Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 12:48 am

Já že se neumím prát? Abych ti to neukázal. +dodá mírněji, protože si není tak jistej, že by Wenai přepral+ Hele Marigolde, vezmi mě tam. Já rád poznávám nové kraje a hospody a náhodou se prát umím. +koukne ještě jednou na Wenai s vzpurným výzarem v obličeji+ Jo z mandragory. To jsem ještě nepil. To je ovšem strašné, přímo zločin. Kde se to dá sehnat?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 12:51 am

+usměje se a dá Marigoldovi pusu+ Tebe položím na lopatky kdy se mi jenom zachce. +zamává Byronovi před obličejem prstem aby si zas nemyslel+ Já jsem to taky ještě neměla. Jak to chutná?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 12:59 am

+Zasměje se+ Příteli tohle není žena kterou bys přepral hrubou silou, na tu musíš lstí, lichotkami, vemlouváním a pak teprve tvrdě zaútočit +uculuje se na Wenai protože díky jeho bojovým schopnostem sedí teď tady+ Řekl bych že to je speciální zboží i u mě doma a jen tak někde to neseženeš. Znal jsem je jednoho... člověka co to pálil. Ale kdo ví možná elfové nebo trpaslíci by takové věci mohli taky vyrábět, ale mě zatím ochutnat nedali +trochu mu potemní obličej+ Pravdou ale je že elfové které znám mají sotva jídlo, natožpak pálenku +zachvěje se+ Nebudeme si kazit dobře načatý večer chmurnými myšlenkami! +mávne rukou+ Těžko vyjádřit jakou to má chuť, vlastně docela zvláštní, ale věci které pak člověk cítí, co říká nebo dokonce vidí a slyší... To je něco neuvěřitelného.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 1:06 am

Wenai, sežeň nám pálenku z mandragory. Já vím, že to zvládneš, ty seš taková šikovná. Já chcu vědět co to dělá. +pak koukne na Marigolda mírně zmateně+ Elfové a trpaslíci? To jako vážně? +diví se+ Já vím, že tady ta +kývne k Wenai+ u sebe nechává bydlet jednoho elfa, ale trpaslíka jsem ještě neviděl. +nakloní se+ Vážně je pravda co se o nich říká?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 1:09 am

+nakrčí nos a zaksichtí se na Marigolda, ale je pod tím úsměv+ No tak dobře, zkusím ji sehnat, protože jsem zvědavá co to dělá. A ne, Byrone, není to pravda.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 1:18 am

Ona měla u sebe doma elfa? +zeptá se Byrona+ Ty si měla u sebe doma elfa? +zeptá se Wenai. V obou případech vypadá udiveně+ To si mi zatím nezmínila. Předpokládám že už tam nebydlí, protože jsem ho nikde nezahlédl. I když vlastně v zahradách bys mohla mít celé komando Veverek a nepostřehl bych je +uzná že tak dobrý není aby si všiml schovaných elfů+ Pravda. Sežeň nám pálenku z mandragory, nebo sežeň mandragoru a my si ji už vypálíme +nabádá ji+ Co se o trpaslících povídá? +zeptá se, protože v jeho světě se o nich povídá ledacos. Hlas má sice neutrální, ale kdo ví+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 1:21 am

To si piš, že měla. A ten elf je ještě divnější než ten její sluha. +povídá mu zaujatě+ No o trpaslících se přece říká, že jsou... no že jsou obdaření.
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 1:24 am

Ještěrena není divnej! Ty seš taky divnej. +ohradí se+ No jo no, bydlí tam i elf. On je teď pryč musel si něco zařídit, má nějakou práci. On není jako elfové tam u vás. +zamyslí se+ Mandragoru, jo nějakou doma máme, ale je sušená, neměla bych radši sehnat čerstvou?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv pro 09, 2010 1:35 am

Styx píše:Postrach: +dojí pohár a odloží jej stranou+ Sleduj... +sáhne mu na ruku svou dlaní+ Studená jako ta tvoje +zasměje se a ruku zase stáhne+ Tak zase ale umíš jiné zvláštní věci.... třeba ten rychlý pohyb, kterým se pohybuješ, že to lidské oko téměř nepostřehne... to bylo opravdu působivé +mrkne na něj uznale+ Chápu... někdy je lepší nic nevědět. To má pak člověk šanci žít déle +rozesměje se+ Už takhle toho vím dost.

*jen se pobaveně usměje* obyčejná upíří rychlost..to není nic zvláštního...není to tak, že bych musel tě nějak..zmanipulovat, aby sis nevšimla..prostě je to příliš rychle..ale chápu, to může být poněkud..znervózňující, nevědět, kde se zrovna upír vyloupne..*přikývne soucitně, ale koutky mu cukají* Přesně tak...A předpokládám, že to taky mezi námi zůstane..*spíš řečnická otázka, no:)*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 1:47 am

Elfové jsou všeobecně zvláštní cháska +přidá se na Byronovu stranu+ Člověk u nic nikdy neví co si má myslet a jestli oni myslí vážně co říkají nebo naznačují. To je jak z Dryadama. U těch je to snad ještě horší, protože když je vidíš máš dojem že jsou to lidé. Ale jinak jsou to skvělí holky +zářivě se usměje+ A jak mám asi něco takového vědět? +zamračí se na něj+ Nestahuju svým přátelům kalhoty ani je nemám ve zvyku šmírovat když se postaví zády k cestě. Navíc +trochu se k němu nakloní+ trpaslíci si zase o nás lidech myslí že jsme plodní jako králíci a množíme se stejně často +zamyslí se nad tou mandragorou+ To já nevím vílo, možná že ano. Já naposledy dělal pálenku ze slív a šípků a to už je taky nějaký ten pátek.
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince