Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 2:46 am

Jé hele tady je. +chopí se panáka, co jí podal Byron+ Ty určitě kecáš, ty mi ty panáky určitě piješ. nebo ty. +koukne na Marigolda+ Ty seš tak pěknej. +uculí se opile+ A já, musim jít se to, občerstvit. +zvedne se ze židle, docela jistě a pevným krokem odejde na záchod+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 3:03 am

+Počká až Wenai odejde+ Však mi nejsme opilí... tedy možná ano, ale je to tím že od chvíle co jsem přijel na její sídlo si nepamatuju že bych nedržel v ruce sklenku nebo její prso +řekne bez větších zábran, když tu Wenai není...+ Asi je dost blbý že se básníkovi při opici plete jazyk co? +zeptá se+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 12:57 pm

Ani ne, jestli teda nechceš zpívat, to by ovšem byla sranda. +usměje se, protože se lehce šlape na jazyk+ Proto jsouu ty hospodský odrhovačky tak jednoduchý, aby se daly zazpívat i když seš na mol. Co ty vůbec skládáš za básničky +uculí se+ nějaký lechtivý? nebo zamilovaný slaďáky? Jó to si zvykej, u Wenai se chlastá furt, a nediv se, když na to maj továrnu, tak co by ne. +chytne panáka, co jim tam zase někdo dones+ Na chlast! +připije+
Naposledy upravil Byron dne čtv pro 09, 2010 1:07 pm, celkově upraveno 1
Byron
Člověk

Příspěvekod yohannka » čtv pro 09, 2010 12:59 pm

Wenai, Byron, Marigold: +jsem vás teď moc nesledovala, ale samozřejmě vás buď yohannka nebo Bärbel obsluhuje a nosí vám, co si jenom napřejete.. plus pozornosti podniku, jako pražený mandličky, pistácie, brambůrky... teda brambůrky ne, ty vám chtěla donýst, ale nakonec si je rozdělala a křoupe je+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv pro 09, 2010 4:32 pm

dorazí, pozdraví a dá převezme instrukce od yohannky. udělá v práci to, co je potřeba a hlavně rovná do zásobníku rovná čokoládičky ke kafíčkům - ty co jsou ochuceny psychadelic-žábami :D

yohi: nedáš si horkou čokoládu? dala bych tam taky chilli a roztopila v tom jednu tuhle žabí čokošku, třeba nám to zvedne náladu, ne?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 4:51 pm

To nehodlám +zvedne ruce dlaněmi k němu+ Nemám tu svou loutnu a bez ní nemám při čem zpívat +trochu svraští obočí+ To je podle nálady a podle situace. Skládám všechno od oslavných písní, přes prosté vyprávění příběhů a milostné písně až ano, k hospodským odrhovačkám. Když mě prostě napadne rým, tak... +pokrčí rameny+ ho použiju +nakrčí nos+ Já tak moc pít zvyklí pít nejsem hodně cestuji a koňském hřbetě se člověk těžko udrží když je na mol +zvedne sklenici+ A na dobré jídlo!
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 5:18 pm

Na to taky. +vypije to najednou+ To je dobrý. hele mohl bys složit oslavnou píšeň na tequilu. Ona si to zaslouží a já ti pomůžu. A to tak, že obědnám dalšího paňáka. +zamává na obsluhu+ Aby nám nevyschla inspirace. A taky na oslavu toho, že sme se potkali tenhle úžasnej večer. +uculí se+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 5:19 pm

+vrátí se do baru, koukne na kluky, mávne nad nima rukou a vysune se na stoličku u baru a dá si nějaký dobrý pití a zapálí si cigáro+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 5:51 pm

+Zasměje se, vlastně spíše zachichotá+ Na chlast jsem zatím nic neskládal.... jen to... na pivo jo +konečně vypije i svého panáka+ Inspirace nikdy nevyschne, to moje rozhodně ne. Podívej se kolem sebe +pohne rukou ve všeobsáhlém gestu+ Jedna kráska vedle druhé a u baru ta nejkrásnější +zamilovaně se podívá na Wenai+ Každej večer je úžasněj, když jsem tam já +vypne hrdě hruď+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 5:57 pm

+usměje se na něj+ Ty seš do ní zabouchlej! +uchichtne se+ No né, já vám to přeju. +ale pořád se děsně usmívá+ ty jsi ještě neskládal na chlast? A to je to přitom hned na ráně, mě teda napadají verše jenom když piju. Teda obvykle když piju venku, protože je tam hezky a čerstvej vzduch, ale ... +pokrčí rameny a poškrabe se ve vlasech+ Kdeže jsem to skončil? +rozpačitě se usměje+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince