Velká síň

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Velká síň

Příspěvekod Marigold » pon lis 29, 2010 11:26 pm

+Opře si loutnu o křeslo, aby si do ní nenalil víno a převezme si od ní hrneček. Přičichne+ Aaaach! Takoví luxus si nechám líbit +natáhne si nohy ke krbu a vypadá že je tu doma. On je vlastně doma všude a nikde+ Na tvé zdraví a hlavně nezničitelnou a věčnou krásu +pokyne jí hrnečkem a napije se+ Přesně tohle jsem potřeboval. Krásně zahřeje žaludek, lahodí nosů vůní a rozmrazí prokřehlé ruce +usmívá se na ni jak je rád že ji vidí+ A kde máš toho našeho vlka? +vyzvídá+ U nohou ti neleží jak je, co si budeme nalhávat, on docela často ve zvyku.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 29, 2010 11:34 pm

+když zazní přesně ta otázka, které se bála, tak si zrovna nalévá svařák a polije si ruku svařákem+ Ale sakra. +zasykne bolestí, protože je to docela horký+ Nevím, kde je. +pronese nenuceně a posadí se do křesla kousek od Marigolda+ Nevím, ani kdy se vrátí. +pokrčí rameny+ Já ho nehlídám. +usrkne si vína+ Pochopím, když budeš chtít odjet, ale měl bys počkat do rána. Místa je tu dost a nikdo jiný tu není.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon lis 29, 2010 11:47 pm

+Zahledí se do hrnku, protože se přesně bál že mu Wenai takhle odpoví. Usměje se na ni naprosto nenuceně, dokonce vesele+ Táhlo ho to do lesů což? Je to prostě volná duše, které se nelíbí posedávat mezi čtyřmi stěnami. Nesmíš mu to zazlívat, však on se vrátí až ho za nejbližším rohem kousne něco do zadku +nedodá že o tom má jisté pochyby. Ostatně už jednou jednu čarodějku takhle opustil+ Proč bych kvůli jednomu starému mrzoutovi co se neuráčil být doma alespoň na svátky odcházel. Když si chce mrznout někde pod širákem ať si mrzne, já se rád ohřeju nad ohněm a hlavně u dobré večeře +položí si ruku na břicho aby dal najevo že mu vyhládlo+ Ale pokud mě chceš vyhnat na sníh, pak já se klidně zabalím a půjde. Jen abys pak nelitovala že si z domu vyhodila básníka mého kalibru +vypne hrdě hruď+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 29, 2010 11:57 pm

Já ho nikde nedržím, může si jít, kam chce. Ostatně, mě je to úplně jedno. +pronese pevným hlasem+ No to né, jen zůstaň, potěšíš svým zpěvem jednu osamělou čarodějku. +usměje se na něj a koukne na hodiny+ To už je tolik? Tak pojď, čeká nás skvělá večeře a pak ti můžu ukázat tvůj pokoj. +vede ho do jídelny+

(takže pokračování tam)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 12:09 am

Potěším +slíbí+ ale na na lačno +neochotně se vzdá teplého místečka u krbu, popadne svou loutnu, kterou vláčí všude sebou a vydá se za Wenai+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 22, 2010 11:29 pm

+vstoupí tam, je tam stromek skoro tři metry vysoký a krabice s mašlemi a ozdobami+ Tak tady to je. +polož ísi hrnek a začne prohledávat krabice+ Do toho vážení, zdobte jak chcete, jsem přesvědčena, že spolu vytvoříme unikátní dílo. +zazubí se na ně a jednou rukou obejme Marigolda a dá mu pusu na tvář+ Tak co? budeš taky zdobit, nebo je to pro velkého barda příliš dětinské?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica » stř pro 22, 2010 11:30 pm

Zamlouvám si skleněný ozdoby! +vykřikne a žene se ke krabicím, kocovina je ta tam a ona si začne zpívat nějakou koledu+
dejte mi někdo cigááárooo!
Jessica

Příspěvekod Byron » stř pro 22, 2010 11:32 pm

Pusťte k tomu mistra. +znaleckým okem kouká na stromek, jako kdyby tomu rozuměl+ Chce to na posliněnou trochu toho punče. +usoudí nakonec a naleje si, protože je tam punč už nachystanej+
Byron
Člověk

Příspěvekod Marigold » stř pro 22, 2010 11:43 pm

Já zdobit budu, protože je to sranda, jen mi musíš říct jak se u všech čertů dostanu na vršek když neumím čarovat +obejme jí kolem ramen, sebere jednu ozdobu a chvíli měří pohledem stromek a ozdobu+ Ta přijde támhle na tu divnou větev +větve jsou všechny divné podle jeho pohledu, ale to je fuk, hlavně že jí na jednu pověsí+ Jako když jsem byl malí, akorát my měli jen větve v hrnci a barvené ořechy. Byla zábava je předtím zavařovat v barvě z různýma bylinkama co pouští barvy +vezme si další ozdobu a další a další a nadšeně jako malí kluk je věší+

(My měli ve starym bytě stromky 3,20 nebo 3,40, to se zdobí celej den a je to pěkná fuška. Ale byli krásný!:P)
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 22, 2010 11:50 pm

No s tím vrškem to bude trochu problém, ale buď si vezmem židli, nebo poprosíme Maltezia +Skousne si ret a jde ke krabici, vybere si pár ozdob a taky začne věšet a pak si začne zpívat koledu společně s Jess+ Bude to nádhera. +zašeptá pro sebe a oči jí svítí+

(ty jo vy se máte, já jsem to vždycky navrhovala, ale to ne, pokaždý koupili malej stromeček, muselo to bejt úžasný :))
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz