Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Marigold » čtv pro 02, 2010 11:10 pm

+Potutelně se usměje+ Já už si poradil z horšími exempláři malých namyšlených čarodějek než si ty +pustí kouli do sněhu a místo toho jí políbí. Dlouze na rty a pak na každou mrazem zrudlou tvář+ Pořád se mi ještě nevzdáváš? +studěj ho kolena jak klečí ve sněhu, ale nehodlá jen tak vstát+ Rychle se rozhodni než mi tu nastydne krk +dramaticky si přitáhne šálu ví ke krku+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 02, 2010 11:16 pm

Dobrá, dobrá. Tak já se tedy vzdávám. +řekne milostivě a koutky jí cukají+ Máš mě zcela ve své moci, básníku, ééé teda statečný rytíři. +zamrká na něj, nevinnost sama+ Pustíš mě? Mě mrzne zadek.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 02, 2010 11:25 pm

No proto! +pustí ji+ Zadek ti z radostí zahřeju, nebo si dej tohle +když už stojí vytáhne s kapsy placatku a nabídne jí Wenai+ Ukradl jsem ti trochu tvého vína, abych si udělala zlatou zásobu +Koukne po sáňkách+ Nemáš dojem že nás pozorují? +zeptá se zvědavě, asi trpí stihomamem+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 02, 2010 11:31 pm

Ó, ty jsi geniální. +napije se od něj z placatky+ Ale ten zadek mi pořád mrzne... +pokračuje cestou do lesa a hodí pohled po sáňkách+ Tak to mě nikdy nenapadlo. +koukne na ně znova+ To né. Je to věc a věc nás nemůže pozorovat. Že jo...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 02, 2010 11:44 pm

To bych řekl že jsem. Však jsem studoval kde co a ve všem vynikal +chvástá se i když trochu právem+ Hlavně nezkoušej žádné ohřívací kouzlo, pamatuju si že naposledy si podpálila strom. Nebo dokonce rovnou vybuchl +ušklíbne se+ Když tě pozorují obrazy, co by nemohli sáňky. Mohly by být začarované, aby nás až na ně nasedneme odvezli k nějaké rokli a shodili dolů +luskne prsty+ To je náhodou dobrý námět na příběh lásky s humornými prvky. Mladík se musí oženit s krásnou, ale zlou čarodějnicí, protože jeho otec ho té čarodějnici nechtěně zaslíbil už v dětství. Mladík trpí na jejím hradě obklopen nemrtvými sluhy, tak uteče a u zamrzlého jezera potká krásnou dívku do které se na první pohled zamiluje. Začnou se potají scházet, zatím co mladík předstírá náklonnost ke zlé čarodějnici. Jenže ta se po čase o jejich vztahu doví, očaruje sáňky se kterými si mladík vyjde se svou milou ven, tak aby je zavezli k jezeru a oba je v něm utopí.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 02, 2010 11:54 pm

Ts, náhodou tak to nebylo, to bylo vysušovací kouzlo a já jsem ty stromy nechtěně vysušila. Taková drobná chyba se může stát každýmu. +rozhodí rukama+ Jen abych tě na ty sáňky neposadila, když si mě budeš dobírat. +zahrozí mu prstem+ A oni tě pak zavezou... +zamyslí se a vyjdou z lesa+ Jo zavezou tě támhle. +ukáže na kopec, kde je starý rozbořený opatství (obrázky v galerii)+ A shodí tě tam do nějaké staré kobky. +někde v dálce před nimi je vidět šedé moře a jsou slyšet vlny rozbíjející se o útesy, ale Wenai zahne doprava právě k tomu starýmu opatství na kopci+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 03, 2010 12:08 am

Já si tě nedobírám! +řekne uraženě+ Já ti tu náhodou vyprávím strašidelnou pohádku po které by si měla zalézt pod peřinu a už v životě nechtíc vidět sáňky +zamává rukama pro změnu on+ Když mě shodíš do kdo ti bude hrát a zpívat? Tvůj sluha snad? +přimhouří oči+ Starší tam alespoň? +ptá se zvědavě a má v blahé paměti svou první názor na její dům "divný sluha a duch"+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 03, 2010 12:14 am

Dobře, tak já si tě nechám. +dá mu pusu na tvář+ Jasně, že tam straší, ale jenom ve středu po úplňku první týden v měsíci. Ale jinak je tam pohřbenej dávnověkej hrdina a celý to místo je tak divně cítit, jako magií a dějí se tam divné věci, kruhy v trávě jsou ty nejnormálnější. Je to úplně nabitý energií. +pomalu vystupují do kopce+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 03, 2010 12:23 am

Dostal jsem milost! Já dostal milost! +začne vykřikovat na celí les a luka. Předběhne Wenai, hluboce se ukloní, vymete zlámaným pírkem sníh+ Jsem poctěn má překrásné paní +šaškuje a culí se+ Ve středu po úplňku první týden v měsíci? Než dojde k takovéhle konstelaci tak musí uběhnout kolik? Roky? +promne si bradu jak se snaží vybavit si to málo co zná z astrologie a o pohybech vesmírných těles v návaznosti na kalendář+ Taková místa mám rád, sice z nich mám strach a běhá mi mráz po zádech, ale stejně je miluju.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 03, 2010 12:35 am

+směje se, když kolem tak šaškuje+ Já nevím, jak často tam straší. Tak jednou za tři roky, myslím. Jo, tam je to úplně skvělý, úplně ti vstávají vlasy, když jsi na těch správných místech. +dojdou pomalu nahoru a před nimi je jakýsi vstup+ Tak co, chceš jít dovnitř? + možná najednou ucítí mravenčení v končcích prstů, sáňky se najednou začnou točit na místě, tak Wenai mávne hůlkou a zastaví je+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí