Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 10:12 pm

To si piš že bych tě nikam nepustil +založí ruce na prsou a kelímek si o jednu z nich opře+ Pro jídlo dovedu dojít, stáčilo kdybys počkala do soumraku +dopije krev a kelímek obloukem hodí do koše+ Něco sis měla obědnat. Neumíš používat telefon nebo co? +zvedne sluchátko a poklepe jím o pult aby dodal na důrazu svým slovům+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 10:16 pm

No a právě proto jsem ti nic neřekla. +strčí věci zpět do pytliku+ Nejedla jsem od včerejška... +vykrucuje se, určitě by vydežela, sklouzne pohledem k telefonu+ Ne... +zakrtoutí hlavou, má sice mobil, ale používá ho minimálně+ Nikdy jsme si nic neobjednávala. Buď si vařim sama nebo chodim do hospody. +pokrčí rameny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 10:36 pm

+Jen pozvedne oči k neby+ Prostě si najdeš v telefoním seznamu třeba pizzeri, zvedneš sluchátko, zavoláš jim a obědnáš si pizzu. Není to nic těžkého +praští z telefonnem+ Zvládne to třeba i debílek z ústavu +vztekle si otebře další kelímek takže trochu krve vycmrndne na podlahu. Půlku ho na ráz vypije. Potřebuje hodně krve aby se zotavil ze zranění+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 10:43 pm

To by možná i fungovalo, kdybych měla tušení kde vůbec jsem. +poznamená lehce a pokrčí rameny+ Nemusíš se hned rozčilovat. Tentokrát jsem toho zase tak moc neudělala. +ani jí nenapadne, že by komentovala, že tam sviní, když tam uklidila a raději si vyskočí na pult, zaloví v tašce a vytáhne housku+ A vrátila jsem se včas.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 10:45 pm

+Sjede pohledem po jejích nohách, ale jen pohledem. Svraští obočí+ Stačí říct hotel Hyperion, staré L.A. Každý to tu zná +mávne rukou+ Je to jeden ze strašidelných hotelů v USA +znovu se hluboce napije a promne si bok, jakoby si kontroloval přes látku jak se mu hojí rána+ Neměla si především vůbec nikam chodit.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 10:51 pm

Hmn... +zamručí s plnou pusou+ To je ta informace, která mi právě chyběla. +ukousne si housky+ A stejně tady nemam dost peněz, abych si nechal vozit jídlo. +zahuhlá+ Co ti je? +lehce se zamračí, když si mne bok+ Proč? Nehodlam skákat pod auta. +založí si ruce na prsou+ Ale jestli ti vadí, že jsem byla zrovna nakoupit, tak se příště půjdu projít na hřbitov. +pokrčí jedním ramenem, rozhodně by nešlo jen o procházku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 11:11 pm

Ty ani nevíš jak se menuje místo kam ses prakticky nastěhovala? +říká to takví příkrým hlasem+ Co asi tak myslíš že mi je? +ušklíbne se ironicky+ Upadnul sem v kuchyni na vidličku ty huso! +zavrčí a znovu si promne bok+ Jestli ti vadí se svobodně pohybovat, stačí říct lásko a hned tě zavřu do klece. Nemám s tim žádnej problém!
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 11:20 pm

Vím, že jsem v LA. Vždycky jsem se přemýstila, k tomu nepořebuju vědět jak se to tu jmenuje. +pokrčí rameny+ Tak to máte zatraceně velký a ostrý vidličky. +zavrčí v odpověd a strčí si do pusy poslední kousek housky+ Hele já jsem ochotná respektovat to, že jsi se rozhodl mě hlídat, ale nemůžeš po mě chtít abych celou dobu seděla na zadku. +řekne takovým smířlivým tónem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 11:35 pm

To je fuk jestli to potřebuješ přemísťování. Stejně se máš zajímat kde bydlíš, zvláště když to není tvůj dům +odsekne+ Nevěřila bys jak moc velký! +odsekne podruhé, vlastně s ní nijak jinak nemluví+ Dokud si v tomhle domě, tak já rozhoduju co se tu bude dít, kdo bude co dělat, zvláště když tu není... +nedořekne+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 11:43 pm

Nebydlela jsem tu. +připomene+ Trávila jsem tu hodně času, mám tu pár věcí, ale nebydlela jsem. +kloní hlavu a zadívá se na kolena+ Šuplíky a skříně. +zamumlá tiše, to Angel jim zatrhnul její nastěhování+ Tak to se s ní musí jíst zatraceně blbě. +odsekne zpět, ví že nemluví o vidličce, moc dobře si všimne a uvědomí si, že nechce jmenovat Angela+ A co... +seskočí z pultu+ ...řekneš "sedni a zůstaň"? +zavrčí+ Jsem děvka vzpomínáš, ne pes. +sarkasmus je někdy skvělá věc, kor když nemusí myslet na urnu na spodní části pultu+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion