Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned pro 05, 2010 6:20 pm

yohannka: pokrčí rameny s výrazem - takováhle je poslední dobou pořád - a pohladí golux po vlasech No vidíš, dej si ještě trochu... a bramboráček... utrhne kousek a dává jí to do pusinky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » ned pro 05, 2010 6:31 pm

Postrach: +opatrně upíjí horký grog a pomalu roztává+ Hm... tak tohle vám upírům nezávidím, že máte tak omezený jídelníček. Budu se asi cítit trapně, když se tady budu cpát steaky a ty budeš usrkávat krev +uculí se, ale trapný pocit jí nezabrání v tom, aby nemávla na yohannku a neobjednala si+ Nevadí ti česnek?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned pro 05, 2010 6:46 pm

To je fakt, jedna z nevýhod...ale mně už naštěstí ani lidské jídlo moc neříká...sice to třeba voní, ale při představě, že bych ho měl dát do pusy...*zavrtí hlavou* takže netřeba brát nějaké extra ohledy...ne, nevadí...*cuknou mu koutky* pokud se po večeři nemíníš po mě vrhnout a líbat mě, klidně si objednej i česneku co hrdlo ráčí...*tváří se neutrálně, jak to jen jde, ale oči se mu vesele lesknou*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » ned pro 05, 2010 6:57 pm

Postrach: Vidíš, mám trochu nepřesné informace o upírech. Myslela jsem si, že jej nesnáší +ušklíbne se+ Takže při líbání ti česnek vadí? Je dobré to vědět +usmívá se potutelně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod golux » ned pro 05, 2010 7:26 pm

papá poslušně bramboráčky a vydatně to zapíjí svařákem, začínají jí červenat tvářičky
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned pro 05, 2010 7:55 pm

no, slyšel jsem, že jak kdo...*zamyslí se* to víš, kdybych si ho mohl dát taky, tak je mi to fuk..ale takhle...*usmívá se* tak na co to vidíš? *Koukne na jídelní lístek, co drží v rukou...*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » ned pro 05, 2010 8:43 pm

+dopije grog a odloží sklenku+ Už dlouho mi vrtá hlavou, jestli všechno, co umíš - myslím tím to, cos mi dnes předvedl - jsi se naučil až jako upír, nebo jsi byl tak dobrý už předtím +zeptá se ho zvědavě+ Hm... vidím to na šťavnatý medium steak, mé oblíbené jídlo +a zrovna dorazí ke stolu i yohannka, tak si u ní rovnou objedná+ Se zeleninovou oblohou a křupavými bramboráčky. A bez česneku, prosím +uculí se na Postracha+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned pro 05, 2010 9:00 pm

Styx:*chvíli se na ni dívá mlčky* tak jestli je to to jediné, co ti u mě vrtá hlavou...už dřív uměl...to, co jsi viděla, je výsledek celoživotního tréninku...to by se za pár let nenaučil nikdo, ani ten nejtalentovanější upír, troufám si tvrdit...*pokrčí rameny* jistě, můj stav mě posunul někam..dál, ale zkušenosti jen tak něco nenahradí...*chvíli kouká na sklenku* zakládám si na tom, abych nejdřív byl Postrach..ten člověk se stejnými zájmy a hodnotami, jako vždycky a až pak někde dál Postrach-upír. Nesdílím obecné nadšení ze "zubatců", které tady panuje...jen to u sebe přijímám jako nezvratitelný fakt.*pousměje se* Další "masožravec" ve zdejších vodách?*a pak sehraje drobný úlek a náznakem si povolí knoflíček košile u krku, jako by se mu udělalo z toho posledního dodatku o česneku horko*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » ned pro 05, 2010 10:02 pm

Postrach: Kdepak... tohle není zdaleka všechno... to teprve přijde +mrkne na něj+ Myslela jsem si to. To, co jsi předvedl, bylo mistrovské. Teď mě napadá... celoživotní trénink? A to se nestydíš navrhnout mi, abych se ti postavila tváří v tvář? Vždyť mě zašlapeš do země! +směje se+ Je pravda, že upíři jsou zde v kurzu. A řekla bych, že většina toho dost využívá. Neříkej mi, že tebe neláká zájem žen +zapochybuje+ Tak myslím, že masožravci jsme tady všichni... alespoň nevím o žádném býložravci +rozesměje se nad tím, jak znejistěl+ Že by i upíři měli své slabiny? +usmívá se, ví, že to hraje+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned pro 05, 2010 10:30 pm

*přimhouří oči* já tě varoval, že mé hodiny bývají...tvrdé. Ale neboj, obvykle jsem dostatečný gentleman, abych dámy pokud možno do země nezarážel...*cukají mu koutky* možná jen trošičku...*upije ze své bloody* hm..skoro bych až řekl, že zneužívá...*v hlase se mu objeví tichý nesouhlasný podtón* hm...ukaž mi muže, který by to popřel a nelhal..tedy, z těch, co se o ženy zajímají...*zarazí se a doplní* hm...něco ti prozradím, ale nesmíš to nikde říct...*nakloní se k ní tak blízko, až může cítit jeho nevtíravou kolínskou* každý má slabinu...čím blíž se mu dostaneš, tím lépe ji pak dokážeš využít ve svůj prospěch...čím větší nepřítel, tím blíž k němu musíš...*šeptne a zase se narovná, na rtech mu pohrává malý úsměv, který neprozrazuje, nakolik si dělal legraci a nakolik jí prozradil vlastní taktiku*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince