Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Postrach » úte pro 07, 2010 10:20 pm

*pokrčí rameny* úplně přestat nemůžu...ale holt změny organismu udělají své...*přikývne* ale někdy to zase může být na škodu..jeden se může stát nápadný, pokud si nedá pozor v nevhodnou chvíli...*a pak jen povytáhne obočí nad poslední otázkou* směřuješ k nějaké konkrétní části těla?*nenechá se jen tak a pomalu upije ze sklenky*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte pro 07, 2010 10:57 pm

Mno...tak díky. Ale příště platím já. Mrkne na ni. Tak jo, přijď. A já zas večer takticky vyklidím pole. Uculí se pobaveně. Oblékne si kabát a neujde jí kam se Man na chvíli zadívala. Dělá ale že si nevšimla. Tak díky, žes mě nenechala opít se o samotě. Mrkne na ni s úsměvem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte pro 07, 2010 11:02 pm

To beru...*uculí se* strategické střídání stráží, jo? *zatváří se* hele, hospoda... to není místo, kde bys mě musela nutit s pistolí pod žebry..*zasměje se, rozloučí se a bez dalšího okounění vypadne s Beccou ven, odkud se přemístí na Ministerstvo*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » úte pro 07, 2010 11:07 pm

Postrach: Žádnou konkrétní nemám na mysli. Ty ano? +pozvedne udiveně obočí+ Jen mě zajímalo, jestli máš studenou kůži po celém těle stejně jako ty prsty +trochu se začervená a pokrčí omluvně rameny+ Jen mě tak hloupě napadlo, jestli... nestudíš +napije se radši vína a v duchu si vynadá, že se na to nezeptala radši Manori. Zcela změní téma rozhovoru+ Víš co mě překvapuje? Že nenosíš pod oblekem neprůstřelnou vestu. Sice tě asi většina střel nezabije, ale na čas poškodit kůži a svaly dokáží, nemluvě o té škodě, co udělá krev s luxusní košilí +uculí se. Povšimne si Man, jak kouká k jejich stolu a usměje se na ni+ Nechceš ji vyprovodit? +zeptá se Postracha+

(aha, tam Man už odešla, tak nic:)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » úte pro 07, 2010 11:21 pm

*jen zavrtí s úsměvem hlavou a schválně se koukne na zmíněné prsty* kdybych měl chladné jen je..*zatřepe jimi ve vzduchu* nemyslíš, že by to bylo málo na to, abych se nepotil?*odpoví otázkou*hm..to nejsi první...*pozvedne obočí* ale nosím...jen ne dnes, nějak jsem nepředpokládal, že bys mě chtěla zastřelit...naopak, jsem na vesty zvyklý, opravdu některé ráže dělají nehezké díry..nejen do košile...*poznamená a jen mrkne ke vchodu a mírně zavrtí hlavou...stejně už je pryč, jak mu citlivý sluch prozradí*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » úte pro 07, 2010 11:36 pm

Postrach: Vidíš, tohle mi vůbec nedošlo +zasměje se nad vlastní nepozorností+ Tak to máš tedy odvahu nevzít si vestu, když jsem vzala pistoli do ruky já +rozesměje se+ Vzhledem k tomu, jak jsem ze začátku střílela ty vrány je zázrak, že jsem tě netrefila +trošičku přehání+ Škoda, že odešla +pokrčí rameny+ Třeba by si k nám přisedla a měli byste si co povídat +a třeba taky ne, pomyslí si. Všimla si, že ho Man moc nevyhledává. Sleduje Postracha a velice se jí diví+ Příště si u vás koupím k tomu pouzdru i tu vestu. Pro jistotu.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » úte pro 07, 2010 11:44 pm

*směje se* tak..říkal jsem si, že jednu ženu ještě snad zvládnu, aby nezastřelila sebe nebo mě...ale vrány byly docela...efektní..*cuknou mu koutky*možná...ale jsem tady s tebou, tak...*teď je to on, kdo pokrčí rameny* a možná měli, ale takový rozhovor by asi nebyl určený na veřejnost..*zadívá se na ni a naokamžik mu výraz tváře ochladne o několik stupňů* copak, plánuješ nějakou akci?*povytáhne obočí* nebo jen prevence?
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř pro 08, 2010 12:31 am

Zasměje se. Jo, tak nějak. Tak ahoj, jdu se pracovně realizovat. Zatváří se a přemístí se chvilku po Man.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř pro 08, 2010 10:13 am

Postrach: +musí se smát při vzpomínce na své střelecké začátky+ Všechno se jednou musí dělat poprvé, pak už je to jen o zdokonalování se. Možná je škoda, že jsem neměla možnost ukázat ti, jestli umím zacházet s mečem +usměje se tajemně. Chtěla říct něco pozitivního o Manori, ale když vidí jeho chladný výraz, radši zmlkne, nechce ho dál s ní dráždit+ Pořád je nějaká akce. Ale... je pravda, že mám teď před sebou jednu velice důležitou...a velice nebezpečnou... +oči jí potemní a na chvilku se zamyslí+ Mimochodem, z čeho je neprůstřelná vesta vyrobená? Nikdy jsem ji nepoužívala a nevím o ní nic. Je to přece jen mudlovský vynález. Ochránila by třeba i proti sečné zbrani? Myslím proti seknutí. Při bodnutí mečem by mi asi žádná ochrana nepomohla +pokrčí zamyšleně čelo+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř pro 08, 2010 5:01 pm

*jen se pousměje* já ti meč nabízel...*přimhouří oči, jak chtěla něco ještě říct, ale neptá se* to je..stejně jako pistole..proto je používaná jako ochrana proti střelným zraněním...a materiál může být různý..záleží na výrobci, nakolik si dá práci a jak velkou ráži je vesta schopná zastavit...ne, proti bodným zbraním ti moc nepomůže..tam je lepší nedat protivníkovi šanci, aby si z tebe dělal jehelníček...
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince