl problém udržení jazyku za zuby. Ušklíbne se. I když technicky vzato i ten první bych si mohla ušetřit, kdybych mlčela. Zatváří se. Hmm nemyslím, že by to bylo vypětím. Prošla jsem daleko horšími souboji a nikdy se mi nic takovýho nestalo. Pokrčí rameny. Upřímně nemám tušení, proč zrovna já. Ne Lestat tuhle schopnost neměl a ani nikdo před ním. Asi jsem to špatně řekla...nemyslím vrátit jako fyzicky, je mrtvá velmi definitivně, ale technicky vzato dál žije v upírech své linie. A možná, že může získávat nade mnou kontrolu ve chvílích, kdy je moje sebeovládní oslabeno. Když zuřím, mám strach a tak. Pokrčí rameny. Třeba je to částečně i tím, že jsem i čarodějka. Vážně nevím. Potřese hlavou.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned lis 28, 2010 11:54 pm

to znám..někdy se radějc musím kousnout do jazyka..a stejně je pak pozdě...*ušklíbne se* chm...*ťuká si nehtem o hrnek* a ty myslíš, že to ovládání ohně je ...něčeho takového jako třeba předzvěst? A nebo je to právě ono...jako čarodějka přece zvládneš vyčarovat oheň i tak...třeba to není ani ona přímo...jen prostě...výhoda, kterou máš jen ty, protože jsi obojí..*pokrčí rameny* taky hádám...ale jestli je ve vašem případě možné, aby se tvé přirozené schopnosti zvýšily přeměnou v upíra...tak jak tomu je u Postracha, třeba...*napadne ji* ten..byl asi po čertech děsivý i předtím, ale co předvádí teď...nevím, někdy mě to napadne, když vidím jeho kolegy, jak se tváří...bojí se ho. Ví, že by ho nikdo z nich nezvládl..*na chvíli se zapomene a přemýšlí* no..tak třeba je to něco podobného...*usměje se* netřeba se děsit mrtvou pramáti rodu hned, ne?*odfrkne si* a když by to byla ona, co s tím pak? těžko asi někde bude návod, jak ji poslat k čertu..zase.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Greg » pon lis 29, 2010 4:13 pm

+Před Mýtinkou zastaví humveeee a vyskočí z něho pár nových vojáků s lopatama, ti sedření se probrodijou, naskočijou a jedou na základnu+ Kurva práca...+vrčí, ale musijou si proházet cestu, tak se dají hned do práce+
Greg

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince