Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 06, 2010 6:44 pm

+pousměje se, ale jeho ruku nepustí+ Nó, chci píct medvědí tlapky a kakaové a linecké cukroví. A taky, teda pokud to chceš riskovat, protože jsem to ještě v životě nedělala, se chci pokusit o ten vaječňák. Je to výzva,k terou jsem odhodlaná přijmout.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 06, 2010 8:08 pm

To jsou samé dobrůtky +pochvaluje si skoro mlaskajíc+ A co vanilkové rohlíčky? Budou i ty? A můžu udlubovat těsto? +tváří se jako malé dítě, dokonce mu i tak jiskří oči jak se na to těší+ Já mám odvahy víc než leckterý ctný rytíř, to už jsem ti doufám stačil dokázat. Ovšem i tak budu doufat že do něj přidáš nějaký kupovaný alkohol ne z vlastní výroby. Přeci jen nechtěl bych na stará kolena oslepnout +mluví vážným hlasem, ale dělá si z ní legraci+ Mám docela rád svůj zrak.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 06, 2010 8:25 pm

Ano i vanilkové rohlíčky. Udlubovat těsto? To já budu taky, aby nám z něj nakonec něco zbylo. +musí se smát+ V tomto domě nenajdeš alkohol po kterém bys oslepnul. +zvedne se ze židle a vede ho do kuchyně, která je hned vedle, je tam Maltezius a něco tam dělá+ Maltezie, budem píct.
Jistě, slečno. +odpoví jí a začne vytahovat mouku, cukr a takový ty věci a po očku kouká na Marigolda+
+Wenai najde takovou zástěru a uváže si ji a zazubí se na Mrigolda+ Jak mi to sluší?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 06, 2010 8:45 pm

+Jde za ní co kuchyně+ Když dojde těsto, tak se udělá nové ne? Nač se omezovat. Když se člověk uskromňuje jen si zbytečně kazí zábavu. Půst je pro poustevníky, ne pro nás +usměje se i na Malteziuse, protože jsou konec konců vánoce a on byl s prostým lidem vždycky za dobře+ Tobě sluší naprosto cokoliv co si vezmeš na sebe, ale pořád si bezkonkurenčně nejkrásnější když si nevezmeš nic. Přirozené krása těla.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 06, 2010 9:04 pm

Vážně? No když to říkáš. +usměje se potěšeně+ No to víš, že jo, já tu budu patlat pět těst, aby jsi měl co užírat. +začne odvažovat mouku a tak vůbec všechno co je na těsto potřeba přičemž nahlíží do kuchařky+ no né, že se budeš jen koukat.
+Maltezius se na něj neusměje ani náznakem, zachovává si ten svůj kamenný obličej+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 06, 2010 9:28 pm

Budu snad užírat jen já? Nebudu! +brání se+ Však já nebudu jenom koukat, já budu ochutnávat a díky svým zkušenostem daným věkem, zcestovalostí a moudrostí budu hodnosti jak se ti dílo vede +nakukuje jí přes rameno a do kuchařky taky+ Ten tvůj sluha je nějakej.... +koukne po něm+ podivín. Neusměje se, sotva promluví. Nespadnul na hlavičku kdy se narodil? Nebo neměl v dětství nějaký jiný úraz? Slyšel jsem že těžké úrazy hlavy můžou způsobovat poruchy osobnosti +zase se po něm podezřívavě podívá+ Aby se na nás vprostřed noci nevrhl z nožem v ruce, nebo tak něco.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 06, 2010 9:53 pm

+koukne na Maltezia výhružným pohledem, kdyby se zase ksichitl, ale on nic takovýho nedělá, tak se koukne na Marigolda a chvilku se rozmýšlí+ Nech ho, prostě si ho nevšímej, když po něm nebudeš nic chtít. On je jenom sluha nemá v popisu práce emoce... no to je fuk. Neboj, nic ti neudělá. +patlá těsto a snaží se, aby se jí spojilo+ No, ty seš teda pěknej pomocník. +neodpustí si to a udělá mu na nose šmouhu od mouky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 06, 2010 10:12 pm

Mě mají všichni lidi rádi a když někdo nemá, tak je to zvláštní +ne vůbec nemá přehnané sebevědomí+ Copak vypadám jako děvečka, abych vařil, pekl, míchal a dělal polevy? +natáhne se a udloubne kousek těsta, které si hned strčí do pusy+ Doufám že to pak hodně osladíš, protože na můj vkus je to zatím dost fádní +navzdory svým slovům si udloubne ještě kousíček+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 06, 2010 10:18 pm

Nech toho. +plácne ho po ruce+ Nemakáš, tak neujídej. +uculí se+ Já taky nejsem děvečka. +koukne na něj, ale nedokáže mu nic odepřít+ No tak dobře můžeš ujídat, když mi dáš pěknou pusu. +koukne na těsto+ Je to přesně, jak to má být... No potom to budu slepovat marmeládou nebo krémem a polívat to čkokoládou, snad ti to pak bude vyhovovat. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 07, 2010 12:31 am

Au! +přitáhne si proplesklou ruku k tělu a přikreje druhou jakoby mu kdoví co udělala+ Tu bych ti dal i kdybych nesměl ujídat +obejme ji kolem pasu, nehledíc na to jak jí to může rozptylovat, přitáhne si jí zády na hruď a políbí ji na krk+ Tak na dělání krému se obzvláště těším +udlubne těsto+ Doufám že na něj máme dostatek ingrediencí, protože mám jisté nejasné tušení... říkejme tomu třeba intuice.... že krém bude nutno obzvláště ochutnávat a dolaďovat.
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz