Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka
Styx píše:Postrach: Uf.. tady je najednou nějak moc rušno +rozhlédne se kolem sebe na tu narvanou hospodu. Dojí skvělou večeři, vezme do ruky sklenku vína a pozvedne ji směrem k Postrachovi+ Tak na co si připijeme? +pozoruje ho chvíli přes hranu sklenice a pak se odhodlá zeptat se+ Všimla jsem si, že při těch tvých fyzicky náročných ukázkách bojového umění jsi se skoro vůbec nezadýchal, dokonce ani nezapotil. Je to tím, čím jsi? Jak je možné, že se neunavíš... existuje vůbec něco, co tě unaví?
Manori píše:(muheh..jsem neodolala nenaťuknout Tobiáše a jeho stravovací návyky:D)
No...když to nebude překvapení alá "noční navíc na Ministerstvu"....tak..ani ne..*vzápětí zmerčí Postracha a málem se zalkne* a nebo tyhle překvápka...*ztiší hlas a hezky si zamíchá pořádně svařáček, kouká, že si se Styx odsedli trochu dál k oknu, tak se uvolní* ten váš "netopýří" sluch...ten mě terorizuje daleko víc...člověk aby si pak dával pozor, co vypustí z pusy na x metrů...*zavrtí hlavou a pak jí napadne* to by se mi hodilo při sledovačce...*zamyslí se* člověk by se nemusel namáhat s kouzlama, mezi kterýma ti dotyčný pláchne, než to začaruješ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník