Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Marigold » pát pro 03, 2010 9:09 pm

Jestli mě budeš líbat častěji, klidně se i bez toho vaječňáku obejdu +podotkne+ Jestli si zlámu kosti, tak mi je dáváš magicky dohromady +sedne si za ni a pevně jí drapne za pas+ Vkládám svůj hříšný život do tvých jemných ruček vílo +řekne jí těsně u ucha+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 03, 2010 9:16 pm

+zachvěje se, když když uslyší jeho hlas těsně u ucha, protože ji to vzrušuje a líbí se jí to+ Trochu odvahy, básníku, nemůže se nic stát, protože řídí zkušený pirát všech sněhových kopců. Nohy nahoru. +odrazí je a oni se rozjedo z kopce+ Juchůůůů!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 03, 2010 9:22 pm

+Jedou rychle až se stromy míhají jako šedé čárky+ Sakráááá! +zakřičí, jelikož mu vítr strhává čepku z hlavy. Jen tak tak jí chytne a zase narazí na vlasy, tentokrát si ji pevně drží+ Všemocná Matko! +lamentuje ale v hlase má smích a nadšení přímo dětské+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 03, 2010 9:29 pm

+dojedou až do sadu a tam pomalu zastaví, a ten jejich řev vyděsí pár srnek, co tam jedly spadaný jabka+ Páni, to bylo super! Jedem ještě! Viď? Žejo žejo. +ve tváři má nadšení a poskakuje tam jak čertík+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 03, 2010 9:48 pm

+Trochu ztěžka se zvedne ze sáněk, opravu už mu není dvacet, a narovná si čepec+ Když já nevím, šlapat zas ten kopec? +vzhlédne ke kopci+ Ale pro hvězdy tvých očí má paní já udělám vše +ukloní se, šašek jeden+ Jen abychom pak nebyli moc promrzlí na toho sněhuláka +podotkne+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 03, 2010 9:55 pm

+přitulí se k němu a koukne na něj štěněcím pohledem+ Už jenom jednou, naposledy. Pojď. +tahá ho na sáňky+ Já nás tam vyvezu, mě to taky nebaví šlapat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 03, 2010 10:04 pm

+Obejme jí když se k němu tak tulí+ Víš že jsem měl ještě před chvilkou dojem že ti moje pozornost vadí? +řekne polohlasně+ Eh! Škrtíš mě! +protestuje proti takovému hrubému zacházení z jeho osobou, ale poslušně jde za ní+ Tak dobře, dobře. Když nás tedy vyvezeš +svolil by zřejmě ke všemu+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 03, 2010 10:12 pm

+sedne na sáňky, stáhne ho za sebe, ťukne dvakrát hůlkou do dřeva a už si to šinou nahoru, Wenai se trochu otočí a koukne na Marigolda+ Jak by mi mohla vadit pozornost, ještě k tomu tvoje? +tak trochu se o něj opře+ Tvoje pozornost mi jedině lichotí. +dá mu pusu na tvář+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 03, 2010 10:32 pm

+sedne si hezky za ní+ V tom případě se bud s tvým laskavým svolením víc mazlit +přitulí se k ní zezadu+ Je mi zima +dodá se smíchem+ ale to samozřejmě není jediný důvod mé příchylnosti +dodá naprosto vážným hlasem, aby si nemyslela že ji používá jen jako přenosná kamínka+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 03, 2010 10:42 pm

Lasakvě ti svoluji se se mnou víc mazlit. +uculí se na něj a přitulí se k němu+ Mě taky není zrovna teplo, ale musíme si rozproudit krev tím stavěním sněhuláka. Nebo tou tvou placatkou. +mrkne na něj+

(erhm... kolik že je Marigoldovi?)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí