Druhý pokoj pro hosty

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Druhý pokoj pro hosty

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 10:20 pm

+Zamyslí se+ Tak to si musím ještě rozmyslet. Přiznám se že z bubny jsme ještě neměl tak docela tu čet, protože mým oborem jsou spíše nástroje strunné na které si můžu zvesela zadrnka. Nedovedu si dost dobře představit jak jedu lesní cestou na mém koníkovi a do toho tluču na buben přivěšený na krku +zasměje se+ Dobře, právě jsem si to představil a mám dojem že bych se nemusel být zbojníků ani Veverek. Všichni by mě hned z dálky slyšeli a mysleli by si že jede císařova kavalerie a ještě po flámu +dál se směje. Tváře už mu hezky zrůžověli vypitým alkoholem, ale ještě není opilí+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 10:33 pm

+taky si to zkusila představit a zrovna se začala dusit smíchem+ Jo, radši se drž své loutny s tou vypadáš mnohem líp. +culí se na něj a poplácá ho po ruce, protože je už opilá, ale ne zas nějak děsně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 10:49 pm

+Nakloní se k ní usmívající se od ucha k uchu+ Takže mi to sní sluší? To je od tebe milé +Dá jí polibek na tvář, takže je asi opilejší než se na první pohled zdá+ Takže kde sme to skončili....? Jooo u tvojí melodie +trochu se zamračí jak usilovně přemýšlí+ Taky by možná šla tamburýna. Co ty na to? +ptá se jakoby byla Wenai zasvěcenec+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 11:00 pm

Tamburína... +zatváří se strašně zamyšleně+ Jo to by šlo, ta se mi líbí, je taková veselá a cinkací. +crnkne si do rolničky, co má na naušnici+ Mám ráda cinkací věci. Jen by mě zajímalo, jak v té písni zviditelníš moji krásu a úžasnost a vůbec. +zamává rukama kolem sebe aby jakože obsáhla svý vnady a protože drží v jedné ruce ten absint, tak se poleje a halena se jí přilepí na tělo+ Ale sakra práce, pomalu piju a takhle to dopadá. +dopije zbytek absintu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 11:14 pm

+Pozoruje jí jak si hraje z rolničkou na uchu+ Veselé cinkací věci máš ráda? Tak to si musím pamatovat až ti budu shánět dárek +uvažuje, hlas má malinko zastřený alkoholem, což řeší tím že se znovu napije+ Tak nemluv a pij +nepokrytě jí civí na prsa rýsující se pod mokrou halenkou+ Já bych spíše než tvoje vnady +dál civí, nemůže zřejmě odtrhnout pohled+ zdůraznil něco jemnějšího, výjimečnějšího, prsa má každé děvečka, ale tvoje ruce například ne +když tak mluví o rukou donutí se na ně sklopit zrak+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 11:21 pm

+mávne hůlkou a flaška absintu jí vletí přímo do ruky, tohle má nacvičený a rovnou si naleje+ Ruce? Jako moje ruce? +zadívá se trochu zmateně na svoje ruce, ona má takový spíš mužský ruce, rozhodně to není dívčí útlá ručka, to aby mohla chytnout pořádný věci, třeba meč, pivo...; nakonec do jedné chytne flašku a do druhé sklenici+ Hned vypadaj líp. +zazubí se na něj+ Jo dárek! Ten ti taky budu muset ještě vymyslet. Je něco po čem vyloženě toužíš? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 11:28 pm

+Zasměje se, hodně hlasitě a dost opile+ Tak je... to popíšu je jak drží lahev chlastu a cigaretu, aby to bylo podle skutečnosti. Víš já totiž +nakloní se k ní jakoby jí sděloval nějaké velké tajemství+ skládám balady jen podle skutečných událostí. Lidi tomu nevěří, ale je to tak. Jooo přimyslim si tam něco pěkného, romantického, protože většina věcí co jsem zažil měla smutný konec, ale základ je pravdiví. Chci aby až to všechno vyjde za čas najevo lidi věděli že já to věděl +rozmachuje rukou jak vysvětluje celí rozohněný. Při jejím dotazu se skoro zahihňá+ O pár věcech bych věděl, ale to se před dámou nesluší vyslovovat.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 11:33 pm

+položí mu ruku na rameno a řekně děsně vážně, a opile+ Já ti věřim. +pokývá hlavou, pak se začne zase culit a zakýve na něj prstem, aby šel blíž a pak mu žašeptá do ucha, jako by to bylo tajemství+ To je dobře, že já dáma nejsem. +pak se zas narovná a mrkne na něj+ Tak sem s tím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 11:42 pm

+Dál to vypadá že potlačuje hihňání, nebo něco podobného+ Problém je v tom vílo že když ti to prozradím budu žhavím kandidátem na narvaní zaklínačského meče do prdele +svěří se jí+ Navíc se to týká tebe samotné +koukne na prsa, prostě mu tam pohled pořád klouže. On za to nemůže+ a vyzrazovat podobné věci krásná ženě se kterou je muž v místnosti je trochu +přejede jí prstem po hraně čelisti+ nebezpečné.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 11:53 pm

Jo, máš pravdu. +najednou se jí začnou třást ruce, pohledem mu klouže po těle, nakonec se mu zadívá do očí, trhaně se nadechne a skousne si ret+ Neměli bysme... +pohledem spočine na jeho rtech a snaží se přestat si představovat jaké by to bylo ho políbit+ Neměli... +hlas se jí vytratí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz