Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod fatamorgana » pát črc 03, 2009 1:41 pm

Amon: souhlasím, musela to být skutečně hrůzná zkušenost, naservírovat se vám do role manželky pokývá vážně hlavou nebožačka, jak to s ní dopadlo? ptá se se skutečným zájmem a myslí si - dobrého pomálu, je fakt asi lepší, že se nerozmnožuje, ty děti - to k němu vážně nejde, a co by to bylo zač? raději bez dětí

yohannka: za chvilku dorazí moje kolegyně, dáte nám ještě jednoho melouna navíc? samozřejmě vylepšeného...

Amon: přijde mi za chvilku kámoška, jsme tu trochu ulitý, lehce jsme si to rozlily s Eternity, znáte to, jeden článek. než se uklidní a zapomene, budeme tu muset něco vyřešit pro D&E. tak si asi přesednu, ať máte klid. a prosím - buďte na ni hodný, je dost impulzivní a má poměrně bolestivé reakce. díky.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pát črc 03, 2009 1:54 pm

Dobrého dne přeji. Všem: pozdraví

jsem tu, fatimo. a nesu to s sebou. jde k fatamorganě
Naposledy upravil Tirage dne pát črc 03, 2009 2:17 pm, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod fatamorgana » pát črc 03, 2009 2:02 pm

Tirage: skvělý. za chvíli bude meloun, mňamka. pojď sem a polož ty papíry na stůl. máš to všechno?

do lokálu: to je Tirage, moje kamarádka a kolegyně. a tohle jsou Amon, yohannka a Fernando Sucre. představuje je zvěř poznáš sama.

Tirage: všichni jsou milí, ale Amona neklopit, já mám zakázáno říkat mu "ó, strašlivý". kotě asi zkusí lovit Matouše, tak ať ho moc neklove. Eternity si myslí, že by kotě mohlo mít něco společného s Fidorkou, nebo s Whisky. Byla Et moc naštvaná? jdou si sednout a už slintaj po melounu :)
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pát črc 03, 2009 2:08 pm

všem kývne na pozdrav a podává jim ruku já jsem Tirage a havran je Matouš. mluví. někdy.

Amon: vy jste TEN Amon? prohlíží si ho a není zrovna nadšená - teda on se jí docela líbí, ale z toho jména, tedy z toho, kdo je, není moc nadšená o vás jsem už slyšela.

přivítá se, představí a jde si sednout k fatamorganě. začnou se hrabat v papírech, co přinesla a něco řeší ...ne ... myslím, že Eternity na to brzo zapomene... ji znáš... chvíli je protivná a pak to vydejchá... jakmile bude dělat něco jinýho, vykašle se na to... jsou slyšet útržky rozhovoru prej máme připravit poznámky, a jsem se dostaly k D&E, chce to sepsat, víš co - trochu to nafoukne, přibarví, my se postaráme, aby to byla zábava... Isamun mě prosil, jestli to nesepíšu za něj.... ....pořád krafou
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Amon » pát črc 03, 2009 2:54 pm

Fatamorgana: jo to byla..+hrůzná zkušenost+ Dopadlo? Dal sem jí hospodu, Hummera a barák a mám klid. +pustí se hladově do melounu a mává na yohannku ať donese laskavě něco k pití+

(a měl by krásný děti! s nosem!)

Kamarádka? +obrátí oči vsloup+ Vy se tu snad množíte přes kopírák... Já jsem hodný na všechny +nakrčí nos+ ač to někteří vůbec nechápou!

Tirage: no nazdar....mluví? havran? tak to ste tu správně...+kývne k hlavě jelena a divočáka na zdi, kteří si furt povídají+ jako doma...
Jo, TEN Amon, problém? +probodne ji pohledem a zase mu rudě blejskne, aniž by se nějak snažil, jenom je trochu cholerik no..+ Jenom slyšela? to je dobře, já některý lidi i viděl...+významně se podívá na yohannku+ Dokonce podrobněji, než bych si přál...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Tirage » pát črc 03, 2009 3:24 pm

Amon: přes rameno od papírování nojo, postavil si hospodu, ale lezli mu tam lidi..., ...život!
problémů mám dost, ale s váma? ne, asi ne. já na drby moc nedám. se uvidí, jakej vlastně jste. do hlavy si zapíše poznámku - rozdává hospody, baráky, auta, ...hmm máte krásný oči - ale neblikejte mi s nima na Matouše, ve valstním zájmu. on je esenciální (nadreálný ve všech světech, asi jako kotě F.) a autonnomní jenotka (dělá si co chce, Tirage poslouchá, jen když se mu chce, spíš pro ni má slabost, nepatří jí) mohlo by ho to zaujmout a on rád klove.
a dojí - do-vy-dlabe v půlce melouna servírovanou melounovou mňamku to je VEDROOO...zavyje a dá si chlazenou melounovou helmičku na hlavu, a mrkne na Amona, jakože vtip

Matouš si jde pokecat s vycpaninama, ale nelíbí se mu, že už nejsou mezi živými - i když on tak docela taky ne...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Amon » pát črc 03, 2009 3:33 pm

+prvně chce Tirage nadat za její chování, ať si táhne do svýho světa, když neumí být uctivá ke zdejším hodnotám, a že se nějakýho blbýho ptáka nebude bát, ale pak zůstane jen zírat jak si to dá na hlavu+ a..co vlasy? +to u ženské prostě ještě neviděl.
Amon
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát črc 03, 2009 3:43 pm

Amon: to je ale štědrost! nepřebývají vám nějaké ty domky navíc - taky bych si dala říct zasní se o domečku - možná i tom "manželství" s rukou pod bradou, ale rychle se probere my se množíme dělením, náhodou. buďte rád, že jsme tu jen my, ty co jsou dočasně v klatbě... kdyby naběhli všichni, tak to by byl teprve hukot. nic nic, ať si zůstanou, kde jsou a makaj. my si tu užejeme melouna a tak taky si dává melouna, kotěti jsou ze slupky vidět jenom špičky uší, dlabe s ní a fata plive chlupy, blééé jistě, že jset moc hodný, ó, st..éé.. ostatně, kdo by o tom pochyboval, když vás lépe pozná, že? obličej raději schová za Tirage

(děti by byly určitě kráááásnyý. s nosem i s ušima :), spíš aby nám neukously ruku v lokti, když jim podáme dudlík...)

Tirage: co blbneš? vždyť zaprasíš ty papíry... ty seš pako...oklepává zbytky melouna z papírů, Tir ji slízává z brady, co jí teče po xichtě teda jako malej fracek, a ty politý papíry nám kotě sežere... už zplajzlo Pentagram i Revui...

yohannka: yohannko!!! pomóc! vodu a hadr! a prášky na hlavu - pro ni. a něco k pití - pro mě. a asi pro všechny... neví, jestli se má smát a blbnout s Tiragí, nebo se z toho ublemcanýho bordelu opupínkovat

noční i dení žába se mračí - to budu jasný bouřky, noční i slzí - bude lejt :D
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pát črc 03, 2009 3:59 pm

vlasy jsou krátké a omyvatelné

havran je autonomní a skutečně jde po očích - oblíbená pochoutka. Tir ho může ukecávat, ale ne mu poroučet, ani poštvat na Amona, ani mu to zakázat. a Matouš je vlastně nemrtví(?) funguje divně, špatně se krotí, zabíjí. je ze Sandmana. a druhej, co někde lítá, zatím, je Jářku z Pratchetta. oba kluci. asi půjde o slash- havrany :D

směje se a nechá si helmičku na hlavě, Matouš jí na ní přistane a zatne spáry do melounu. vypadá to jak helma římského, nebo jakého vojáka Matoušku, ty mi budeš dělat parádu?

Matouš:cháchá chá, tirrrráááž, prrraštěnáá holka! kráká srrrandovní

Tir k Matoušovi: nedělaj papoucha, mluv normálně. a spíš zapatlaná holka.

mat.: bez krákání jseš si jistá, že jenom zapatlná, ne i vyp-- chmmm směje se

Tir k mat.: ty prevíte!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Amon » pát črc 03, 2009 4:18 pm

(Nechceš říct, že z TOHO Sandmana s Nathanaelem, o kterým sem psala esej, co nakonec nebyla esej, že nééé? Tam sem si snad žádnýho havrana ani nevšimla...*přemýšlííí*)

+zírá na ně a nenápadně listuje zlatýma stránkama a hledá nějakou psychiatrickou ambulanci co nejblíž, že by si pro ně rovnou dojeli+

+a do dveří se vbatolí Pusík, lední medvěd..už trochu přerostlej a nespokojeně se tváří, protože jak tu není Bea a Mário, nedostal nějakou dobu nažrat, a jak uvidí Amona, tak se k němu hned hrne a chce se mazlit+ Ježíši nééé! +tak tak ho medvěd nezamáčkne, lehne si k němu a nechá se drbat na hlavičce+ bože...oni tu potvoru ještě nezastřelili...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince