Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Marigold » pát pro 03, 2010 11:03 pm

Placatka je rozhodně dobrý nápad +vytáhne ji a podá Wenai+ Dáma má přednost +uculí se vesele+ a tvého svolení budu využívat hojně +hned ho využije tak že jí odhrne vlasy a čepici z ucha na které ji políbí+

(Dneska jsem o tom zrovna uvažovala a počítala. Znali se dřív než se narodila Ciri pokud vím, v poslední knize jí je 16 tuším, takže se v té době znají dejme tomu 20 let. Dejme tomu že když se setkali bylo Marigoldovi něco přes dvacet, takže já bych řekla že je mu něco přes 40. 43 nebo 44, ale řekla bych že vypadá mladší, tak na třicet. Nějak se mi totiž nechce věřit že nemá nic společného z elfy, na to je k nim moc příchylný. :D )
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 03, 2010 11:16 pm

Děkuji +napije se a vrátí mu placatku, už jsou na kopci, Wenai se k němu otočí, obejme ho, přitiskne k sobě a dlohze ho políbí+ Tak to byjsme měli, teď zase dolů. +usměje se na něj+

(jo, takže Marigoldovi je 43, Geraltovi je, pokud vím, ještě o něco víc a Ještěrena už má třícifernej věk. Je tu nějaká souvislost na kterou pořád nemůžu přijít :lol: )
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 03, 2010 11:26 pm

+Oplácí jí políbení z jasným příslibem věcí budoucích+ Klidně a pak můžeme zase zalézt do teplé postele +navrhne a tváří se přitom docela nevině jako naprostý svatoušek+

(Ne-e. Jaká? Ehmr otcovskáautorita ehmr :pii )
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 03, 2010 11:39 pm

+otočí se zase dopředu a pohlédne z kopce+ Tak jo, teď musíme dojet ještě dál než před tím. +odrazí je, no tak dobře, trošičku tomu pomůže kouzlem, a už se řítí ze svahu a kolem zní její smích+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 03, 2010 11:49 pm

+Už se poučil z minule, takže si drží čapku už od začátku. Ostatně stejně pevně se drží i Wenai, aby v té rychlosti, která se mu zdá trochu podezřelá, nevlétnul do závěje. Jenže se mu to nakonec přeci jen nepodaří, když už jsou prakticky dole tak bůh ví jak s těch sáněk slítne. Hezky se chvilku kutálí po sněhu, než vlítne hlavou rovnou do jedné ze závějí+ Čert aby to spral! Smradlavá husa yb mě nakopala! +hudruje jen co se mu podaří vyprostit hlavu+ Kde mám klobouček? +sedí v tureckém sedu na zemi a osahává si hlavu. Jeho tmavé vlasy už nejsou tmavé, nýbrž šedé jaké v nich má závěje+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát pro 03, 2010 11:56 pm

+jak Marigold spadne tak prudce zabrzbí, protože ty sáňky mají i brzdy (kdysi jsem takový měla, každý mi je záviděl, asi je budu muset zas najít), když zjistí, že je Marigold v pořádku, tak se nemůže ubránit smíchu, sice se snaží, ale nejde to+ Co jsi dělal? Máš se držet. +hihňá se a přiklopítá k němu+ Kde máš klobouk. +svalí se vedle něj a s přidušeným smíchem se ho snaží najít+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » sob pro 04, 2010 12:12 am

+Vrhne na ni oškliví pohled že se mu posmívá+ Já jsem tu málem přišel o svůj drahocenný život, který se nedá vyvážit ani diamanty a ty se směješ +uraženě špulí rty, jenže to moc dlouho nevydrží a taky vybuchne v záchvatu veselého smíchu+ Byl jsem oslněn tvou krásou a tvá vůně mě přivedla do lehkých mdlob, tak jsem se nedokázal udržet +vymlouvá se+ Řekl bych že zapadla do té závěje +začne se v ní hrabat, než čapku skutečně najde+ Ha! +narazí si ji na hlavu, stejně už má vlasy mokré. Nabere sníh a udělá kouli+ A máme základ na sněhuláka +oznámí vítězně, než si kouli víc prohlídne+ a nebo máme jednu sněhuláčí... ehm asi tak že? +raději to nedopoví, přeci jen Wenai je pořád dáma+

(My měli taky jedny, volant a brzdu neměli, zato pamatovali jak je tahal pivovarský bernardýn. Však vyraž ven, jsou na to ideální podmínky)
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob pro 04, 2010 12:20 am

+potutelně kouká na tu kouli+ Ehm, jasně. +culí se+ Ale seš celej mokrej, nechceš se jít radši usušit? Sněhuláka můžem postavit zítra, nebo odpoledne. +udělá druhou kouli+ Musí to být komplet, aby neměl mindrák, chudák sněhulák, ostatní sněhuláci by si ho dobírali a sněhulačky by s ním nechtěli nic mít. +řekne naprosto vážně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » sob pro 04, 2010 12:36 am

Strachuješ se o moje zdraví vílo? +usměje se tak nějak něžně, hřejivě, až by i ten sníh roztál+ Když tě požádám abys mě usušila kouzlem, je tu možnost že to přežiju bez vážných popálenin? Nebo dokonce že mi zůstanou vlasy? +prohrábne si prsty svoje kadeře za které by se rozhodně nemusel stydět a zároveň z nich vyklepe nějaký ten sníh+ Já stejně myslím že sněhulačky se nikdy nedočká, leda tak toho sněhuláka. Důležité je abychom je udělali tak aby se jim líbili stejné věci +ne, rozhodně nenaznačuje že by mohli postavit homosexuální sněhuláky :-D+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob pro 04, 2010 12:50 am

Ts ts ts. No monhla bych to zkusit. Hlavně se nehýbej. +vytáhne hůlku+ A nemysli na měsíc, to mě rozptyluje a pak by ti mohlo něco chytnout. +zamává hůlkou a v tu ránu je Marigold suchý a je mu teplo a nemá nic spáleného ani ohořelého ani nic v tom stylu+ Lepší? Jak sněhulačky? Já chci sněhulačku, tohle je diskriminace a já se sněhulaček musím zastat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí