Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Manori » čtv pro 02, 2010 5:53 pm

*snaží se neuculovat, jak ho pozoruje, tak jí jen cukají koutky* dobrá..pak vás tedy doprovodím*uculí se a čeká, co z něj vypadne* tak..vyvinutá...chápu...*neomylně zachytí jeho pohled* trochu mi to připomíná pohádku o Popelce..ale místo krásné dívky s malou nožkou hledáme dámu s velkými...přednostmi...*dořekne, když poodejde číšník, který jim donesl každému druhou sklenku* to ano...v celém podniku je znát jasný rukopis na první pohled...možná je to tím, že pochází z Francie...*pokrčí rameny* má to své kouzlo...asi jako vaše ztracená dívka...*vrátí se k předmětu hovoru* když jste ji potkal v Paříži... a nějaké jiné, zvláštní znamení? nebo..zvyky? schopnosti? cokoliv, co by nám mohlo pomoci ji najít? Může se to zdát i jako hloupost...ale každá maličkost je velké plus...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » čtv pro 09, 2010 7:09 pm

Manori: +Zamyšleně si pohrává se sklenkou a usilovně přemýšlí, jaká znamení speciální Madeleine má.+ Mívala vlsy tmavě hnědé, skoro do černa. Ve slunci se leskly. Co vlastrně za speciální vlastnosti měla, nevím. Nikdy jsem s ní o tom nehovořil. Jsem si jist, že měla někoho, koho měla velmi ráda, ač to říkám nerad. Často hovořila o jistém mládenci, který jí často doprovázel. O jejich vztahu si nejsem jist. Snad byli milenci, dříve než se vdala....och...vlastně ano! Jedna věc! +Usměje se na Manori.+ Milovala netopýry. Snila o tom, že u svého domu bude mít věž, kde je bude chovat!
Jen život v luxusu nám může poskytnout ty pravé požitky.
lucca vialli

Příspěvekod Eternity » čtv pro 09, 2010 8:44 pm

( :lol: :lol: :lol: budete milované dívce-Popelce zkoušet podprsenku a které bude, ta je ta vyvolená? zvláštní znamení = přednosti velikosti cukrových melounů :lol: :lol: :lol: pardon, pardon, už jsem pryč :pii )
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Manori » pát pro 10, 2010 7:52 pm

*pozoruje ho* no, tak tmavými vlasy se moc lišit nebude...těch tady je povícero..*poznamená* A víte, kdo to byl? Třeba by měl nějaké informace...*zbystří* netopýry?*překvapeně zamrká a pak se zamyslí* ti tady v kurzu nejsou, tak to je dobré...porozhlédnu se tedy po netopýrech...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » pát pro 10, 2010 7:58 pm

(lach, to by byl pěkný postup...všechny baby nástup, kozy ven...a to by bylo, abychom ji nenašli :lol:
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » pát pro 10, 2010 8:52 pm

(Že bychom začali u slečny Eternity? :lol: :lol: Tak šup! Ukažte, co máte pod tričkem!! :lol: :mrgreen: )

Man: Ten mládenec - nějak ne vím, co k němu říct. Vůbec se k Madeleine nehodil. Byl - abych tak řekl - poněkud ulgární. Rozhodně nebyl na takové společenské úrovni jako ona a vůbec nechápu, jak se Madeleine mohla těm jeho vtipům pořád smát. Vlastně jsem měl pocit, že to dělá navzdory svému otci.+ Povzdechne a dopije sklenku a objedná další.+ Ano, netopýři, knihy a poněkud extravagantní módní výstřelky. to je celá ona.
lucca vialli

Příspěvekod Eternity » pát pro 10, 2010 10:00 pm

(myslela jsem, že zase zmizím dizgrétně, ale když jinak nedáte... říkají, že mám dost přitažlivý dekolt, někteří muži se nemohou odtrhnout!)
Obrázek

(taky melouny, ale vodní! :lol: )
Obrázek
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Manori » sob pro 11, 2010 7:55 pm

lucca vialli píše:Man: Ten mládenec - nějak ne vím, co k němu říct. Vůbec se k Madeleine nehodil. Byl - abych tak řekl - poněkud ulgární. Rozhodně nebyl na takové společenské úrovni jako ona a vůbec nechápu, jak se Madeleine mohla těm jeho vtipům pořád smát. Vlastně jsem měl pocit, že to dělá navzdory svému otci.+ Povzdechne a dopije sklenku a objedná další.+ Ano, netopýři, knihy a poněkud extravagantní módní výstřelky. to je celá ona.

Pochopitelně, že ne..*pousměje se* To je obvyklé, že muži nechápou, co na jiných vidí jejich "milé",...ale můžete mít i pravdu, neznám ani jednoho z nich, takže...*pokrčí rameny a taky vyprázdní svou* zvláštní kombinace zálib, ale vlastně..proč ne...a netopýry jako součást těch modních výstřelků taky? *neodolá* teď je plánovaná velká akce, kde se budou určitě všechny místní dámy předvádět v roobách, třeba by stálo za to si pohlídat, jestli některá nebude mít hejno netopýrů nad hlavou..*cuknou jí koutky*
Manori
Site Admin

Příspěvekod lucca vialli » pon pro 13, 2010 12:20 am

Manori: +Přísně, ale ne zle na ni pohlédne.+ Možná vám to připadá směšné, Manori, ale věřte, že tato kombinace z ní nečinila žádnou podivínku. A pokud vím, jako módní doplněk by živé zvíře nikdy nepoužila! + Otočí se po barmanovi a objedná pro oba další pití.+ Promiňte, ale nechávám se unést. Říkáte, že se tu chystá společenská akce? Zajímavé! O co jde? A vy budete též přítomna? Mám-li být upřímný, objevit Madeleine ve velkém davu by bylo pro mne rozhodně příjemnější, než jí poněkud nečekaně klepat u dveří. Chápete, že? Taková "náhoda".+ usměje se.+
lucca vialli

Příspěvekod Manori » pon pro 13, 2010 12:49 am

lucca: omluvám se, prostě mi to nedalo...se někdy dostatečně nehlídám...*usměje se* ano..velká akce, troufám si říct, že asi jedna z největších...takový galavečer místního udílení cen, kterého se zúčastní všichni, co tady něco znamenají...já tam budu taky, už jen proto, že jsem mezi nominovanými kandidáty..*přikývne* takže pokud vaše Madeleine je společenský typ, tak by tam třeba mohla být...a pochopitelně..taková hezká nááhoda..*mrkne* je lepší variantou, než jí někde sledovat...
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti