Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte pro 07, 2010 9:13 pm

No ráda bych viděla Charlieho, ale nemám tušení, kam se zase poděl. Do očí se jí vloudí stín, ale rychle ho zažene. Ale ani Vikingovou přítomností bych nepohrdla. Pousměje se. Mnoo, v první chvíli mě napadl Gabriel. Když není v Bucurešti, je pořád u mě v sídle, sám, jak vlk v doupěti. Usměje se nad tím přirovnáním. Ale nemyslím, že zrovna on by byl dobrý nápad. Ale myslím, že třeba Nathaniel by se nechal zlákat. Uculí se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 07, 2010 9:18 pm

Charlie? Ale jo, to by šlo. +zamyslí se+ Nathaniel? Jů toho bych si dala... +uculí se+ Ale v tom případě budu muset něco udělat s tím uraženým básníkem, co zrovna trucuje v ložnici. Myslela jsem, že bych ho pozvala, ale nevím, jak se k tomu postaví.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte pro 07, 2010 9:25 pm

No Nathaniel s tím problém mít nebude, jak ho znám. Ušklíbne se pobaveně. To by bylo skvělé, kdyby přišel. Usměje se spokojeně. Tak se zkus básníka zeptat, třeba tě překvapí. Mrkne na ni.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 07, 2010 9:31 pm

Myslíš? No já to zkusím. +usměje se+ No tak já ho půjdu odprosit. Takže v pátek, jsme domluvený? +vede ji do haly+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 12, 2010 10:54 pm

+Za stálého mrmlání dojde do jídelny, kde si dřepne+ A jídlo mi tu nikdo nenaservíruje, abych si nervy spravil +hudruje si, i když ho nikdo neslyší a neposlouchá, leda tak nějaké obrazy. Vytáhne s kapsy zmuchlaný papír, s druhé polámaní brk, plivne na špičku a začne cosi psát na papír miniaturním písmem co se dá číst leda tak lupou+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Marigold » ned pro 12, 2010 11:53 pm

+Škrabání ho nebaví, tak zas papír zmačká vrazí do kapsy a pero ho následuje, co na tom že si zašpiní šaty inkoustem. Vstane a začne přecházet po místnosti. Nepřijde sluha, obrazy mlčí, Wenai taky nikde+ Já tady nebudu jak pitomec čekat až ona si pískne! +vyrazí nahoru že jí to pěkně od plic spočítá a vyčte jí že není žádný její poskok+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 15, 2010 12:07 am

+nechá ho, aby si zapnul kalhoty a jdou do jídelny+ Stejně jsou fňukny. +pošeptá si pro sebe umanutě+ Maltezie! Oběd! +sluha vyjde z kuchyně a začne chystat vonící oběd (a já zrovna na nic chuť nemám, tak vyber co to bude :) ), Wenai si sedne na jednu židli a líně se protáhne+ Co budem dělat odpoledne? Kluziště už je hotový, kdyby se nám chtělo ven.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 15, 2010 12:23 am

+Dosedne ke stolu+ To řekni nějaké drydě, elfce nebo bojovnici a uvidíš jak ti odpovím. Myslím že to co by ti řekl by sis za rámeček nedala. Ale není pravda že čarodějky nebrečí. Všichni brečí, básníce zejména +kouká jak sluha nosí na stůl+ I když jejich oči zůstanou suchá, brečí jejich srdce a jeho slzami tvoří přiběhy na papíře +na stole je skvělí oběd. Husa z nádivkou obložené grilovaným chřestem a grilovanými žampiony. Brambory s cibulí, smetanou a špekem. A v omáčníku omáčníku omáčka s červeného vína a šípků+ Vypadá to že Vánoce se opravdu blíží mílovými kroky +zamne si ruce a nandá si na talíř+ A chce se nám ven? +zhlédne k ní od stehýnka+ Já bych šel, už jen proto abych si provětral hlavu.

(Nechcu kuchyň už ani vidět ::( Zase jsem dneska celí den myla. To je na prd... :nin* )
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 15, 2010 12:39 am

Já nebrečim. +pronese pochmurně a kouká na tu husu, podezřele se k ní nakloní a chytne jeden grilovanej chrěst, vyděšeně se na něj podívá a otočí se k Malteziovi+ Co to je?!
To je chřest, slečno. +odpoví jí Maltezius+
To vím taky, dokonce ho umím zařadit do systému, a taky proto vím, že je to zelenina. Maltezie, víš jaký je můj nároz na zeleninu, v červenci jsem měla rajče, to stačí. +mračí se na něj+
Nemusíte ho jíst, slečno. +odpoví jí+
Maltezie. +kouká na něj překvapeně+ To se mi ani nechce věřit! To byl první náznak drzosti! +potěšeně se na něj usměje+ Zvednu ti plat, nebo si vem volno, nebo tak něco. Za odměnu.
+vezme si kus husy i s nádivkou, spoustu omáčky a brambory a rozhodně ne žádnou grilovanou zeleninu+ Tak jo, tak v tom případě se nám chce ven. +usměje se na Marigolda+

(to bude dobrý :hug )
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 15, 2010 6:03 pm

Zajímavé, tady se odměňuje za drzost. Co bych dostal já kdybych byl drzí? +zvědavě na Wenai koukne přes husu+ Netuším co se ti na chřestu nelíbí. Já myslím že dobře propečená husa se musí něčím odlehčit, třeba zelím nebo +nabodne chřest a trochu nedůvěřivě si ukousne+ tímhle.... hmm nemá to tak špatnou chuť a zalít pivem +usměje se+ Umíš nechat narůst zuby, až si je vymlátím o led?

(" červenci jsem měla rajče, to stačí." Ty mě chceš zabít? :lol: )
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz