Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte pro 07, 2010 8:12 pm

Ahoj Wenai. Rychlým pohledem přejede celou místnost, aby byla trochu v obraze. Copak se děje, že si to žádá mou přítomnost. Uculí se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 07, 2010 8:20 pm

Co bych se děsil žloutku? Když na mě nevypadne zobáček, tak mi žloutek nevadí +okukuje směs co se udělala na válu+ Celkově vzato mi to teď připomíná dětské hovínko + zhodnotí celé svoje dílo Máslo bych si snad radši dal na chleba, než do téhle s...tolice +dokončí slušně protože si všimne Beccy+ Óóóó další kráska v domě! Marigold slovutný básník, vypravěč, bard, spisovatel a umělec všestraně nadaný. K vašim službám ctná panno! +hluboce se ukloní a vymetl by kloboukem podlahu, kdyby ho měl+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 07, 2010 8:29 pm

Becco, super, potřebovala bych s tebou něco... projednat. +zatváří se děsně tajemě+ V soukromí. +uculí se na Marigolda+ Jde o věc nejvyšší důležitosti, co děláš v pátek?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 07, 2010 8:34 pm

+Obličej mu potemní, hluboce ho urazila. A to vážně+ Pěkné. Takže ty mě vyhazuješ. Myslel bych že toho se od tebe nenaději, ale nadál jsem se +zvedne uraženě nos do výšky+ Kdyby si mě čirou náhodou milostivě ještě potřebovala budu u sebe v pokoji +protáhne se kolem Becc na kterou se usměje+ Tohle je pořád když jednám s těmi výjimečnými jako jako jsou zaklínači, čarodějky, vampíři takoví podobní. Marigolde jdi tam. Marigolde nedělej tohle. Marigolde udělej tamto. Marigolde přestaň žvanit. Marigolde si debil +ffrflá si pod vousi zatím co odchází+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte pro 07, 2010 8:38 pm

Chvíli zůstane na Marigolda zírat, jakoby spadl z višně, pak se ale rychle vzpamatuje a usměje se. Rebecca, těší mě, Marigolde. Zároveň si ho neopomene důkladně prohlédnout. Nad jeho litaniemi se pobaveně usměje a pak koukne na Wenai. No nejspíš budu ve Slastech a večer někde mimo. Teď se tam přes noc nezdržuju. Pročpak? Hoří zvědavostí.

(jinak jsem v pátek od tři do deseti v práci:(( )

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 07, 2010 8:41 pm

+nejdřív chce Marigoldovi něco říct, ale pak ho nechá, protože potřebuje mluvit s Beccou+ Sakra, tohle si budu muset vyžehlit... No nicméně. +koukne na Beccu a v očích má tisíc ďáblů+ V pátek by se mohla konat další schůze našeho kroužku, který jsme se Syr pojmenovali Amorózní. Amorózní kroužek. Víš co to je?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte pro 07, 2010 8:45 pm

Vyprovází Marigolda pohledem a pak se obrátí na Wenai. Kdes k němu přišla? Když ale uvidí její výraz, rty jí zvlní podobně ďábelský úsměv. Netuším, ale jistě mi to ovětlíš. Zní to...zhýrale. Blýskne jí v očích.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 07, 2010 8:51 pm

Ani se neptej, přijel za Geraltem, jenže ten je zase v tahu, takže tu zůstal... No v tom případě +luskne a Maltezius jí podá takovou malou knížku+ Bych ti doporučila tohle. +je to Lady Fuckingham+ doporučuju ti to od strany 53 až do konce třetí kapitoly. Ale klidně si to přečti celý. +dá tu knížku Becce+ No prostě něco podobného, co jsme minule já ty a Syr prováděli v kuřárně. Akorát se to hezky jmenuje. Tak co ty na to? Dojdeš? Sice by bylo lepší, dkyby nás ženskejch bylo víc, ale víš jak, všichni jsou najednou slušný.

http://halka.yw.sk/books/wilde_-_lady_fuckingham.pdf
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte pro 07, 2010 8:56 pm

Aaa, no jasně, tu knížku jsem četla ještě coby obyčejná holka z prudérní rodiny, hezky tajně pod peřinou. Uculí se trochu nostalgicky při té vzpomínce. Jasně, počítej se mnou, jsem pro každou špatnost. Mrkne na ni.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 07, 2010 8:59 pm

No to je čtení přesně pod peřinu, nejlíp, když tam seš ještě s někým. No to tady nebudeme rozebírat. Takže přijdeš. Chceš abysme tam se Syrianou dovedli někoho konkrétního pro tebe? Máš na někoho chuť? +usměje se+ A přivedeš někoho ty?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz