Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » ned pro 05, 2010 10:38 pm

+odběhne vyřídit objednávku a za chvíli se vrací i se steakem a bramboráčkama+ tak prosíím.. hezky bez česneku +uculí se a Postrachovi doleje specialitku+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon pro 06, 2010 1:15 pm

Manori píše:(hergot, terorizuje mě tady kocour - Dean, zabral mi celou peřinu v posteli a přede jak traktor...a když ho chci sundat, tak dělá blátového a mňouká jako by měl v další minutě umřít...bestie vypočítavá)

*upíjí ze svařáku* a na nějaké překvapení si potrpíš?*napadne ji* pro jistotu...*uculí se*

Mnoo, obecně ani ne, ale čas od času nějaké příjemné překvapení...nevadí. Uculí se. A ty ráda překvapení? Zeptá se zvědavě a napije se.

(lach, to je zlatíčko:) ten můj gremlin občas taky předvádí dobrý herecký etudy:D)
(heh čuňas:D miluju ty jejich výžblebty:D Studená rybí pro čuňase.)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon pro 06, 2010 1:38 pm

(muheh..jsem neodolala nenaťuknout Tobiáše a jeho stravovací návyky:D)

No...když to nebude překvapení alá "noční navíc na Ministerstvu"....tak..ani ne..*vzápětí zmerčí Postracha a málem se zalkne* a nebo tyhle překvápka...*ztiší hlas a hezky si zamíchá pořádně svařáček, kouká, že si se Styx odsedli trochu dál k oknu, tak se uvolní* ten váš "netopýří" sluch...ten mě terorizuje daleko víc...člověk aby si pak dával pozor, co vypustí z pusy na x metrů...*zavrtí hlavou a pak jí napadne* to by se mi hodilo při sledovačce...*zamyslí se* člověk by se nemusel namáhat s kouzlama, mezi kterýma ti dotyčný pláchne, než to začaruješ...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon pro 06, 2010 2:17 pm

Postrach píše:*přimhouří oči* já tě varoval, že mé hodiny bývají...tvrdé. Ale neboj, obvykle jsem dostatečný gentleman, abych dámy pokud možno do země nezarážel...*cukají mu koutky* možná jen trošičku...*upije ze své bloody* hm..skoro bych až řekl, že zneužívá...*v hlase se mu objeví tichý nesouhlasný podtón* hm...ukaž mi muže, který by to popřel a nelhal..tedy, z těch, co se o ženy zajímají...*zarazí se a doplní* hm...něco ti prozradím, ale nesmíš to nikde říct...*nakloní se k ní tak blízko, až může cítit jeho nevtíravou kolínskou* každý má slabinu...čím blíž se mu dostaneš, tím lépe ji pak dokážeš využít ve svůj prospěch...čím větší nepřítel, tím blíž k němu musíš...*šeptne a zase se narovná, na rtech mu pohrává malý úsměv, který neprozrazuje, nakolik si dělal legraci a nakolik jí prozradil vlastní taktiku*

Postrach: Vím, žes mě varoval a taky vím, co mě s tebou čeká. Už jsem si udělala jakousi představu +ušklíbne se+ Ale nemám z toho strach... mám ráda vše tvrdé, ať je to cokoliv. Tedy... snad kromě tvrdého chleba +zadržuje úsměv+ Souhlasím, někteří upírci toho dokážou pěkně zneužít +zablýská se jí v očích cosi jako hněv, hned je to ale pryč+ Vy muži jste stejně ješitní. Bojujete o přízeň žen a většinou si ani nevšimnete, že se vám sama nabízí +prozradí mu. Ta jeho kolínská musí zaručeně obsahovat feromony, protože už zase ji lehce polechtá kdesi v podbřišku, když se k ní Postrach tak nebezpečně nakloní. Vyslechne ho s takovým klidem, jak jen to jde a když se pak odtáhne, zadívá se mu do očí+ Díky za cennou radu. Budu se snažit objevit tu slabinu +čí, to už neprozradí+ a neodhalovat ty své... Á, večeře +zamluví to jídlem. Poděkuje yohannce a pohledem zhodnotí pokrm+ Vypadá to lákavě +pustí se do jídla+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon pro 06, 2010 2:32 pm

Styx: tak představu? No to jsem zvědav, nakolik se tvá představa shodne s realitou...tak všechno?*zamrká nevinně* ale ten chleba chápu, bolí z něj akorát zuby, co...*usměje se kapku "zubatě" ale spíš je to jen záblesk* už jsme asi takoví...láká nás, co nemůžeme mít..a když se nám to povede dostat, vždycky se může najít někdo, kdo ti to zase sebere...Snad proto, aby to jeden neměl moc jisté nebo co...chm... o tom nevím, ale možná i proto, že o ty, co se samy nabízí nemám moc zájem...asi instinkt dravce nebo co. Jsme holt nepoučitelní..*pokrčí rameny a přimhouří oči, jak si to přebírá ... láách, "postrachovské feromony" :D* Tak dobrou chuť...*popřeje jí a sám s opět napije*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Memory » pon pro 06, 2010 6:28 pm

Objaví sa pred Mýtinkou. V jednej ruke kufor a v druhej dve vodítka. Vojde do lokálu a Áron a Neo ju poslušne nasledujú. Rozhliadne sa po potemnelej miestnosti. Zdá sa, že je to tu dosť narvané. Postaví sa ku pultu a čaká.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon pro 06, 2010 6:35 pm

Postrach: Tak stačilo mi sledovat tě při tom prohledávání. Při tom jsi byl dost tvrdý (lách, ten dvojsmysl:D) Chvíli jsem byla i docela ráda, že jsem tomu unikla +chudáček Manori, pomyslí si, ale nechá si to pro sebe+ Chápu, snadná kořist není lákavá. Muž je především lovec a dobyvatel. Myslím si ale, že ty nemáš nouzi o ženy. Nepletu se, že se ti samy nabízejí? Že ti samy padají do... ponorky? +usměje se pobaveně. Ukrojí si malé sousto a ochutná+ Hmm, je to velice chutné. Nikde se nevaří líp, než tady +pochválí hospůdku a pak pohlédne na Postrachovo večerní menu a trochu se zamračí+ Nechceš si to něčím alespoň trochu zpestřit, ať to nemáš tak fádní... třeba napěnit? +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » pon pro 06, 2010 6:41 pm

Memory: +Přijde ji obsloužit Bärbel a ušklíbne se, když vidí ten kufr.+ Budete si přát?
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Postrach » pon pro 06, 2010 6:46 pm

(láách, to teda)

Styx:*tiše se zasměje* ach, to věřím..tohle prohledávání má rád málokdo...i od někoho, kdo tě zná, natož, kdyby tě měl takhle prošacovat někdo cizí...*přikývne* a to jsem se snažil být něžný...*zamrká na ni* tak..asi v nich nevzbuzuji jen opovržení..*zase se usmívá* a občas se stane, když se vynoříme moc blízko nějaké plachetnice, že nějaká může z paluby přepadnout do Nautila....*se vážně nad tím zamyslí* ale to asi je spíš vina kormidelníka...kouká po vranách...nebo spíš po opalujících se mladých kočkách, a pak to tak dopadá...*pokrčí rameny, že on vlastně nic*hm, co jsem slyšel, tak ano...*a jen zavrtí hlavou* se mnou si nedělej starost...to už lepší nebude...dokud to není servírované z plastu...to je opravdu nechutná příchuť..., tak se to dá..
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Memory » pon pro 06, 2010 6:48 pm

Bärbel: "Chcela som vám len povedať, že pár dní tu ostanem. Dúfam, že môj pokoj ste ešte nezrušili. A chcela by som si objednať raňajky na izbu." vysype to zo seba takmer jedným dychom. "A...ehm....môžete mi povedať, kde by som našla Christophera Devonshirea?" dodá trochu neistým hlasom.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince