od Neferet » stř pro 08, 2010 11:26 pm
+ucouvne zpět pod jeho vrčením. tentorkát jí to zasáhlo mnohem hloubš, než jeho výčitky, ale i tak jakoby zapálila plamínek naděje. pomalu se otočí, když jí řekne, ať si dělá co chce, jakoby byla ztracená, než padne na kolena, postaví kýbl a začne do něj stírat vodu smíchanou s krví. ruce se jí čím dál tím víc třesou, a vodu stírá čím dál tím víc naléhavěji, jak se přestává ovládat. po tvářích jí zase začnou téct slzy, kde kdo by se divil, kde se pořád berou, a přidávají se ke krvi na zemi. snaží se potlačit vzlyk a špinavýma rukama si snaží otřít slzy+ Tohle jsem nechtěla. +zašeptá, když náhle přestane v činosti, hlavu skloněnou k zemi klečící na všechn čtyřech+ Nikdy jsem nechtěla takhle zradit, ublížit, někomu koho... +zmlkne má dojem, že slovo "miluju" by nevyznělo v tuhle chvíli věrohodně+ ... vás. +dokončí potichu+ Přijít o někoho na kom mi záleží tolik jak na nikom jiném. +roztřesně se nadechne+ Co se to děje? +zašeptá, klekne si na paty a obličej schová do dlaní+ Co se to děje, že jsem dokázala propůjčit tělo někomu cizímu?
Draco dormiens numquam titillandus