ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Styx » úte pro 07, 2010 7:35 pm

Ano +přikývne+ Jsem tak vystrašená, že jsem ti zapomněla říct, že když jsem ji našla, ležela ve vlastní krvi... podřezala si žíly...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte pro 07, 2010 7:47 pm

Chvíľu na ňu trochu vyjavene hľadí, keďže DV ešte nečítala. "Podrezala?" zamračí sa. Položí prútik na posteľ a vezme do rúk aj druhé Neferetine zápästie a prezerá si rany. "Použila si to kúzlo, čo som vtedy použila na Tonnyho?" musí skonštatovať, že ho Styx urobila celkom dobre. "Zrástlo sa to celkom slušne, akurát tie rany boli dosť hlboké, tak jej tam pravdepodobne ostanú jazvy." ešte raz ju prezrie, skontroluje pulz a na boku si všimne ďalšiu ranu, ktorá je už tiež zacelená. "Nevieš čo je toto?" ukáže ranu Styx. "Dobre, myslím, že ďalšie zranenia by mať nemala, ani žiadne vnútorné krvácanie. Tak jej len dám krvotvorný elixír a za pár dní by mala byť v poriadku." Keďže jej Nef stále v bezvedomí, neostá nič iné, lej jej ho podať žilou.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 07, 2010 7:53 pm

Musela jsem zastavit krvácení +vysvětlí a pak nakoukne na její bok+ Tak to netuším, co to je. Tohle jsem já neošetřovala +zamračí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte pro 07, 2010 7:56 pm

"Dobre, opýtame sa, keď sa preberie." prisadne si k nej na postel. Ako elixír začína pôsobiť, Neferet získava o čosi zdravšiu farbu. "Neferet, počuješ ma?" prihovorí sa jej a opäť jej kontroluje pulz, už je o čosi silnejší.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 8:02 pm

+nevnímá svět kolem sebe, dalo by se říct že se přímo rochní v tichu a klidu, který jí obestírá. je to tak jiné než ta bolest, kterou předtím cítila. něco však není v pořádku, tma začíná ustupovat a klid začíná mizet. to se jí nelíbí a to ani trochu. pomalu otevře oči, aby vynadala někomu kdo jí tak narušil její klid. nějakou dobu jí trvá než zaostří, než si uvědomí na koho kouká až se jí zkrabatí čelo námahou+ Mem? +zní to slabě a překvapeně+ Kde to....? +chce se rozhlédnout, ale pořád je tak slabá+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte pro 07, 2010 8:08 pm

"V nemocnici." odpovie na jej nedopovedanú otázku. Privolá si k sebe nejaký ten upokojujúci elixír a pridá ho do fľaštičky s krvotvorným elixírom. Ten hneď začne pôsobiť svojimi ukľudňujúcimi účinkami. (Aby jej nef hneď tak z nemocnice nezdrhla... :twisted: ) "Styx ťa doviedla." a kývne smerom ku Styx.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 8:13 pm

V... +těkne očima kolem sebe, na chvíli jí pohltí panika, ale stejně tak rychle jako se objevila zase zmizí jakmile začne lektvar od Mem účinkovat+ Proč... +pohled jí padne na jehlu v ruce+ Co... co je to? +zamračí se+ (to by přeci neudělala... :pii )
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 07, 2010 8:15 pm

+když se Nef začne probírat k vědomí, přijde k ní blíž, nic ale neříká, ve tváři se jí zračí úleva. Odstoupí stranou, načmárá pár slov na pergamen a vypůjčí si sovu, po které pošle Spikeovi vzkaz, že Nef leží v nemocnici. Doufá, že sova najde svůj cíl+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte pro 07, 2010 8:22 pm

"To by zaujímalo aj mňa, prečo?" proste sa celkom nedokáže odpútať od toho, že je jej kamarátka a správať sa celkom profesionálne. "To je kanyla. Musela som ti do tela dopraviť krvotvorný elixír. Stratila si dosť krvi. A keďže si bola v bezvedomí, toto je najlepšia cesta." chvíľu na ňu zamračene hľadí, no potom jej výraz zmäkne. nechce sa do nej teraz púšťat s výčitkami, na to bude ešte času dosť. "Ostaneš tu pár dní na pozorovanie." to povie tónom, akože o tom nebudú diskutovať. "A ešte... máš na boku staršiu ranu. Kedy sa ti to stalo?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 07, 2010 8:28 pm

+uvědomí si, že vedle ní ještě někdo stojí a pootočí hlavu+ Styx? +ano je překvapená, nepamatuje si, jak se na chvíli probrala, i když jí Mem řekla, že jí sem Styx přivedla+ Já.... +stočí pohled k Mem+ Já... +sklopí oči, neví jak to vysvětlit ani se jí ted o tom nechce mluvit+ Opustili mě. +zašeptá+ Přišla jsem o ně. +kdyby neučínkoval uklidnující lektvar asi by se opět rozplakala, trhne sebou, když jí řekne, že tu pár dní zůstane, zvedne zrak a chystá se prostestovat, ale nakonec ústa zase zavře+ Hmn... +zamračí se a musí se zamyslet+ Před pár dny. +řekne neurčitě, sama neví jak je to dlouho+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga