Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 9:14 pm

O mě? +uculí se+ Doufám, že jste mě obdivovali nebo tak něco. +koukne na Byrona+ Ticho tam, na, dej si preclík. +strčí mu do rukou preclík a otočí se k Marigoldovi+ To víš že jo. +usmívá se opile a naleje mu panáka+ Ták, pěkně až do dna, za Wenaiku. +dá mu ho vypít+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv pro 09, 2010 9:37 pm

Styx píše:(ani jsem tě nemohla najít v té záplavě tady:))

Zmanipulovat bych se ti asi těžko dala. Dávám si pozor na upíry. Celý večer jsem byla před tebou na pozoru +zažertuje se smíchem a pak se k němu nakloní+ Jsem učenlivá a vzala jsem si k srdci tvé dobré rady. Možná se mi dnes povedlo dostat se k tobě dostatečně blízko, abych se o tobě dozvěděla pár... zajímavých věcí. Ale neboj se... nechám si je pro sebe +s úsměvem se zase od něj odtáhne+ Myslím, že je ta pravá chvíle ukončit náš příjemný společný večer +navrhne s úsměvem+

Hm, to jsem si všiml...tep srdce tě prozradil...*prohodí jakoby mimochodem* ale to je dobře, a nejen v případě nás zubatých... To jsem si jist, že necháš.*mrkne na ni* není ani jiná možnost.*rozhlédne se a přikývne* asi ano. Bylo toho na jeden večer docela dost, že?*s tím se pomalu zvedne, zaplatí za oba a pomůže jí do kabátku* Když budeš potřebovat s něčím pomoci nebo poradit, víš kde mě najít...buď v obchodě, nebo mi pošli vzkaz na Nautila...*rozloučí se s ostatními kývnutím hlavy a vydá se se Styx ven*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 10:10 pm

Obdivovali samozřejmě. Každá žena je hodná obdivování +je o tom přesvědčen+ Večer jsme pitím načli a večer pitím také ukončíme. Nejsem dost střízliví na to... to abych dělal... něco +mávne rukou kterou má kolem Wenaiin zad+ Na tebe má krásná vílo +pokouší se napít ze sklenky kterou mu podstrkuje, ale trochu se pobryndá+ Čert aby to spral!
Marigold
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv pro 09, 2010 10:13 pm

No jak chcete, já rozhodně ne. +koukne na mobil kolik je hodin+ Mě čekají na jedné pařbě v Londýně, takže mě omlufte. Ále koukám že vy si vystačíte. +uculí se+ Tak se mějte, Wenai, moc ho neutahej. Marigolde +usměje sena něj+ Sem rád sem tě poznal. +rozloučí se s nimi a jde ven+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 10:16 pm

Opatrně, +směje se, když to po něm teče+ To je plýtvání, to né. Já se na to musim napit. +naleje si skleničku a ta v ní hned zmizí+ No jo, Byrone, pozdravuj Jess, jestli ji uvidíš!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod golux » čtv pro 09, 2010 10:37 pm

nějak se nemůže rozveselit ani po těch pentilkách, jenom sedí a trochu se kymácí na židli
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 10:43 pm

+Nahmatá nějaký ten ubrousek a utře si bradu+ Myslím že musím zítra to... střízlivět +mluví si spíše pro sebe když se utírá+ Nějak s tebou to pití přeháním, když budu takhle pokračovat tak... tak si odrovnám... to jak se to jmenuje? Játra! +luskne prstem+ Dobrou noc! +podal by mu ruku kdyby nebyl zaměstnaný utíráním se+ Nepůjdeme se vyspat? +navrhne, zní to tak že by si klidně ustlal tady na stole+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 10:49 pm

+nejistě se zvedne ze židle, drží se za stůl a Marigolda za rameno+ Vstaneš sám? Já jsem tu asi někde ztratila rovnováhu... +najde v žebradle pár euro a hodí to na stůl, rozhodně je to dost, aby to zakrylo co tam dneska propily, pak chytne flašku a napije se rovnou z ní, nevypadá to, že by ji tam chtěla nechat+ Vo játra se nestarej, to je párový orgán, to neva.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 09, 2010 11:20 pm

+Zamává rukou, prostě jen tak aby udělal nějaké dramatické gesto+ Já vstanu. Dobrý +a vstane, sice trochu vratce, ale vstane. Dokonce se i na nohou udrží jen z lehkou oporou prstů opřených u stůl+ Jasně, chápu. ty máš jedny játra, já mám taky jedny a dohromady máme pár jater +mudruje+ Nerozházíš naše orgány po mořském dně?
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 09, 2010 11:24 pm

Nažeru jima žraloky! +řekne hlubokým hlasem jako námořník+ Ne to asi ne. +chytne se ho za pas, aby udržela rozvnováhu a potácí se spolu ven+ Bacha trochu to cukne +a přemístí se na Tvrz+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince