Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob pro 11, 2010 11:13 pm

+obejme ho a něžně ho políbí+ Jistě. +držíc se ho za ramena ho obejme i nohama a nasedne na něj, takže se můžou milovat v sedě, pomalu ho v sobě pohltí, dívá se mu do očí s měkkým výrazem, ve kterém by snad mohl rozeznat i lásku+ Řeka se taky musí vybouřit. +pomalu nadsedne a pak zase dosedne+ A pak je její hladina klidná, jako zrcadlo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » sob pro 11, 2010 11:36 pm

+Zasténá, je v tom cítit jistá úleva. Rukama jí obejme někde v oblasti zadečku, aby mohl ovlivňovat rytmus. Zapolyká+ Mám... mám rád řeku +dostane ze sebe, ale pak už následují jen vzdechy. Nechá se unášet horkostí jejího těla o výru rozkoše a až k vrcholu. S hlasitějším stenem se udělá a opře si čelo o Wenaio rameno, ale jen na chvilku+ Au! Au! Sakra! +odstrčí si ji z klína a chytne se za bolaví lýtko+ Auvajs! +zafňuká, hold chlap co má bolest+ Mám křeč +zkazí mu to všechno dobrou náladu s orgasmu když si musí rozmasírovat nohu+

(Trocha praktična a dehydratace s alkoholu plus věk rovná se :ss )
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob pro 11, 2010 11:47 pm

+po chvíli soulože se jejího stále rozechvělého těla zmocní druhý, o něco slabší orgasmus a spokojeně mu prohrábne vlasy, když spočine čelem na jejím rameni, vzápětí ale vyděšeně odskočí a kouká na něj, pak se vzpamatuj, chtne mu nohu, natáhne mu ji, ať chce nebo ne a zkušeně mu tu křeč rozmasíruje, má už s tím svý zkušenosti+ Promiň +pípne, je nějaká naměko po tom všem+

(no jo, no, se hold někdy zadaří)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 12, 2010 12:03 am

+Klesne na polštář a nechává se masírovat+ Au. Au. +pofňukává pořád, je to asi trochu hypochondr+ To nic vílo. To nic, jen se hlásí o slovo alkohol a můj věky +zní to trochu posmutněle, ale rychle zase chmury zažene+ Potřeboval bych se na zmírnění bolesti napít +porozhlíží se po nějakém alkoholu navzdory svému předsevzetí že bude dneska střízliví+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 12, 2010 12:08 am

+koukne na něj+ Myslíš, že je to dobrej nápad? +ale stejně vstane a dojde k baru odkud, až hodně zezadu, vytáhne flašku vína, ta je trošku zaprášená, ale jinak dobrý+ tak jenom trochu. +naleje jim skleničky a donese mu to do postele, sedne si vedle něj a podá mi skleničku, nějak neví co říct+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 12, 2010 12:26 am

Není, ale jsem nemocný tak si zasloužím trochu potěšit +dramatizuje to. Převezme si sklenku, upije a zkoumavě se podívá na svou splunocležnici+ Nemrač se kvítečku, vždyť se nic nestalo +obejme jí kolem ramen a přitáhne si ji na hruď+ Už se mnou musíš hold zacházet jako z muzejním kouskem, pečlivě oprašovat, udržovat ideální vlhkost +pozvedne sklenku vína+ a náležitě obdivovat a milovat +dodá se šibalským zablesknutím v očích. Položí ji ruku na spánek a políbí ji do vlasů+ Miluji tě moje krásné paní všech víl na světě +než stačí na to něco říct přitiskne jí prsty na rty+ Neodpovídej mi na to. Ber co dávám bez výčitek a bez rozmyslu než se ti to rozplyne pod rukama +zvedne jí bradu a jemně přitiskne svoje rty na její+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 12, 2010 12:42 am

+vypadá překvapeně, asi jako zlatá rybička, ale pusu mu oplatí a pak se zase vrátí do rybičkoidního výrazu, několikrát otevře a zavře pusu, jako by chtěla něco říct, ale nakonec pokývá hlavou+ Tak jo. +řekne roztžitě+ Tak já si na tebe pořídím takovej ten štěteček na fosilie. +usměje se+

(chjo proč jenom není mladší :( )
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 12, 2010 1:13 am

To je velmi dobrý nápad +zasměje se zvesela+ a radši si připrav jehlu a niť kdyby mi něco upadlo +popichuje ji. Obejme jí oběma pažema a přitáhne ještě blíž k tělu+ Myslím že si z tebe udělám osobní ohřívadlo do postele. Co ty na to říkáš? +shlédne na sovu hruď kam si jí přitiskl+ Musela bys celí svůj život strávit v mojí posteli.

(Tak ve středověku, což by tak technikou, zvyky atd odpovídalo zaklínačské době bylo normální že lidé umírala v 35-40 letech. Lidé starší už byli staří. Přestože on zdaleka dle naších měřítek starý není, tak sám na sebe nahlíží z hlediska měřítek svého světa. Představ mu Nesmrtelného, ten je daleko starší a je to člověk. Třeba na sebe změní Marigold názor. :lol: )
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 12, 2010 1:21 am

Tak v posteli... +zamyslí se+ Zní to docela zajímavě, myslím, že to je přesně to, co chci v životě dělat. Jaký budu mít plat a v jaké měně mi ho budeš vyplácet? +uculí se na něj nahoru, prsty mu jemně jezdí po boku hrudníku a zkouší jestli je lechtivej+

(to by nemuselo bejt marný, já to zkusim, jenom doufám, že mě Nesmrtelnej nesežere, mám z něj trochu strach :D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 12, 2010 1:29 am

Hmm nech mě uvažovat +přitiskne si prsty na bradu v dramatickém gestu a svraští obočí jako herec na divadle+ Myslím že tě budu vyplácet v rozkoši, polibcích, nejněžnějších motýlích dotecích. V lásce, úctě a přátelství. V něžných slovech, velkých gestech i nenápadných pohledech. V čemkoliv co tvoje srdce žáádááá! +protáhne protože narazila na lechtivé místo+ Necháš toho potvoro! +zahudruje a plácne jí přes zadek+

(Ale jdi ty. Dyť je to člověk, tak čeho by ses bála... ;) )
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz