Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Tirage » úte lis 30, 2010 11:28 pm

Fab: překulí se čelem k němu a políbí ho a šeptá mu, jak byl šikovný a jak ji krásně pomiloval. pohladí ho hezky a znovu líbne. ale teď už spát, lásko moje... ráno musíme brzy vstávat... zavře oči a zavrtí se, aby si udělala spací hnízdečko. a ví, že ač teď jsou hodně unavení, zítra jim pouhá vzpomínka dodá síly na půl dne.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte lis 30, 2010 11:43 pm

Tir: +Ví, že Tir má pravdu. Je zcela stejného názoru, chruje se s ní, hnízdo aktivně připěchovává...už se to taky naučil a pak se k ní chruje, upravuje si vedle sebe peřinu i Tirage, aby měl měkoučko a teploučko a voňavo.+ Kam chceš ráno vstávat...? +v polospánku zauvažuje, zda má službu on nebo Molly nebo Memory nebo ksakru kdo? :) +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte lis 30, 2010 11:53 pm

Fab: musím na Mýtinku. ale pak mám volný víkend. vydechne se zíváním. a natulí se k němu. a jak ty máš služby?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř pro 01, 2010 12:15 am

Tir: +Vážně mu to už moc nemyslí a taky moc neví...kdyby si to jen aspoň psal, vždycky spoléhal na Moll, že mu včas řekne.+ Já nevím...asi zejtra a v pátek jo, pak možná volno...já se zeptám...+ zívá a ještě přece jen šrotuje, zda musí zítra překonrolovat všechny ty omylem uříznuté nohy a nikdy nekončící horečky.+ :? :cry: :shocked1*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř pro 01, 2010 7:18 am

Fab: už není schopna nějak víc to řešit. usíná s nadějí na společný víkend plný vánočních příprav - ví, že tomu na Miracles neuniknou. a docela se těší. usíná s dlaní ve Fabienově, tentokrát na jeho bříšku :* .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř pro 01, 2010 10:46 am

Tir: +Tir Faba tou vánoční myšlenkou nakazila. Zdá se mu sen, že na Miraclu probíhají vánoční přípravy. Eternity zdobí stromek krajkovým spodním prádlem, Morfeus přelívá vaječný koňak do všech hrnku, co jich v Miraclu je. Isamun běhá v převlečku za vánočního skřítka a rozsypává po zemi rozinky, že je nemá rád, Molly napekla tolik cukroví, že jí v kuchyni úplně zavalilo a Tirage tančí nahá na stole ovinutá vánočními blikacími světýlky. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř pro 01, 2010 10:58 am

:lol: :lol:

Fab: zdá se jí taky vánoční sen - plný barvotiskových výjevů a starých fotografií - vzpomínky ještě zidealizované se prolínají v mozaiku skřicovojablečné vůně. poto se jí zdá, jak si jako mrně rozbalovala horu dárků pod stromkem... a pak bůhví proč se sen promění: Tir se brodí cukrovím a rozinkami, kličkuje mezi čínskými vázami plnými vaječného koňaku do pokoje ke stromku ověšenému jejím prádlem. na stole tu kupodivu tančí nahý Fabien, zpívá koledy o dobrém králi Václavovi, kolem krku má huňatý stříbrný řetěz vánoční jako boa a na stojícím... ehmm :lol: z neznámých příčin skleněnou malovanou špičku :mrgreen: . Tir se musí hrozně chechtat. směje se i ze spaní
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř pro 01, 2010 12:15 pm

Tir: +Jak Tir tančí na stole, nejen vánoční světýlka na ní svítí, ale i bradavky jí výstražně blikají v rytmu Pásli ovce valaši.. :lol: Musí se tomu vážně taky smát a stejně jako ona, směje se nahlas ze spaní. Pak mu ve snu vjedou do Miraclu saně tažené dvěma soby, v nich sedí jeho matka a Honoré. Ten drží na klíně mládě draka a volá: podívejte děti, to jsem vám přivezl z jižního pólu!+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Fabien » stř pro 01, 2010 12:28 pm

dárek pro Fabíska k vánocům od Tirage nebo žeby rovnou Tirage? :lol: :P

Obrázek
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř pro 01, 2010 1:16 pm

Fab: hrozne se lekne, když jí do snu také vjedou ony saně a ona zjistí, že má na sobě jen pár blikajících světýlekt. vyskočí k Fabovi na stůl a chce se za něj schovat. a taky se jí nelíbí, jak dráče pošilhává po Fabově špičce. sice jej jí trapně, jak jsou oba nahatí, ale je rozhodnuta bránit špičku i vlastním tělem :lol: .
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců