Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod fatamorgana » pát čer 26, 2009 10:26 am

Amon: no, ta skutečnost zase nebude tak krutá +mrkne na něj+ dala bych si něco k pití, co tu pijete?+ nenápadně se podle vůně a barvy snaží odhadouut, jaké pivo pije+ je to k pití? jestli jo, tak si dám taky+sedne si k němu+ taky vás zapřáhly do svatebních příprav, nebo máte čas si povídat? asi bych potřebovala někoho, kdo mi to tu ukáže+zkouší to na něj

yohannka: vy jsete yohannka? o vás už jem slyšela. zdravím.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » pát čer 26, 2009 11:39 am

+zabalí Eillen rybku dom+ neboj... svatba dopadne dobře +mrkne na ni+

Amon: tak co, chutnalo? +kotě se furt tváří hladově a pak štěkne spokojeně+ ještě pivo, že....

fatamorgana: vážně? to by mě zajímalo, co jste slyšela...já o vás třeba neslyšela vůbec nic +zvědavě+ a co si vůbec dáte? budete i jíst? +dá před ní jídelní a nápojovej lístek a přemýšlí, jestli je amon zrovna ta nejvhodnější osoba na ukazování okolí... a při tom zapřažení do svatby, se trochu zasměje, páč si amona zapřaženýho v tomhle směru představit nedovede+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát čer 26, 2009 11:42 am

Fatamorgana: ani nevíš jak moc krutá je...+zavrčí trochu+ Baron Trenck +kývne k pípe s logem+ Beina úchylka...dá se to..+tak na yohannku mávne, že dvakrát+
Co bych svatebně připravoval? to zrovna není můj obor..takhle kdybych se měl zbavit nevěsty...to bych věděl co a jak... já mám času...+mávne rukou+

yohannka: +ušklíbne se na ni za to jak se mu směje+ dvě piva, kotěti něco na žrádlo, vypadá že mně brzo sežere ruku..+jak mu ju okusuje a odrápává+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát čer 26, 2009 1:45 pm

yohannka: já začnu tím pivem ...,a byl by njaký naložený sýr? nemusí to být hermelín, něco prostě? + začne prohlížet lístek já skouknu tady návod a pak si budu vymýšlet dál, dík + zvedne oči od lístku. líbí se jí yohannčina reakce a narážku o Amonovi, jak chystá svatební veselí já jsem z Holistické detektivní kanceláře D&E. Eternity mě sem poslala, protože ona nestíhá a je hrozně zvědavá. Říká, že mám z holek nejpevnější zadek a nejmíň pevný morální zásady, což je ideální pro práci v terénu.+udělá xicht+

Amon: co má můmie společného s pivem? nějaká místní zajímavá příchuť?+lehce se ohnusí při představě, že něco takového pije+ no, na svatbu - myslela jsem třeba proslov, nebo katalogizaci svatebních darů? +pokrčí rameny a nenápadně mrkne na yohannku ale fajn, alespoň mi to tu trochu ukážeš. můžeme pokecat. to bych teda neřekla, že tě ta Beuš takhle sebere.+vrtí hlavou+jééé, čičík, jak se jmenuješ, zviřátko?+vrhá se na kotě+
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Amon » pát čer 26, 2009 3:29 pm

+chvílu na fatamorganu zírá se skoro až ohromeným výrazem+ co..co?! co si to dovoluješ ty oprsklá opice! jsem snad nějakej slouha abych dělal podřadný práce?! a kdes byla na tom...mě nic NESEBERE! +zařve na ni a problejsknou mu rudě oči, pak se k ní nakloní, kouká jí hodně zle do očí a sykne+ uvědom si s kým mluvíš, děvenko. +pak se zase opře+ navíc jsem ti nedovolil abys mi tykala.
Amon
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát čer 26, 2009 4:27 pm

nejdřív se lekne řevu, trhne sebou a pak jí zamrzne úsměv, dívá se pevně mu do očí a chápe, že asi trocu přestřelila. vykašle se na úvahy, že je dobře, že ještě nemá to pivo, třeba by mu ho mohla zcela instinktivně chrstnout do obličeje a to by asi pak nestihla zdrhat. spolkne i poznámku o zánětu spojivek. je jasný, že musí trochu jednat opatrněji. zvedne dlaně - geso vzávám se
+ Omlouvám se. Byla to jen taková lehká konverzace - nic jsem tím nemyslela. Máte nějaké zvláštní přání ohledně oslovení? Já o tykání taky nic neříkala, zdálo se, že je to v kraji zvykem. A není třeba zvyšovat has, já slyším - teda zatím jsem slyšela... +
sáhne si na zalehé ucho a trochu si odsedne. jéééžiš, chlap, myslí si a podívá se na něj. vypadá zase docela klidně a nějak zdrchaně. hmm, chlapče, blbej den, co? myslí si. rozhlédne se po místnosti - je jí líto, že kotě uteklo.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » pát čer 26, 2009 6:50 pm

jo jasně, sýr máme... +jde natočit piva a chystá tam sýr do tří misek a nezaujatě to sleduje+ áá další taková která neví s kým má tu čest+ uculí se sama pro sebe a donese to všechno ke stolku+ tak prosím panstvo.. a pokud se budete vraždit, tak bych prosila... no... víte... zrovna sme tu uklízeli a krev de blbě vyčistit

+kotě neuteklo, jenom se protáhlo a šlo hledat něco pod stůl k snědku, ale jak uvidí yohannku s jídlem, tak skočí na stůl, kožíšek změní barvu na strakato a nechá si přisunout jednu misku se sýrem až pod čumáček+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned čer 28, 2009 4:12 pm

fatamorgana: ještě abys tím něco myslela! +zavrčí+ to si piš, že mám. já všem tykám, a ty mně budeš vykat. jasný?
+koukne se hnusně na yohannku jak je vyhazuje mordovat se ven, a vezme si sýry+
Amon
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon čer 29, 2009 7:55 am

Amon: jistě, ó strašlivý, mě tyhle formality nedělají potíže+snaží se udržet neutrální obličej+
yohannka: díky, díky - to vypadá skvěle+kývne a zkoumá pochoutky+ já zatím nikoho vraždit nebudu. ty vzácné a ohrožené druhy... a fakt - kdo to má pak uklízet? +naláká k sobě kotě a krmí ho, taky si dá sýr. na pivu už padá pěna+
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Amon » pon čer 29, 2009 12:40 pm

+zafuní+ ty patříš k těm, co nedžijou hubu dokud přes ni nedostanou, že.
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince