Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 1:03 am

+Sleduje jí jak se na něho dívá, co se jí zračí v očích za přání, ale ještě na tom není tak dobře aby se jí dokázal tak intimně dotknout. Sklouzne pohledem na z části umytou kaluž+ Když se ti do toho chce +ustoupí jí z cesty aby to mohla uklidit+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 1:09 am

+neovládne pocit zklamání, ale chápe ho, dokonce je přesvědčená o tom, že už jí nikdy neobejme jako dřív+ Stejně nemam co na práci. +poznamená tiše, překoná tu kratičkou vzdálenost ke krvi a klekne si, aby umyla zbyte. celou dobu mlčí, neví co by měla říct nebo jestli by vůbec něco měla říct+ Hotovo. +zní to trochu zklamaně, teď se nemá čím zaměstnat, což znamená probírat se vlastníma myšlenkama. vyhoupne se nahy a shlédne na oblečení zašpiněné krví+ Měla bych si sehnat něco na sebe a vysprchovat se. +tak trochu stále potichu a smutně přemýšlí nahlas a rozhlíží se kolem, jakoby mohla najít něco, co by jí pomohlo+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 1:12 am

+Sleduje ji se založenýma rukama+ Mám dojem že tu oblečení někde máš pokud ho.... nevyházel +neřekne jeho jméno ani žádnou z jeho přezdívek+ Kde je koupelna víš +pokyne bradou směrem ke schodům+ Budu čekat venku. Máš na to deset minut, pak vtrhnu dovnitř abych tě zkontroloval +instruuje ji+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 1:19 am

+jen se na něj trošku nepřítomě podívá a přikývne, přejde za pult, zatímco jí instruuje, sedne si na bobek a po chvilce hledání najde igelitku se svými věcmi, přesně tam kde jí nechala. opět si stoupne, igelitku položí na pult, aby z ní vytahala oblečení. většinou jde o spodní prádlo, minisukně, těsný šortky a pár kousků dalšího oblečení, chvilku se v tom přehrabuje jak baba v koksu, nemůže tu přeci lítat v minisukni a košili pod prsa. nakonec z tý hromádky vytáhne modrý pyžamo, při troše fantazie by se mohlo brát jako nějaká slabá tepláková souprava, vezme si ještě černý spodní prádlo a zbytek naháže do igelitky, kterou vrátí zpátky. pohledem zavadí o urnu a v očích jí probleskne bolest, než se obrátí na patě a vyběhne do patra do koupelny+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 1:26 am

+Světe div se, ale enchá si poznámky o jejím oblečení pro sebe. Možná je na to moc unavený. JDe za ní nahoru aby čekal před dveřmi jak slíbil+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 6:43 pm

+zastaví se u pultu a pytel položí na zem. dlouho jen stojí a kouká na urnu. nechce se tím zabývat, ne teď, ještě má chvíli čas to ignorovat. obejde pult a vytáhne z igelitky minisukni a tričko, do krámu nemůže jít v pyžamu. převleče se, na kus papíru napíše vzkaz, že se vrátí do dvou hodin s časem v kolik odchází, sebere pytel a jde nakoupit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 7:20 pm

+Sejde ze svého pokoje dolů do haly a přečte si vzkaz. Nejprve ho to rozčílí že se mu neuráčila dát přímo vědět, ale po chvilce schladne a uzná že něco jíst musí, tak si jen sedne do psorostřed haly tak aby viděl na hlavní vchod, zapálí si cigaretu a čeká na ni+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 7:37 pm

+trvá jí to skoro dvě slibovaný hodiny, proto se vrátí i na čas, v jedné ruce nese takovej ten plnej papírovej pytlík, drží ho v jedný ruce a opírá si ho o hruď doufajíc, že neprastkne, v druhé ruce nese tašku s pár flaškama krví, vbalancuje dovnitř a pohled jí hned padne na Spikea sedícího naproti vchodu, uhne pohledem tak nějak očekává, že se bude zlobit, ale mluvit s ním přímo se jí nechtělo+ Stavila jsem se u řezníka. +položí tašku vedle něj+ Jinou neměli a jinam jsem neměla čas zajít. +zamíří k pultu, aby si odložila břemeno+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 9:54 pm

+Típne cigaretu o dřevěnou čáýst sedečky a jde se podívat co mu Neferet přinesla k jídlu+ Prašečí +zamručí nespokojeně když si prohlíží nádoby s krví. Čokolády si všimne,a le ostentativně ji ignoruje. Nenechá se podplácet+ Měla jsi mi říct že někam jdeš a v první řadě nikam nechodit +otevře si jeden kelípek a napije se+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 10:04 pm

+mrkne na něj koutkem oka+ Měli poslední. +pokrčí rameny, mluví i docela mile a klidně+ Kdybych šla jinam, nestihla bych se vrátit. +to že má problém s magii raději vynechá, tedy i zmíňku o přemisťování+ Nechtěla jsem tě rušit a mimo to by si mě nikam nepustil. +to že potřebovala hlavně na chvilku vypadnout vynechá+ A měla jsem hlad... sakra. +zakleje, když jí z pytle vypadne několik věcí ze sáčku a musí se ohnout+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion