Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Byron » stř pro 08, 2010 11:40 pm

Ona krade spíš počestnost než co jinýho. +pošťuchuje Wenai+ Tequila je skvělá! +sveze se na židli a zapálí si další cigaretu, objedná rovnou tři kousky u toho co tam roznáší pití+ Hned si ji zamiluješ uvidíš. Odkud seš? Nevypadáš jako odtud. +kývne na jeho oblečení+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 08, 2010 11:42 pm

+rozhlíží se, kdo tam je, a zaslechne Byrona jen na poslední chvíli+ Já? Co? No dovol? Mám začít mluvit o tom odkud jsi a co jsi prováděl minulej měsíc v Manchestru? Už se to ke mě doneslo. Navíc já si dám pivo. +zapálí si cigaretu+ Já nikomu nic nekradu. +ohradí se+ Snažim se ale pokaždý mi to tak úplně nevyjde.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 08, 2010 11:50 pm

Tak mojí počestnost už dozajista ukradla a navíc se svou krádeží bezbožně chvástá a bere si stále víc a víc +taky Wenai trochu pošťuchuje+ Jak vidím měl jsem dát na Wenaiinu radu a převléct se do něčeho místního +zatahá se za svojí vestu+ Ne skutečně nejsem odsud, jsem... vlastně nevím jestli můj svět má pro vás nějaké známé jméno. Říká ti něco například Wizima?
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 12:01 am

+zamyslí se+ Wizima? Nebyly jsme tam o prázdninách na výletě? +zeptá se Wenai+ To fakt nevim. +uculí se+ Takže už tě dostala? Na ni si musíš dávat pozor člověče. +pak si připomene tu výhružku s Manchestrem+ Ale jinak je to hodná holka. Fakt. +obejme ji jednou rukou kolem ramen a dá jí pusu do vlasů, je to přátelské gesto+ Á tequila. Tak se toho chopte. +praví, když před nimi přistanou tři panáky tequily a před Wenai pivo+ Na zábavu! +ťukne si s nima+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 12:02 am

To je nefér, vy jste proti mě dva. +zatváří se krajně zoufale, ale zase se usměje+ Ne Byrone, ve Wizimě jsme nebyli. To byly Vizovice. +chytne taky svého panáka+ No jo, na zábavu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 12:19 am

Mám takové neblahé tušení že o vás dvou by po Wizimě kolovali zvěsti, takže bych o vás dozajista věděl +je informován o všech nových drbech+ Já se na její svody lásky nechal zlákat velice rád. Kdo by se také zlákat nenechal že? +nedá se poznat jestli třeba na Byronův polibek Wenai do vlasů žárlí nebo ne+ Všechen alkohol tu u vás vypadá podezřele +koukne do sklenky+ Na Wenainu krásu! +kopne do sebe panáka a překvapivě mu to chutná+ To je jak nějaká pořádně silná pálenka +usoudí spokojeně+ To si dám klidně ještě jednou
Marigold
Člověk

Příspěvekod Styx » čtv pro 09, 2010 12:22 am

Postrach: +dojí pohár a odloží jej stranou+ Sleduj... +sáhne mu na ruku svou dlaní+ Studená jako ta tvoje +zasměje se a ruku zase stáhne+ Tak zase ale umíš jiné zvláštní věci.... třeba ten rychlý pohyb, kterým se pohybuješ, že to lidské oko téměř nepostřehne... to bylo opravdu působivé +mrkne na něj uznale+ Chápu... někdy je lepší nic nevědět. To má pak člověk šanci žít déle +rozesměje se+ Už takhle toho vím dost.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 12:29 am

Vizovice! Už si vzpomínám, tam bylo hezky. +zasní se, ale hned se vrátí do reality+ No já jí docela odolávám, není to nijak těžký. +usměje se na Wenai+To jen tak vypadá, nesmíš se nechat zmást vzhelem. No jasně, takže repete. +mávne aby jim to donesli ještě jednou+ Je to skvělý, že jo? A dělá se to z kaktusu. Vidíš, +koukne na Wenai+ proč nejedem na výlet do Wizimi?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 12:32 am

Slyšels? Na mou krásu. +ušklíbne se na Byrona a mile se usměje na Marigolda+ Prý odolal, znám tě asi od pěti let, na tom není co odolávat. A do Wizimi nejedem protože bys tam umřel. Tebe někdo jednou praští a už brečíš, navíc se vůbec neumíš prát.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 12:42 am

On tě slyší, ale já nedostal odměnu za svou lichotku +nakloní se pro jednu krátkou pusu+ Taky se neumím nijak zvlášť prát, leda tak v nouzi někoho korbelem do hlavy praštit a přesto si ve Wizimských ulicích vedu obstojně +už nedodá kolik tam udělal průšvihů+ Tak z kaktusů? Co lidi jenom nevypálí... +zakroutí hlavou+ Dokonce i kůra se dá použít. Ovšem takové pálenka s Mandragory.... Hmmm to je lahoda! To bych si hned dal! +mlaskne nad vzpomínkou+
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince