Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Postrach » ned pro 05, 2010 1:57 pm

yohi: ne, nejsem takový čuňas, abych si pochutnával na studené...rybí.*cuknou mu koutky a spokojeně si od ní vezme pak pití* díky...*usměje se na ni hezky*

Styx: no to bych své pověsti fakt dal..*zatřese hlavou* nezdolný a neutahatelný upír, ale dejte mu pak něco, co má víc jak 10 % alkoholu a vytuhne...*zatváří se* ale ne, zas tak rychle by to nešlo....ale musím si hlídat, co jím..v tomhle jsem přece jen kapku vybíravý...*připustí*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » ned pro 05, 2010 2:30 pm

yohi:+vezme si od ní kouřící groček a hned jej obejme packama, aby si je zahřála+ Děkuji... za chvíli si objednáme i jídlo, mám takový hlad, že nevidím na Postracha +zaxichtí se+

Postrach: Náhodou... byl by to moc hezký pohled... upír, na mol opilý krví. Alespoň bychom věděli, kde máš slabou stránku +zavtipkuje+ Tak tohleto je ta tvoje pochoutka? Co to vůbec je? +nakoukne mu zvědavě do skleničky/hrníčku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned pro 05, 2010 3:23 pm

potěšeně se usměje na kouřící hrnečky yohannka: tak nám sem šoupněte pár bramboráčků usměje se na golux, ale ta sedí jako zařezaná a moc nemluví
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod yohannka » ned pro 05, 2010 3:36 pm

Styx: jasně, pak stačí máávnout +usměje se+

Luc: dobrá volba +uculí se+ jsou fakt skvělý... mm stalo se něco? +jak je golux zaražená+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned pro 05, 2010 4:05 pm

Styx píše:Postrach: Náhodou... byl by to moc hezký pohled... upír, na mol opilý krví. Alespoň bychom věděli, kde máš slabou stránku +zavtipkuje+ Tak tohleto je ta tvoje pochoutka? Co to vůbec je? +nakoukne mu zvědavě do skleničky/hrníčku+

tak nevím, co je na opilém hezkého...*pokrčí rameny* a ještě upírovi...*cuknou mu koutky, jak mu nakoukne do pití* zklamu tě, především čistá krev...co a jak do toho Amon dává, že to můžu..nevím...většinou asi nějaké koření, nebo alkohol...ale jestli to tam dostává přes mudlu..ty promile...* pokrčí rameny* ale i tak, alespoň nějaké ozvláštnění chudého jídelníčku...*otáčí sklenkou, aby se mu to nesráželo*
Postrach
Upír

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned pro 05, 2010 4:15 pm

pokrčí rameny Asi je jen unavená. Potřebuje trochu rozveselit vezme hrnek svařáku a strčí to golux pod nos Napij se, drahoušku, je to moc dobré...
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » ned pro 05, 2010 4:17 pm

poslušně chytí hrnek a upije Hm, opravdu... usměje se na yohannku a položí Luciusovi hlavu na rameno
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned pro 05, 2010 4:33 pm

Postrach: Máš pravdu, hezké možná ne, určitě ale neobvyklé. Nepasovalo by mi to ke tvé eleganci a noblese +pokyvuje hlavou nad tou představou+ Myslíš jako, že Amon mudlu před „odběrem“ opije? Tak to by mu bylo podobné +rozesměje se+ Tak já si asi pomalu objednám. Ty budeš pro dnešek jenom tohle? +kývne k jeho sklence a otevře jídelníček+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned pro 05, 2010 5:07 pm

Luc+golux: joo náš svařáček rozveselit umí +usměje se povzbudivě, ale nebude to z nich tahat, tak jim zatím donese bramboráčky+ tak prosím a dobrou chuť
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned pro 05, 2010 5:55 pm

Styx: no, to by tedy ke mě nešlo, to máš pravdu....*zatváří se pobaveně* hm..možné to je, ale raději to nechci vědět...*opře se pohodlněji do židle* ano, jen tohle... já jsem s výběrem už skončil...ale ty se neupejpej vybírat...*pobízí ji*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince