Druhý pokoj pro hosty

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Druhý pokoj pro hosty

Příspěvekod Marigold » stř pro 01, 2010 10:01 pm

Vlastně ani nevím +pustí jí ze sevření, protože si chce zapnout košili+ ale myslím že nakládané houby, nějakou slaninu, chleba a na spláchnutí pár doušků +dramaticky se odmlčí+ vody +dodá naprosto vážně+ Ne, skutečně dneska jsem rozhodnutý rehydratovat abych zůstal naživo. Nejsem už mladíček +připomene svůj věk, který na něm ale není vidět. On totiž vypadá pořád mladě+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 01, 2010 10:08 pm

+zálibně kouká na jeho mizící pěkný hrudník a vykouzlí patrona a ten se rozletí do kuchyně přes zeď+ Jasně dědo. +vyplázne na něj jazýček+ A pak ti nachystám papučky a zahrajem si domino. +směje se, ale nijak zle, spíš laškovně a mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 01, 2010 10:24 pm

Iluze? +zeptá se zvědavě sledujíc jejího patrona+ Viděl jsem čaroděje dělat iluze které vypadaly naprosto věrohodně, dokonce měli i vůni nebo chuť, když to bylo jídlo. Jen jsem nikdy nevěděl jaké to má praktické použití. Když si vytvoří jídlo, tak se jím nenají, když například milence, tak si sice užije, ale není to živá bytost +polemizuje+ To přeci musí být cítit, musí to vnímat že je to něco jiného. Iluze nemá duši +má nějakou filozofickou náladu dneska ráno. zamlaská+ Filosofická nálada to musím zapít +navzdory svému předsevzetí si nalije skleničku vína+ Čím ses zkazil tím se naprav +zvedne s klenku v mírném přípitku a celou jí vyprázdní jedním douškem+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 01, 2010 10:35 pm

Nee, to je patron. Chrání před potvorama, co vysávaj duši a taky nosí zprávy. Iluzí se dá udělat milenec? +vyloženě ji to zaujalo+ Vážně? To jako funkční... Páni, to jsem nevěděla, nejsem v iluzík nijak moc dobrá, ale možná na tom zapracuju. +uculí se+
+ozve se zaklepání, jak jim Maltezius donese snídani, začne ji chystat na stůl a zachvilku to tam už pěkně voní, ale Wenai je pořád zabraná představou iluzorního milence+ To bych si ho mohla udělat a dělat si s ním co chci. No jo, já vím, že to není etický, ale je to vzrušující... +zasní se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 01, 2010 10:53 pm

+Otřese se nad představou mozkomora+ Z něčím takovým jsem se u nás nesetkal, snad jedině nějaká bludička, nebo tak něco. Moc toho o příšerách nevím, nejsem Zaklínač +pokrčí rameny a sedne si ke stolu+ A co by si s takovým chladným neživým iluzorním milencem dělala že bys to nemohla dělat dejme tomu +zvědavě se jí zahledí do obličeje+ se mnou? +dokonce nechá svoje vysněné houby houbami jak moc je zvědaví co mu odpoví+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 01, 2010 11:02 pm

+posadí se naproti němu a nenuceně si začne nandávat jídlo, pohledem sem tam zaletí k Marigoldovi+ No... jen by mě zajímalo, když je teda iluze a tam se nemůže unavit... +trochu zčervená+ Jak dlouho bych to vydržela. Se s někým milovat. Ehm v kuse. +naleje si čaj a už se pěkně červená+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 01, 2010 11:08 pm

+Zamrká. Připravila ho trochu o slova, nebo spíše o slušná slova+ To je opravdu zajímavá představa +zamumlá. Trochu mu tím srazila sebevědomí, dokonce možná i hodně+ ale nejsem si jistý jestli bys jí měla říkat muži se kterým si zrovna strávila noc. Někomu jinému než mě by to mohlo zranit ego a srazit sebevědomí +zakousne se do chleba na který si předtím dal hromadu hub. Nedá na sobě znát že se to dotklo i jeho+ Víš že jsi rozkošná když se červenáš? +přejde raději k lichotkám což je věc při které se cítí bezpečně.+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 01, 2010 11:21 pm

+zamrká a zakryje si rukou, pusu, protože jí to docvakne+ Jo, už to zase začíná připomínat můž život. Samej průser. +mumlá si pro sebe přes tu ruku, podívá se na něj a nesměle se usměje+ Jsem ráda, že se tě to nedotklo. I když pokud ano, +položí mu dlaň na ruku, kterou nedrží chleba a něžně ho pohladí+ Dovol abych se ti po snídani omluvila a odškodnila tě. +zamrká na něj svůdně a snaží se si to vyžehlit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 01, 2010 11:36 pm

+Zvesela se ušklíbne+ Když budeme takhle pokračovat má krásné vílo, pak strávíme v posteli celé Vánoce a kdo ví jestli tam nebudeme i na Nový rok. Nechtěl bych celých příštích dvanáct měsíců vláčet tuhle postel s sebou +ukáže bradou na postel+ Vypadá totiž dost bytelně, pronesla by se +vezme jí za ruku když už mu jí tak nabídla a sevře ji mezi svými dlaněmi+ Pověz krásný květe, co pod listy máš trny... pověz slunce co spálíš živé na popel... pověz vločko sněhová, co pálíš mě na na dlani.... Chceš mi ublížit? +tak trochu to zbásní+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 01, 2010 11:43 pm

Co je špatnýho na tom být v posteli? +vypadá najednou docela zmateně+ Ti ublížit? pro všechny bohy to ne. Pro-promiň. +není si jistá, co udělala špatně ani jestl ise na ni zlobí+ Proč byh měla? Proč si myslíš, že bych měla?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz