Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 6:16 pm

+Povzdechne si+ Tak trochu to vypadá že jsem. Možná už začínám chápat co všichni vidí na čarodějkách, i když jsem dřív myslel.... myslel že normální děvče je stokrát zábavnější +nakoukne do prázdné sklenky+ Nedá se koupit rovnou celá lahev, tak dlouho čekat na další rundu to je přímo zločin! +rozohňuje se, asi je ho slyšet po celém lokále, protože má opravdu zvučný hlas+ Když chlastám tak chlastám. Když miluji tak miluji. Když skládám, tak skládám. Když zpívám tak zpívám. Všechno dohromady se dělat nedá protože... to... muži prej dokážou myslet jen na jednu věc. To je nějakým výzkumem ověřený fakt +zarazí se+ Něco o alkoholových verších si povídal.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 6:25 pm

To je skvělej nápad. +objedná tam celou flašku a nakloní se k němu+ Ale ona je normální. Koukni na ni, akorát umí šarovat. Fakt, jinak je úplně normální, většinou, občas. Někdy má vážně střelený nápady. Já to musim vědět, znám ji už mraky let. Vo takovejch výskumech nic nevim, takže to možná dělám úplně blbě. +obsluha jim tam donese flašku a on nejistou rukou naleje dva panáky+ Na jednu věc? Jakou věc? Jako nějakou konkrétní jednu věč, nebo jako na TO? Na sex?
Byron
Člověk

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 7:02 pm

+Kouká na Wenai a mírně se usmívá+ Nikdo není tak docela normální ať čaruje nebo ne. Co je to vlastně norma? Já myslím že to záleží dost na úhlu pohledu +filosofuje až to hezký není+ Eeee... no mám dojem že co je to za věc nikdo nezkoumal. Zase ale nemůžem svoje pohlaví.... tak to... zdehonestovat abychom říkali že myslíme jen na sex.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 7:06 pm

Jo, třeba to bude vypadat úplně jinak, když se na ni, na to, na ni, kouknu zepžředu. +chvíli na něj zaostřuje+ Cožeto? Není to ňáká úchylárna to slovo co jsem mu nerozuměl, že ne?
Byron
Člověk

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 7:24 pm

Já na ni koukal ze předu i zezadu a pořád je stejně krásná +mrmlá spíše tak nějak pro sebe+ Co? Slovo? Jaký slovo? Kde? +je naprosto mimo, tak si pro jistotu nalije rozechvělou rukou do sklenky+ Myslíš... zdehonestovat? +zopakuje a už se mu přitom trochu plete jazyk+ To je jako když... říkáš špatný věci o člověku, nebo táák! +zamává rukou se sklenkou ze který mu trochu ucmrndne+ Abych neplýtval... +obrátí ji do sebe+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 7:39 pm

Jo to je přesně to slovo. +naleje si+ Žijem abysme se učili. +hodí to do sebe+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 7:41 pm

+sveze se z baru v jedné ruce má preclík a v druhé sklinku s něčím podezřele barevným a občas se jí to poplete a pokusí se napít preclíku a sedne si k nim+ Tak co chlapi? Stýskalo se vám po mě? Mě po vás ani ne. +uchichtne se+ Hele flaška, to je dobrej nápad. +nejisttou rukou a s děsně soustředěným výrazem si naleje panáka+ Tak o čem je řeč? Teda jestli to nejsou ty vaše tajný chlapský řeči. +uculí se a pod stolem jemně pohladí Marigolda po noze+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv pro 09, 2010 8:59 pm

Postrach píše:*jen se pobaveně usměje* obyčejná upíří rychlost..to není nic zvláštního...není to tak, že bych musel tě nějak..zmanipulovat, aby sis nevšimla..prostě je to příliš rychle..ale chápu, to může být poněkud..znervózňující, nevědět, kde se zrovna upír vyloupne..*přikývne soucitně, ale koutky mu cukají* Přesně tak...A předpokládám, že to taky mezi námi zůstane..*spíš řečnická otázka, no:)*

(ani jsem tě nemohla najít v té záplavě tady:))

Zmanipulovat bych se ti asi těžko dala. Dávám si pozor na upíry. Celý večer jsem byla před tebou na pozoru +zažertuje se smíchem a pak se k němu nakloní+ Jsem učenlivá a vzala jsem si k srdci tvé dobré rady. Možná se mi dnes povedlo dostat se k tobě dostatečně blízko, abych se o tobě dozvěděla pár... zajímavých věcí. Ale neboj se... nechám si je pro sebe +s úsměvem se zase od něj odtáhne+ Myslím, že je ta pravá chvíle ukončit náš příjemný společný večer +navrhne s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 9:07 pm

Moje řeč! +ukáže na něj prstem+ Mě si scházela moc! +obejme jí kolem ramena přitáhne si ji aby jí mohl vtisknout mlaskavou pusu na tvář+ Mluvíme tu o mužských věcech a o tobě, což je vlastně to samé +ruku jí z ramen nesundá a zároveň jí položí dlaň na ruku kterou ho hladí+ Zdá se že mám zaměstnané obě ruce +řekne jí tiše do ucha+ Budeš mi dávat pít? +vykouzlí psí pohled+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 9:12 pm

+šklebí se na ně+ Jako dvě hrdličky. Tak co s načatým večerem?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince